Закрыл Егроши?

• Автор теми Автор теми Den11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 3K
Якщо би не погодились то і 17 віддали би ?
Не віддав,просто не хотів,щоб далі тревожили рідних!Кажу що проблемна шарага для мене!
Спілкувався з ними в чаті чи зідзвонювався?
У мене 6500 тіла, з відсотками вже 13
Кажу, що закривав у вас зі скидкою, що знаю, що з часом скинете трохи, то який сенс чекати?
Пропонував за 9-10 закрити вже зараз - скинули 600 грн ?
Клоуни
Мені сьогодні пропонували 11000,але сбив 9500!Спілкувався у чаті!

Не віддав,просто не хотів,щоб далі тревожили рідних!Кажу що проблемна шарага для мене!

Мені сьогодні пропонували 11000,але сбив 9500!Спілкувався у чаті!
Мне кредитпроминвест звонили по ночам, потом отдали кому то популярному. По моему прррремиум актив.
Эти 18 хотят с 12.
Мамку оберёг от них. Эт главное а в остальном, пускай звонят хоть Джону маклейну. Тока 12к могу. Эт уже личное)

Мне кредитпроминвест звонили по ночам, потом отдали кому то популярному. По моему прррремиум актив.
Эти 18 хотят с 12.
Мамку оберёг от них. Эт главное а в остальном, пускай звонят хоть Джону маклейну. Тока 12к могу. Эт уже личное)
Ну в той момент ти подумав про мати і я подумав,тому і закрив цих д*білів! Навіщо мені дзвінки по ночам?Що зміг,те і збив!

Ну в той момент ти подумав про мати і я подумав,тому і закрив цих д*білів! Навіщо мені дзвінки по ночам?Що зміг,те і збив!
Ну мне робот звонил. Вернее запись.
Я то понимаю шо это хрень, а Маману тяжелее объяснить конечно.
Вообще я за то чтобы чем отмороженней контора, то больше ей не платить

Ну мне робот звонил. Вернее запись.
Я то понимаю шо это хрень, а Маману тяжелее объяснить конечно.
Вообще я за то чтобы чем отмороженней контора, то больше ей не платить
Согласен с тобой!У меня родители с проблемами сердечными и очень восприимчивы,я им не могу объяснить,как я вляпался!Не поймут!

Согласен с тобой!У меня родители с проблемами сердечными и очень восприимчивы,я им не могу объяснить,как я вляпался!Не поймут!
Родители прежде всего. Все правильно ты сделал

Ни одной пролонгации!Для меня норм результат,а вам успеха!Я сбил благодаря этому форуму!За 65 дней потерял 2 к или нужно было тянуть,чтобы потратиться на юристов?Ребята есть,как есть!

Я вообще
Ни одной пролонгации!Для меня норм результат,а вам успеха!Я сбил благодаря этому форуму!За 65 дней потерял 2 к или нужно было тянуть,чтобы потратиться на юристов?Ребята есть,как есть!
Я вообще благодаря этому форуму болты разболтал. Зп на себя в первую очередь, потом на девчонок, потом на комуналку, и только потом если останется на реструктуризацию ?

Я вообще

Я вообще благодаря этому форуму болты разболтал. Зп на себя в первую очередь, потом на девчонок, потом на комуналку, и только потом если останется на реструктуризацию ?
Реструктуризация не хороший вариант!

Не знаю як в кого, 3 місяць просрочки то тільки смс в вайбер)) до тіла ще не дойшли з пропонуваннями, але вже близько) поки що пропонують 2 тіла. Далі буде
Єдине що прислали це досудову вимогу на 27000 з тіла 3000

Ненормативна лексика!!
Красавчик.
Якщо не хоч телефоного бомбардування сусідів і родини, закрий наступні(по своєму досвіду):
1.Слон (самий уйобок)
2.Зе
3.Аванс
4.Касса

Не розумію хейту.
Людина закрила борг, вирішила для себе головняк.
Йому підійшла сума? Так
Чи це внутрішня перемога? теж так

Питання тільки в тому, що такі закриття в майбутньому буденністю стануть.

Он єгроші колись при тілі в 3000 змогли з мене списати близько 5000 грн і ще 3500 зверху взяти.
Чи мав я можливість закрити інакше? Певно мав, якби не влетів на списання. Чи влаштувало мене тоді? Напевно влаштувало.
Кінець історії.

Вітаю) в Вероні кредит з 2018 року, тіло 800, хотіли 37.000 тепер хочуть 6000
Пропоную їм 800
Не хочуть ??

Назад
Угорі