Как боретесь с соседями?

• Автор теми Автор теми татуся
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 2K
Особисто в моєму випадку і без калів війна зі сусідами. Вони мою собаку погрожують отруїти. Якщо хоть ризикнуть щось таке спробувати, то дзвінки калів ще раєм будуть здаватися)
Але співчуваю тим в кого норм відносини зі сусідами можуть зіпсуватися(((

Особисто в моєму випадку і без калів війна зі сусідами. Вони мою собаку погрожують отруїти. Якщо хоть ризикнуть щось таке спробувати, то дзвінки калів ще раєм будуть здаватися)
Але співчуваю тим в кого норм відносини зі сусідами можуть зіпсуватися(((
у меня лет 20 назад траванули любимого курцхаара в порывах злости сильно я избил это чучело в итоге минус 1500 у.е и два года условно .....

Начался пресинг моих соседей и выяснения отношений, как Вы это выдерживаете и как с этим боритесь? Поделитесь опытом))
Когда ко мне соседи пришли с угрозами, я сама на них Заяву написала. Ходят теперь шёлковые, здороваются.

у меня лет 20 назад траванули любимого курцхаара в порывах злости сильно я избил это чучело в итоге минус 1500 у.е и два года условно .....
Ну я маленька , худенька , я сильно нікого не поб'ю. Але війна тоді буде. В моєму випадку відносини зі сусідами ще купу років тому зіпсувалися. Так що дзвінків калів саме сусідам я не боюся зовсім

с ментами водить не по понятиям.....
Ну у меня особо выбора не было, либо бабы без мозгов Либо Юный Участковый))))) второму хоть какую то информацию можно донести, и отправить нести ее в массы ;)

Ну я маленька , худенька , я сильно нікого не поб'ю. Але війна тоді буде. В моєму випадку відносини зі сусідами ще купу років тому зіпсувалися. Так що дзвінків калів саме сусідам я не боюся зовсім
Ваш вес и габариты не играет роли. Глаза можно успеть выцарапать)
ого у вас шикарной недвижимости?
Семья очень большая и дружная) почти все в частном секторе. По очереди работаем друг у друга.

До мене ще не приходили. Але планую казати, що шахраї. Або якщо ніби то поручитель - я Вашого імені і не знаю, як я можу на Вас кредит взяти чи оформити поручительство. Але я і сусідів толком не знаю, деяких лише чисто візуально, може, якраз і познайомлюсь))) якщо будуть погрози від них - сама накатаю заяву

Назад
Угорі