Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Славімо Христа!!!!Вітання всім!
Із Різдвяними святами!
Христос народився!
Та як нема....є....Я думала, що з Калуша не має нікого.
ТакТа як нема....є....
Ви теж з Калуша?
Скільки у вас мфо?)Як ваші справи? Якщо не секрет? Бо в мене 12... на даному етапі 5міс. протермінування. Завтра чергова зустріч з адвокатом)))
У мене трішки більше. Просрочки пішли і в мене дика депресія. Мама відвернулись коли дізналася. Якось все не дужеСкільки у вас мфо?)Як ваші справи? Якщо не секрет? Бо в мене 12... на даному етапі 5міс. протермінування. Завтра чергова зустріч з адвокатом)))
Не хвилюйтесь....все в нас буде ок)))) Якщо бажаєте можемо зустрітись і випити по чашці кави)))) Підтримаю вас )))) Так,вона місцева,працювала колись прокурором здається... дуже хороша)))У мене трішки більше. Просрочки пішли і в мене дика депресія. Мама відвернулись коли дізналася. Якось все не дуже
А адвокат місцевий?
Можна і зустрітись я не протиНе хвилюйтесь....все в нас буде ок)))) Якщо бажаєте можемо зустрітись і випити по чашці кави)))) Підтримаю вас )))) Так,вона місцева,працювала колись прокурором здається... дуже хороша)))
Ви раніше в постах писали, що адвокат мужчина.Не хвилюйтесь....все в нас буде ок)))) Якщо бажаєте можемо зустрітись і випити по чашці кави)))) Підтримаю вас )))) Так,вона місцева,працювала колись прокурором здається... дуже хороша)))
Деньги некуда вам девать?Так))) Спочатку був мужчина....сказав не паритись і чекати поки подадуть в суд... Але я так не можу пустити все на самотік,тому звернулась через знайомого до цієї жінки)))
Можна і зустрітись я не проти
Консультації мені надають безкоштовно)))) Мене багато хто поважає)))) і гроші не беруть?Деньги некуда вам девать?
Напишіть мені в приват))) зпишемось по вайбері))) Разом буде веселіше)))?Можна і зустрітись я не проти
Я ще не можу в приват писатКонсультації мені надають безкоштовно)))) Мене багато хто поважає)))) і гроші не беруть?
Напишіть мені в приват))) зпишемось по вайбері))) Разом буде веселіше)))?
Може ви мені напишіть?Я ще не можу в приват писат
Адвокат напевне був дуже розумним чоловіком раз таке сказав )Так))) Спочатку був мужчина....сказав не паритись і чекати поки подадуть в суд... Але я так не можу пустити все на самотік,тому звернулась через знайомого до цієї жінки)))
Здоров був! Хтось в суд подав ?! Чи з чим пов'язана зацікавленість в адвокаті?!Привіт хто з Станіслава! Можете порадити якогось толкового адвоката по МФо?
На знайомого подали. Якщо є хтось толковий,прошу порадити.Здоров був! Хтось в суд подав ?! Чи з чим пов'язана зацікавленість в адвокаті?!
В мене з credit up суд, супроводжує адвокат з Франківська ... думаю , що точно толковий, він по банківських кредитах якраз і працює ...напишу в ппНа знайомого подали. Якщо є хтось толковий,прошу порадити.
Мені вони таку суму нарахували, що хоч стій, хоч падай...В мене з credit up суд, супроводжує адвокат з Франківська ... думаю , що точно толковий, він по банківських кредитах якраз і працює ...напишу в пп
ОГооо...норм...ну в мене 50 кусків хочуть... але фіг їм... побачимо як в мене історія з ними закінчиться...Мені вони таку суму нарахували, що хоч стій, хоч падай...