Виходить, що вже не хочуть?
Вчора спілкувався з їхнім адвокатом, який вказаний у позові.
Сказала перетелефонувати сьогодні після 12:00
Телефоную значить, вона: «Аллльооо, слушаю»
Представився, вона: «Так, кАмПаНія не готова йти на уступкі бо заплатілі юрісту, позов откріт»
не довго думаючи подзвонив на пряму в Качу
Любо погодились закрити кредит за тіло + 210 грн (напевно премія консультанту) Зразу же оплатив, отримав довідку про відсутність заборгованості .
і відізвали позов
Доречі, причина того що вони захотіли напряму судитись - 2 мої скарги в НБУ
Можливо буде корисно.
Взяв на понт Кредит Касу та Швидко гроші.
Як завжди діставали дзвінками, коли дізнався про позов від Качай гроші, вирішив з ними поспілкуватися.
І під час розмови появилась ідея.
Після того як мені задали питання із Кредит каси: «Сьогодні борг буде оплачений?!»
Я відповів: «Я бачив Вашу пропозицію на електронній пошті про закриття боргу за тіло ( смс ніякої не було), я з радістю б оплатив, так як розумію, що борг потрібно віддати. Я обіцяю вам заплатити завтра, тільки, будь ласка, продовжіть пропозицію на 1 день.
Кредит каса: «Так, дійсно, компанія вам пропонує лояльні умови закриття боргу і готові допомогти Вам, тільки покажіть свою заінтересованість та внесіть 1000 грн сьогодні і ми надамо можливість закрити борг за 6500 (тіло 7500)»
Так само пройшло із Швидко гроші, тільки там тіло 10 000 та проценти 7 000. Знизили до 15 000 та оформили реструктуризацію на 7 платежів по 2 200 грн.
Вламав я їх в один і той самий день