Івано-Франківськ та область є хтось ???

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 699
  • Перегляди Перегляди 34K
Коломия forever!))
До-речі в Коломиї, судячи по локації в Гугл є відділення КФ ЮА в районі автостанції. Грушевського, 88. навпроти АС. Листівки звісно непогано, проте читав,що в давнину вурдалаків і перевертнів спалювали вогнем)))
Чесно навіть не звертав уваги чи там є така шарага,та завтра заради цікавості гляну на власні очі бо там ще не засвітився ахахах)))тай не в планах досить годувати цих пройдисвітів)))а на рахунок вогню і спалювання це тема досить актуальна коли всі на народ кладуть тоді спалахують майдани...

Да

Да уж)))Як з цього всього вийти поняття не маю...Важко жесть. Як ви тримаєтесь?

Запасайтесь терпінням і шкодуйте себе, не піддавайтесь на стресовий пресінг.
Тиждень тому я навіть спати не хотів лягати, а зараз гарний апетит і сон міцний.))
Звісно це не позбавляє мене цього всього лайна, проте трохи почитавши і поміркувавши дійшов висновку, що це черговий ляпас по морді дає життя для нагадування, що голова на плечах не тільки, щоб шапку носити)))
Читайте форум - мені дуже допоміг. Проте я ще лиш недавно встав на "тропу війни" з цими утирками.

Чесно навіть не звертав уваги чи там є така шарага,та завтра заради цікавості гляну на власні очі бо там ще не засвітився ахахах)))тай не в планах досить годувати цих пройдисвітів)))а на рахунок вогню і спалювання це тема досить актуальна коли всі на народ кладуть тоді спалахують майдани...

Отож. Я не закликаю, що по боргам не треба платити, зовсім ні! Проте, після їхніх бесід і вчинків, навіть ті, що збиралися щось віддавати шлють цих ********* берегом. Ніяки кредити не дають право принижувати гідність людини та її близьких, тим більше погрожувати будь-яким чином.Це все має вирішуватись в правовому полі.А якщо вони діють такими підлими методами - про бумеранг ніхто ще не забув))) "Ответка" колись буде - 1000% і вона може дуже цим шакалам несподобатись.

Запасайтесь терпінням і шкодуйте себе, не піддавайтесь на стресовий пресінг.
Тиждень тому я навіть спати не хотів лягати, а зараз гарний апетит і сон міцний.))
Звісно це не позбавляє мене цього всього лайна, проте трохи почитавши і поміркувавши дійшов висновку, що це черговий ляпас по морді дає життя для нагадування, що голова на плечах не тільки, щоб шапку носити)))
Читайте форум - мені дуже допоміг. Проте я ще лиш недавно встав на "тропу війни" з цими утирками.
У вас їх багато?Прострочки великі? Я тоже думала здурію, зараз трохи заспокоїла,але все одно іноді накриває,особливо зранку,коли спати не можу,а мої хлопці ще сплять...з 5 до 7 год. пів пачки сигарет як і не було...

Знаю це відчуття. Вперше, коли зрозумів і вирішив, що не буду платити їм (та й нічим на даний момент) - цілу ніч бігав курити і не спав. Випивав багато кави, майже нічого не їв. На роботі - все на автоматі. Вдома з дітьми та жінкою спілкування майже ноль. Проте все це минає.
Повірте! Зараз у Вас всі думки лиш про борги - це теж мине. Прийміть це як чергову перешкоду, яку треба подолати.І Ви її подолаєте.Вірте в себе. І нас тут таких дуже багато. Ви не ОДНІ!!!
По питанню : 9мфо (банків не маю) - на тіло 54200, просрочки різні.Від пару днів до 2 тижнів. 5 мфчмошників вже берегом і ще 4 повзуть наздогін своїм "коллегам".
Платити не буду принципово. Тільки суд (я два роки їх годував і думаю, що за цей час це вони мені вже винні а не я їм).
Близькі підготовлені/на роботі теж ніби все ОК.

Яб міг розклеїти по Коломиї такі листівки якщо існують!!Якщо є якісь варіанти пишіть дамо ради проти цих вурдулак
Поки трохи прихворіла то мушу відкласти. Наступного тижня треба буде взятись і хоча б спробувати щось зробити. Точно буду розклеювати оголошення з рекламою форуму і короткою інформацією для боржників. Ще все в силі. От з колективними заявами як не придумувала то не знаю як грамотно організувати.

шановне паньство ось не спиться наразі тай виникла така ідея після одного відео перегляду може і ми почнем в нас щось таке робити???
вониж нас в усі отвори по повній можей ми щось таке організувалиб????

Останнє редагування модератором:
От скільки вже читаю форум, основне, чого бояться люди - це дзвінки рідним, друзям, сусідам! Саме цим страхом керуються МФО і колектори...але от одного не можу зрозуміти, чого вони доб'ються тим, що від людини всі відвернуться??? Мені от, до прикладу ніхто не сказав "Ой в тебе проблеми, такі борги, давай позичу і ти віддаш, щоб вони відчепились!"
Вам так ніхто і не скаже це :D
Поки трохи прихворіла то мушу відкласти. Наступного тижня треба буде взятись і хоча б спробувати щось зробити. Точно буду розклеювати оголошення з рекламою форуму і короткою інформацією для боржників. Ще все в силі. От з колективними заявами як не придумувала то не знаю як грамотно організувати.
Пані з Коломиї ;)?

У вас їх багато?Прострочки великі? Я тоже думала здурію, зараз трохи заспокоїла,але все одно іноді накриває,особливо зранку,коли спати не можу,а мої хлопці ще сплять...з 5 до 7 год. пів пачки сигарет як і не було...
ОГоооо...є стільки здоров'я скурити , то вистачить і це пережити )

Якщо Нафта , то пані має багато грошей :)
Ахаха) Там сонячні батареї, хіба можу на них дзеркала поставити і ватру розпалити)
Та і для чого мені гроші, я зараз всюди в МФО буду казати що мати з ними справу мені не дозволяє віросповідання) Я з гілки натуристів третьої сотні і по нашій традиції я можу допомогти їм від грошей позбавитись)

Агов! Шановні "шахраї і шахрайки" Прикарпаття - чого мовчимо ?!!)))

Хтось має просрочки в ідеї банку паньство???бо сьогодні наліпили наліпку на двері типу боржник ваз розшукує банк і номер залишили і ще типу будуть змушені звернутися в суд і продадуть моє майно))так ось виникла ідея викласти біля дверей мішок зі сміттям з запискою що можуть конфісквувати це все моє майно:rofl::sarcastic:

Назад
Угорі