Івано-Франківськ та область є хтось ???

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 699
  • Перегляди Перегляди 34K
десь вже було по них іменно у Франківську вони суди продули
продули.. якщо був захисник, максимум тіло + % за місяць... а так то все то всі заочні рішення, де вони вигравали....зараз будуть апеляційні суди побачимо , що там буде!

продули.. якщо був захисник, максимум тіло + % за місяць... а так то все то всі заочні рішення, де вони вигравали....зараз будуть апеляційні суди побачимо , що там буде!
В мене знайомі самі ходили в суд, без захисника і виграли (по привату, здається), довго то тягнулось та результат того вартий!
Але якщо там суми захмарні, то краще із адвоватом працювати

В мене знайомі самі ходили в суд, без захисника і виграли (по привату, здається), довго то тягнулось та результат того вартий!
Але якщо там суми захмарні, то краще із адвоватом працювати
в мене був безкоштовно адвокат ...тому я не тратився особливо..крім грошей на конверти і поки збирав довідки деякі в різних інстанціях

в мене був безкоштовно адвокат ...тому я не тратився особливо..крім грошей на конверти і поки збирав довідки деякі в різних інстанціях
Круто! Я взнавала місяці два тому якраз чи є у нашому місті безкоштовна правова допомога

Mario, а можете й мені коротко в ПП розказати про правову допомогу в Івано-Франківську ?❓

В кожній области люди вже і шашлики смажили, і в футбол грали, і ходили на розборки з мфо, а ми тутво самі тихі))))
Незнаю як ви, але я за останній рік морально подавлена що нічого не хочу, після того як найшла форум то почала приходити до життя і включила режим сніжинки працюю з юристом з форуму Тай вже справа рухається на спад.
Я вже говорила 150 раз, вилізу з болота відсвяткую по повній....
Я незнаю як веселитися, як потім приходиш до дому і всеодно на душі хреново коли знаєш що від цих мерзотників страждають родичі яким безкінечно дзвонять, теж говорила їм посилати, незвиртати уваги, але не всі морально сильні і у кожного своє виховання.. якось так
Але я упевнена що на нашій вулиці теж буде свято))))

Незнаю як ви, але я за останній рік морально подавлена що нічого не хочу, після того як найшла форум то почала приходити до життя і включила режим сніжинки працюю з юристом з форуму Тай вже справа рухається на спад.
Я незнаю як веселитися, як потім приходиш до дому і всеодно на душі хр*ново коли знаєш що від цих мерзотників страждають родичі яким безкінечно дзвонять, теж говорила їм посилати, незвиртати уваги, але не всі морально сильні і у кожного своє виховання.. якось так
У нас вже свято) ми ж на форумі, тут не пропадемо))))

Я незнаю як веселитися, як потім приходиш до дому і всеодно на душі хр*ново коли знаєш що від цих мерзотників страждають родичі яким безкінечно дзвонять, теж говорила їм посилати, незвиртати уваги, але не всі морально сильні і у кожного своє виховання.. якось так
Главное не падать духом, и не унывать, то что мы проиграли бой, не значит что мы не можем выиграть войну против этих шараг

Назад
Угорі