Юридична компанія La Consulting

• Автор теми Автор теми Odarochka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

Odarochka

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
0
Бали
276
Odarochka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку!може хтось звертався до компанії La Consulting?( в допомозі закрити МФО).який результат і чи дійсно потрібний юрист в такій ситуації?

Доброго ранку!може хтось звертався до компанії La Consulting?( в допомозі закрити МФО).який результат і чи дійсно потрібний юрист в такій ситуації?
Маячня ті всі компанії, там можуть допомогти витрачати Ваші гроші в пусту, раджу трохи почитати форум і заспокоїтися

Ні, не потрібен. На досудовому рівні вони нічого не зроблять такого, що ви й самі в змозі зробити безкоштовно.
А не підскажите яка сума є мікрозаймом? У мене борг тіло 20 тис і 29 тис відсотків вони в суд можуть подати?? Тіло можу заплатити зараз а ось відсотки( і може з ними домовитись ?
А є закон яким можна апелювати щоб вони не дзвонили до рідних..?

Останнє редагування:
Хвилинка корисної інформації

Screenshot_2024-03-20-09-30-37-452_com.android.chrome-edit.webp

Результат - минус ваши деньги. На этом все.

А не підскажите яка сума є мікрозаймом?
Тут не в сумі справа. Займ видається на короткотривалий термін, тому "мікрозайм".
У мене борг тіло 20 тис і 29 тис відсотків вони в суд можуть подати??
В суд подавали і з тілом 2000 грн. Вони ж не подають на тіло. Нарахують космос і тоді йдуть. Але не всі і не завжди.
Тіло можу заплатити зараз а ось відсотки( і може з ними домовитись ?
З усіма майже можно з часом домвитись за тіло або й менше.
А є закон яким можна апелювати щоб вони не дзвонили до рідних..?
Є, але він криво працює.
Рідні можуть написати скаргу в НБУ на те що їм дзвонять, а вони на це згоди не давали.
Люди з форуму таке робили, деколи допмагало.
А так щоб стовідсотково працювало - то це лиш повний і тотальний ігнор. Від усіх.

Знайома з даною організацією. Лили казки в вуха красиво, але коли надіслали договір здався мені якимось сумнівним. Просили за вирішення мого питання з МФО 4к (2к до надсилання листів-пропозицій і після). Але я їх ігнорила бо не було лишніх коштів. Задовбували що страшне, як прям звонарі МФО. А потім я натрапила на цей сайт і послала їх :f*ck::smoke:

Знайома з даною організацією. Лили казки в вуха красиво, але коли надіслали договір здався мені якимось сумнівним. Просили за вирішення мого питання з МФО 4к (2к до надсилання листів-пропозицій і після). Але я їх ігнорила бо не було лишніх коштів. Задовбували що страшне, як прям звонарі МФО. А потім я натрапила на цей сайт і послала їх :f*ck::smoke:
Як добре ,що знайшла цей форум,бо мало не вляпалась.

Назад
Угорі