Качай гроші подали позов до суду.

• Автор теми Автор теми morg_nx
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

morg_nx

Форумчанин
Дописи
53
Реакції
13
Бали
1765
morg_nx не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
04.08.23 Качай гроші подали позов до суду, сьогодні прийшли укрпоштою копії документів.

Тіло: 4400, пролонгацій не було.
Просрочка: 100+ днів

Вимагають сплату тіло+% (14800), судовий збір 2,600 та послуги юриста (для качай гороші) 8000 грн.
Підскажіть як діяти далі, як знайти юриста?

04.08.23 Качай гроші подали позов до суду, сьогодні прийшли укрпоштою копії документів.

Вимагають сплату тіло+% (14800), судовий збір 2,600 та послуги юриста (для качай гороші) 8000 грн.
Выбирайте кто больше нравится

доброго дня.
пишіть по контактах в підпису, спробую вам допомогти

То вони хочуть 25400 к?

То вони хочуть 25400 к?
Виходить, що вже не хочуть?
Вчора спілкувався з їхнім адвокатом, який вказаний у позові.
Сказала перетелефонувати сьогодні після 12:00

Телефоную значить, вона: «Аллльооо, слушаю»
Представився, вона: «Так, кАмПаНія не готова йти на уступкі бо заплатілі юрісту, позов откріт»

не довго думаючи подзвонив на пряму в Качу :)

Любо погодились закрити кредит за тіло + 210 грн (напевно премія консультанту) Зразу же оплатив, отримав довідку про відсутність заборгованості .

і відізвали позов
Доречі, причина того що вони захотіли напряму судитись - 2 мої скарги в НБУ :)

Можливо буде корисно.
Взяв на понт Кредит Касу та Швидко гроші.

Як завжди діставали дзвінками, коли дізнався про позов від Качай гроші, вирішив з ними поспілкуватися.

І під час розмови появилась ідея.

Після того як мені задали питання із Кредит каси: «Сьогодні борг буде оплачений?!»
Я відповів: «Я бачив Вашу пропозицію на електронній пошті про закриття боргу за тіло ( смс ніякої не було), я з радістю б оплатив, так як розумію, що борг потрібно віддати. Я обіцяю вам заплатити завтра, тільки, будь ласка, продовжіть пропозицію на 1 день.

Кредит каса: «Так, дійсно, компанія вам пропонує лояльні умови закриття боргу і готові допомогти Вам, тільки покажіть свою заінтересованість та внесіть 1000 грн сьогодні і ми надамо можливість закрити борг за 6500 (тіло 7500)»

Так само пройшло із Швидко гроші, тільки там тіло 10 000 та проценти 7 000. Знизили до 15 000 та оформили реструктуризацію на 7 платежів по 2 200 грн.

Вламав я їх в один і той самий день

Останнє редагування:
Виходить, що вже не хочуть?
Вчора спілкувався з їхнім адвокатом, який вказаний у позові.
Сказала перетелефонувати сьогодні після 12:00

Телефоную значить, вона: «Аллльооо, слушаю»
Представився, вона: «Так, кАмПаНія не готова йти на уступкі бо заплатілі юрісту, позов откріт»

не довго думаючи подзвонив на пряму в Качу :)

Любо погодились закрити кредит за тіло + 210 грн (напевно премія консультанту) Зразу же оплатив, отримав довідку про відсутність заборгованості .

і відізвали позов
Доречі, причина того що вони захотіли напряму судитись - 2 мої скарги в НБУ :)

Можливо буде корисно.
Взяв на понт Кредит Касу та Швидко гроші.

Як завжди діставали дзвінками, коли дізнався про позов від Качай гроші, вирішив з ними поспілкуватися.

І під час розмови появилась ідея.

Після того як мені задали питання із Кредит каси: «Сьогодні борг буде оплачений?!»
Я відповів: «Я бачив Вашу пропозицію на електронній пошті про закриття боргу за тіло ( смс ніякої не було), я з радістю б оплатив, так як розумію, що борг потрібно віддати. Я обіцяю вам заплатити завтра, тільки, будь ласка, продовжіть пропозицію на 1 день.

Кредит каса: «Так, дійсно, компанія вам пропонує лояльні умови закриття боргу і готові допомогти Вам, тільки покажіть свою заінтересованість та внесіть 1000 грн сьогодні і ми надамо можливість закрити борг за 6500 (тіло 7500)»

Так само пройшло із Швидко гроші, тільки там тіло 10 000 та проценти 7 000. Знизили до 15 000 та оформили реструктуризацію на 7 платежів по 2 200 грн.

Вламав я їх в один і той самий день
Мені здається в Кредит каси та акція вже давно для давніх боржників була в них до 31 серпня, а продовжили до кінця вересня, А швидко гроші такий собі результат

Мені здається в Кредит каси та акція вже давно для давніх боржників була в них до 31 серпня, а продовжили до кінця вересня, А швидко гроші такий собі результат
Просрочка на кредит касі була до 50 днів.

Они на тело сейчас очень редко соглашаются, и уж тем более не на 13 день просрочки.
Є випадок в сусідній якісь темі, що на 50 день погодилися на тіло, але це прям якась фантастика

Назад
Угорі