Івано-Франківськ та область є хтось ???

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 699
  • Перегляди Перегляди 34K
Так, брацішки. 32 борги в МФО. Робив, дурачок, пролонгації, думав, що вигребу...
До прострочок приготувався. Розказав всім родичам, шо л0х і набрався кредитів. Закрив сторінки в фейсбуці собі та близьким. Встановив програму "Антиколлектор" контактним лицям. Змінив банківську карту і номер телефону.
Третій тиждень живу, не вмер. Приходять листи, електронна пошта і т.д. Але не від багатьох.
Загалом до моменту прострочок сума віддати була 250 000 грн, зараз, думаю суттєво більша.
А почалось з того, що взяв 15000 в кількох МФО, коли терміново були потрібні гроші для бізнесу. Сума була на той момент смішна і думав, що дуже швидко її погашу. А ну тут то було...вибори, свята, літо. Справи пішли не так, як очікувалось.
.
На початку сильно переживав, а тепер окріп, виробив імунітет.
Рєбята, сприймаємо це, як просто виклик долі і засвоюємо урок, що краще чужих грошей не брати)

Так, брацішки. 32 борги в МФО. Робив, дурачок, пролонгації, думав, що вигребу...
До прострочок приготувався. Розказав всім родичам, шо л0х і набрався кредитів. Закрив сторінки в фейсбуці собі та близьким. Встановив програму "Антиколлектор" контактним лицям. Змінив банківську карту і номер телефону.
Третій тиждень живу, не вмер. Приходять листи, електронна пошта і т.д. Але не від багатьох.
Загалом до моменту прострочок сума віддати була 250 000 грн, зараз, думаю суттєво більша.
А почалось з того, що взяв 15000 в кількох МФО, коли терміново були потрібні гроші для бізнесу. Сума була на той момент смішна і думав, що дуже швидко її погашу. А ну тут то було...вибори, свята, літо. Справи пішли не так, як очікувалось.
.
На початку сильно переживав, а тепер окріп, виробив імунітет.
Рєбята, сприймаємо це, як просто виклик долі і засвоюємо урок, що краще чужих грошей не брати)
Ну от, головне , що правильні висновки зроблені...
...нехай і з запізненням )

Ой...я бізнесвумен-неудачниця, не слухала чоловіка, коли підняли оренду і зменшились прибутки:(Тихенько взяла кредит і пішло- поїхало, перекрию іншим, щоб ніхто не знав(((Тепер розумію, що це була найбільша помилка, жалію лише, що зразу не сказала! Косяться, але я людям пояснюю, що це за канторки і як вони заганяють людей в борги...Мені головне зараз підтримка батьків і чоловіка, здорова дитина взагалі в першу чергу, а думка інших нарешті до одного місця!!!

В Вас я так зрозуміла просрочок ще нема!?
Похожа ситуація, так як-би з мене писали.

А ви також з ів.франк.обл.?Мій,чоловік також не знає,що буде в шоці як дізнається це ще слабо сказано(добре що ви можете махнути за бугор,мені не виходить 4 дітей сама менша 11 місяців)так що чекаю...
Привіт ))) як справи? Як ситуація з МФО ?

Останнє редагування:
Tolkien, три МФО ))) це небагато,хоча залежить які ще... можуть дістати більше,ніж 20 мфо :lol: ... Юристи кредитні нормальні є в Івано-Франківську,в райцентрах важко знайти толкових по кредитах...
Tolkien, а що що чекати..там стандарт однаковий:дзвінки,родичів шукати будуть,на роботу дзвонити,якщо здуру вказали реальне місце праці..
Mario, :preved:

У мене дінеро, моней вео і кредит+. А працюю я неофіційно сам на себе. Хоча в монейвео мою зайнятість уже змінили на безробітний, а дохід поставили з оренди житла. Аж смішно стало

У мене дінеро, моней вео і кредит+. А працюю я неофіційно сам на себе. Хоча в монейвео мою зайнятість уже змінили на безробітний, а дохід поставили з оренди житла. Аж смішно стало
Я навіть не заходжу в особисті кабінети ))) не хочу їх обнадіювати..

Rammstein, одним словом забула і забила на то всьо,є й без того рроблем вище голви,недавно перенесла операцію з видалення жовчного міхура,так що не до мфо взагалі,тай ніхто вже мене й не турбує нагло як раніше.

светлана1988@,Як довго і як сильно вас вони дістають?У мене,походу,починається "жара"!
Rammstein, Якщо знаєте таких юристів в Івано-Франківську,то підкажіть?

Назад
Угорі