К кому приезжали колекторы или представители МФО?

• Автор теми Автор теми Вика_25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 726
  • Перегляди Перегляди 56K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вот д*билы,ко мне один писал и фото на аве.Типо я здоровый и красивый.Ну не факт что фото его.Короче д*бил.У меня таких фото"натуральных"сотни а это д*бил,небось в очках с прыщами на ебле,сидит в подвале где то и людей кошмарит твapb.Всех преглошал к себе домой,до сих пор жду.
Post automatically merged:

Ребят что вы понимали,это фотки типо бицухи реклама,типо испугайся, все они уpoды моральные.
Я как то ещё сносно,но моя жена пережила целый ужас.Готов их всех?сделать как этот смайлик.

Я как то ещё сносно,но моя жена пережила целый ужас.Готов их всех?сделать как этот смайлик.
Есть фото этого дeбила,если это он?Могу скинуть и фото и его смс с его аккунта

Есть фото этого дeбила,если это он?Могу скинуть и фото и его смс с его аккунта
С номером телефона,принскрин.Но тут особо не знаю как,?

Запорожье.Видно из Днепра приезжали(вроде там контора у них)Была одна бабенкаЯ ей просто дверь не открыла видела ее через видеоглазок
Дак я из Днепра пару метров ехать,образно,я первых старался этих дeбилoв закрыть которые рядом,что б,себя до греха не довести.Пока не очень получилось. Я из Днепра.Купил биту пару лет назад,думал в жизни не пригодится,видимо ошибался???

Останнє редагування:
Здравствуйте. Меня интересуют именно к кому приезжали? Какие организации? Какие МФО? Что делали? и еще..звонят ли колектора родственникам?
Ещё и как звонят!!!звонят даже посторонним людям.

До сетсри приходила зла тітонька з Мікрокредиту, каже ще прийде( каже має право!

До сетсри приходила зла тітонька з Мікрокредиту, каже ще прийде( каже має право!
Нехай сестра зробить фотосесію,запише розмову +скаже що зробить її знаменитою ....... Нехай не боїться,це її власність,вона може навіть,,, пальнути'''

Нехай сестра зробить фотосесію,запише розмову +скаже що зробить її знаменитою ....... Нехай не боїться,це її власність,вона може навіть,,, пальнути'''
Та я сказала, хай кличе поліцію на наступний раз. Але от на форумі я договір скидувала, то тас дійсно є пункт, про права та обов'язки, що вони мають право дзвонити всім підряд і говорити про кредити і т.д. мені от цікаво чи це законно? Бо йоли пали, теж маю цю конторку в списку

Та я сказала, хай кличе поліцію на наступний раз. Але от на форумі я договір скидувала, то тас дійсно є пункт, про права та обов'язки, що вони мають право дзвонити всім підряд і говорити про кредити і т.д. мені от цікаво чи це законно? Бо йоли пали, теж маю цю конторку в списку
І я маю

Вкладення

• 20191014_143145.webp
    20191014_143145.webp
    54.4 Кб · Перегляди: 50
Саме так)))))!!!!!!!))))

Скажите пожалуйста, кроме готивочки я так поняла, больше никто не приезжает?

Здравствуйте. Меня интересуют именно к кому приезжали? Какие организации? Какие МФО? Что делали? и еще..звонят ли колектора родственникам?
До мене приїжджали з готівочка , дали якісь папірці типу вимога виксерені де печатка також виксерена , сказали або платіть або хату заберем і поїхали
Читала що вони і по 5 разів можуть приїжджати , тому чекаю гостей в подальшому
До кого скільки раз готівочка приїзджала? Мені здається це навіть колектори приїжджали бо еа папірцях було написано шось про лайм мамі і грін фактор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі