Івано-Франківськ та область є хтось ???

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 699
  • Перегляди Перегляди 34K
Незнаю як ви, але я за останній рік морально подавлена що нічого не хочу, після того як найшла форум то почала приходити до життя і включила режим сніжинки працюю з юристом з форуму Тай вже справа рухається на спад.
Я вже говорила 150 раз, вилізу з болота відсвяткую по повній....
Я незнаю як веселитися, як потім приходиш до дому і всеодно на душі хр*ново коли знаєш що від цих мерзотників страждають родичі яким безкінечно дзвонять, теж говорила їм посилати, незвиртати уваги, але не всі морально сильні і у кожного своє виховання.. якось так
Але я упевнена що на нашій вулиці теж буде свято))))
Ну а як ви з ним працюєте і для чого якщо не секрет?!

Ну а як ви з ним працюєте і для чого якщо не секрет?!
Ось ситуацію була з євро гроші, я їх інгор знайшли телефон моєї доньки ( дитині 9 років)почали погрожувати, різні фрази говорили, я за кордоном а в дитини стрес був, я їх в суд подала
Так як я закордоном то юрист відправляє документи в суд і працює з МФО, мені так спокійніше, і по трохи закриваю їх які через суд які так по гарантійному листі, якось так...

Планую всі закрити, то що взяла то віддати, планую подати в суд на тих у яких були великі пролонгації ( є такі що більше 30 000) щоб повернути кошти
Ну, тоді бажаю домогтися свого! Удачі вам в цій справі! ?

Шановні мешканці чудового міста))) Хочу повідомоти, що з квітня запрацював сайт-біржа Івано-Франківська - bubu.ivano-frankivsk.ua
Продати або купити, знайти роботу або надати послугу можна без проблем на Дошці безкоштовних оголошень БуБу.
П.С. Є розділ різноманітних знайомств)))

Вкладення

• Снимок.webp
    Снимок.webp
    40.2 Кб · Перегляди: 75
[QUOTE="Mario, post: 556042, member: 691"
добрий день
У вас вже був суд з кредит ап?

Назад
Угорі