Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Брехня.да вы шо ... ????? Не может быть!!!! Правда???????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Брехня.да вы шо ... ????? Не может быть!!!! Правда???????
отожБрехня.
сам не поймуШо за кіпіш в области?????
напевно так ж само як всім іншимMario, вже й не знаю стільки я їм з 4 тис винен ??
???
продули.. якщо був захисник, максимум тіло + % за місяць... а так то все то всі заочні рішення, де вони вигравали....зараз будуть апеляційні суди побачимо , що там буде!десь вже було по них іменно у Франківську вони суди продули
В мене знайомі самі ходили в суд, без захисника і виграли (по привату, здається), довго то тягнулось та результат того вартий!продули.. якщо був захисник, максимум тіло + % за місяць... а так то все то всі заочні рішення, де вони вигравали....зараз будуть апеляційні суди побачимо , що там буде!
в мене був безкоштовно адвокат ...тому я не тратився особливо..крім грошей на конверти і поки збирав довідки деякі в різних інстанціяхВ мене знайомі самі ходили в суд, без захисника і виграли (по привату, здається), довго то тягнулось та результат того вартий!
Але якщо там суми захмарні, то краще із адвоватом працювати
Круто! Я взнавала місяці два тому якраз чи є у нашому місті безкоштовна правова допомогав мене був безкоштовно адвокат ...тому я не тратився особливо..крім грошей на конверти і поки збирав довідки деякі в різних інстанціях
Є...в пп детальніше можу розказатиКруто! Я взнавала місяці два тому якраз чи є у нашому місті безкоштовна правова допомога
Чекаю) дякуюЄ...в пп детальніше можу розказати
і мені бутьласкаMario, а можете й мені коротко в ПП розказати про правову допомогу в Івано-Франківську ?![]()
Є)Я думала, що з Калуша не має нікого.
Не то слово)Ади, в области рух)))
В кожній области люди вже і шашлики смажили, і в футбол грали, і ходили на розборки з мфо, а ми тутво самі тихі))))Не то слово)
Незнаю як ви, але я за останній рік морально подавлена що нічого не хочу, після того як найшла форум то почала приходити до життя і включила режим сніжинки працюю з юристом з форуму Тай вже справа рухається на спад.В кожній области люди вже і шашлики смажили, і в футбол грали, і ходили на розборки з мфо, а ми тутво самі тихі))))
У нас вже свято) ми ж на форумі, тут не пропадемо))))Незнаю як ви, але я за останній рік морально подавлена що нічого не хочу, після того як найшла форум то почала приходити до життя і включила режим сніжинки працюю з юристом з форуму Тай вже справа рухається на спад.
Я вже говорила 150 раз, вилізу з болота відсвяткую по повній....
Я незнаю як веселитися, як потім приходиш до дому і всеодно на душі хр*ново коли знаєш що від цих мерзотників страждають родичі яким безкінечно дзвонять, теж говорила їм посилати, незвиртати уваги, але не всі морально сильні і у кожного своє виховання.. якось так
Але я упевнена що на нашій вулиці теж буде свято))))
Главное не падать духом, и не унывать, то что мы проиграли бой, не значит что мы не можем выиграть войну против этих шарагНезнаю як ви, але я за останній рік морально подавлена що нічого не хочу, після того як найшла форум то почала приходити до життя і включила режим сніжинки працюю з юристом з форуму Тай вже справа рухається на спад.
Я вже говорила 150 раз, вилізу з болота відсвяткую по повній....
Я незнаю як веселитися, як потім приходиш до дому і всеодно на душі хр*ново коли знаєш що від цих мерзотників страждають родичі яким безкінечно дзвонять, теж говорила їм посилати, незвиртати уваги, але не всі морально сильні і у кожного своє виховання.. якось так
Але я упевнена що на нашій вулиці теж буде свято))))