К кому приезжали колекторы или представители МФО?

• Автор теми Автор теми Вика_25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 726
  • Перегляди Перегляди 56K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Он стал автоматически ликвидированным пол года назад. 3 года - срок исковой давности. У меня в пролете Русский стандарт!
Маю на це надію, але то іпотечний кредит. Загалом то дуже складна історія. Як такої застави немає вже 10 років - за рішенням суду квартира була продана і гроші повернуті банку. Але шляхом банківських маніпуляцій банк вважав, що я цому винен як земля колгоспу. Я читав ваше повідомлення про рішення Верховного суду і також знаю про нього. Тож маю надію на прецедент

Маю на це надію, але то іпотечний кредит. Загалом то дуже складна історія. Як такої застави немає вже 10 років - за рішенням суду квартира була продана і гроші повернуті банку. Але шляхом банківських маніпуляцій банк вважав, що я цому винен як земля колгоспу. Я читав ваше повідомлення про рішення Верховного суду і також знаю про нього. Тож маю надію на прецедент
Почитайте Решение внимательно. Оно и вынесено прецеденту с Приватбанком. Это конкретный случай человека, дошедшего до Верховного суда. Вам уже будет проще!

Почитайте Решение внимательно. Оно и вынесено прецеденту с Приватбанком. Это конкретный случай человека, дошедшего до Верховного суда. Вам уже будет проще!
Загалом то стосується поручителя. Навіть зважаючи на солідарну відповідальність. Задоволено частково, тобро списані пеня і відсотки. Сам же борг (тіло) залишилось. І про терміни позовної давності майже нічого не скзано. Можливо я помиляюсь

Загалом то стосується поручителя. Навіть зважаючи на солідарну відповідальність. Задоволено частково, тобро списані пеня і відсотки. Сам же борг (тіло) залишилось. І про терміни позовної давності майже нічого не скзано. Можливо я помиляюсь
Суд вынес решение. После этого все ваши взаимоотношения с банком прекращаются. Там ближе к концу Постановления есть пункт.

Исковая давность по пене и штрафам - 1 год
По остальным требованиям - 3 года

Згоден. Але судді по-різному тлумачать статтю про термін позовної давності (30%/70%). Одні з моменту настання події інші від дня закінчення терміну договору
Ваш договор расторгнут не по этому трактованию.
В Постанове 202/4494/16-ц от 31.10.2018 есть пункт (я уже каждый день его кому-то ищу сам)))
Враховуючи викладене, Велика Палата Верховного Суду вважає, що право кредитодавця нараховувати передбачені договором проценти за користування кредитом, а також обумовлену в договорі неустойку припиняється після спливу визначеного цим договором строку кредитування чи у разі пред'явлення до позичальника вимоги згідно з частиною другою статті 1050 ЦК України. В охоронних правовідносинах права та інтереси позивача забезпечені частиною другою статті 625 ЦК України, яка регламентує наслідки прострочення виконання грошового зобов'язання.

Згоден. Але судді по-різному тлумачать статтю про термін позовної давності (30%/70%). Одні з моменту настання події інші від дня закінчення терміну договору
Банк подал на взыскания залога - расторг договор.

Банк подал на взыскания залога - расторг договор.
Я же говорю - там интересная ситуация. Дело-то было 10 лет назад и такого отличного решения ВСУ (прецедента) на то время не было. Квартира реализована, нотариус пишет на договоре ипотеки, что ипотека закрыта. Деньги возвращены в банк. А через 2 месяца звонок из банка. Оказывается часть денег банк забрал на погашение штрафа и пени. И вот во время звонка (а от суда еще толком отойти не успели) банк сообщает что я еще должен N-ю сумму денег. Платил пока банк не рухнул. Потом забил, так как стали появляться подобные решения судов. Вот как считать он закрыт, действует или со стороны банка признаки мошенничества когда заставили продолжать платить по кредиту?

Cпівробітники виїзної групи вже виїхали до Вас. Очікуйте їх в період з 17.00 до 18.00. Акція діє до кінця дня. Після оплати зберігайте квитанцію, за для уникнення оплати повної суми боргу за місцем реєстрації. Відповідальний за виконання Таліон+ 0800215017

Сегодня прислали)ну что,будем ждать)уж очень интересно доберутся они сегодня или нет))
Ну и

И тишина))никого не было
И вряд ли будут. У меня на данный момент четвертая шарашка. Все 4 обещали приехать и по нескольку раз. Но, обещать - не значит жениться )))
Да и кому охота голову свою подставлять

• Подобається
Реакції: Kuza

Что скажете на это?(((((

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі