Вім привіт!) Умене ситуація з манівео зовсім досить не проста,я користувалась їхніми послугами два роки,брала-віддавала...і т.д. і тут набралась не тільки у них,почались проблеми з зарплатою а вона в мене зовсім не велика )))Почала перекредитовуватись і т.д, тепер у мене 14 мфо с тілом 100000 було більше)стараюсь щось віддавати та менші закривати,а у манівео запропонували після 15тис.30000 тис. Кожих два тижні сплачувати по 6500 і так до 55тисяч я взяла цей кредит і за допомогою них закрила інший де з процентами було вже 15000 ну а інші 15 тис це були ті самі що у них брала потім поклала і знову але вже 30000 взяла ,сплатила я їм два платежі там вийшло майже 13000 а потім мама попала у лікарню,дитина на канікулах ,залишити немає с ким, і почались просрочки, змоги погашати манівео такими сумами більше немає((( В інших теж просрочки а менші стараюсь закривати та домовлятись за тіло, манівео хоче ще 44000 на сьогоднішній день ))30000 брала -майже 13000 віддала ще 44000 хочуть і погрожують виїзною групою ,прислали на емейл щоб знаходилась в дома і що в мене два дні на оплату,моливо хтось брав у них теж таку сумму або манівео всеж таки до когось приїхало відгукніться ?Чи можливо у когосьз ними був суд?