ТакаСобіЧукча
Форумчанин
- Дописи
- 72
- Реакції
- 36
- Бали
- 158
ТакаСобіЧукча не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.відкрила я рахунок та картку кредитну в цьому банку. Звісно що лімітом я користувалася платила обов'язкові платежі до пори до часу. Після попередження мною було цілком закрито кредит але життєві обставини продиктували свої умови тому я знову звернулася до цього банку і мені дали кредитний ліміт. На даний момент тіло кредиту складає 50 тис.грн + 20 тис % ситуація наступна в один прекрасний момент лишилася без роботи і роботи не було протягом так плюс-мінус від трьох місяців до півроку тобто не було стабільного ніякого доходу. З цим банком я сконтактувалася сама особисто написавши їм у viber з проханням зробити реструктуризацію боргу на кращих умовах бо на даний момент у них реально дуже драконівські відсотки це плюс-мінус 8%. Якщо чесно переговори з ними веду вже три місяцідуже якось все туго в них йде. Написала Я значить на viber зі мною сконтактувався оператор я йому пишу про ситуацію що так і так не можу платити таку суму сума обов'язково платежу складала трохи менше як 4000 грн на що оператор мені сказав додайте будь ласка підтверджуючи документи про складність вашої ситуації. На що я відповідаю які саме йому документи потрібні і тут почалася тиша тупо банк мене ігнорить оператор не може дати точної відповіді які документи він хоче ну взагалі тиша. Я знову написала в чат знову відповів оператор але вже інший описую знову ситуацію пишу про те що я не відмовляюся від сплати боргу а прошу лояльніші умови хочу домовитися про оплату. На що знову якби ігнорування від цього банку. Також в цих переписках я неодноразово зазначала що знаходжуся за кордоном і наприклад відібрати слухавку прийняти дзвінки я не маю змоги а тим більше я не маю змоги з'явитися у відділення банку. На що знову ігнорування. На електронну пошту Я діставала повідомлення по типу прошу сплатити ваш борг погрози передачі колекторам ну все як стандартно. В останньому повідомленні яке я отримала на електронну пошту було зазначено що вони пробили базу даних і на мені є земельна ділянка. На рахунок земельної ділянки якщо я вірно розумію то це є земельна ділянка під будинком. Для точності додам це є будинок брачного типу, до кожної родини відноситься якийсь там клаптик землі так от мені належить 50% цього майна також зазначено в документах що ціла земельна ділянка складає дві сотих, тобто ці дві сотих також поділені на 50%, бо я і мій чоловік є співвласниками також я маю двох неповнолітніх дітей одна з цих дітей є прописана у ось цьому будинку. Так от мене цікавить чи може наприклад банк зробити з цією земельною ділянкою щось взагалі як це виглядає на практиці?останнє що мені було запропоноване це заплатити перший внесок 8000 грн і зробити реструктуризацію боргу з оплатами плюс-мінус 4000 грн на даний момент мій обов'язковий платіж складає 3 700 умови які мені пропонує банк для реструктуризації боргу вони є такими самими бо відсоткова ставка є незмінною.
Ця пропозиція була вже від третього оператора з яким я надалі по сьогоднішній день веду своє листування цей оператор попросив зробити довідку ок-7 та ок-5 я зробила ці витяги з дії на що була для мене відповідь що ці довідки вони не підходять так як вони є застарілими ситуація наступна з цими довідками останнє моє місце роботи було в 21-му році коли в нашій країні почався ,,безлад,, Я з дітьми виїхала за межі країни і тому є логічним те що в Україні я ніде від 21-го року до 25-го не працювала тому довідка так і виглядає нульова. На що банк мені відповів що це не є доказом того що моє фінансове становище погіршилося які документи надати наприклад з країни в якій я перебуваю вони не можуть сказати тобто наша переписка якось йде просто по колу Я не знаю що мені з цим всім робити на даний момент я стараюся позакривати ті хвости які я маю деякі кредити мені вдалося закрити вже деякі кредити я поставила на очікування можливо мені запропонують якісь кращі умови і так як писала в попередніх своїх доказах наприклад монобанк погодився на реструктуризацію а банк погодився на РЕ структуризацію боргу і сенс банк колишній альфа-банк також погодився на реструктуризацію боргу на більш вигідніших умовах і на більш низьких ставках тобто якщо мої обов'язкові платежі складали в цих банках від там наприклад 1000 грн до 3000 грн то на даний момент я плачу цим банкам ось ці власне частини приблизно від 300 грн до 800 грн за один платіж що я вважаю наприклад реальним зменшенням фінансового навантаження на мою родину.
Я розумію що дуже багато мною є написано що дуже багато я тут написала і я щиро дякую за те що ви не полінилися і дочитали мій допис до саме цього моменту і я буду дуже вдячна за вашу підтримку та за поради можливо в когось був досвід з цим банком
Ця пропозиція була вже від третього оператора з яким я надалі по сьогоднішній день веду своє листування цей оператор попросив зробити довідку ок-7 та ок-5 я зробила ці витяги з дії на що була для мене відповідь що ці довідки вони не підходять так як вони є застарілими ситуація наступна з цими довідками останнє моє місце роботи було в 21-му році коли в нашій країні почався ,,безлад,, Я з дітьми виїхала за межі країни і тому є логічним те що в Україні я ніде від 21-го року до 25-го не працювала тому довідка так і виглядає нульова. На що банк мені відповів що це не є доказом того що моє фінансове становище погіршилося які документи надати наприклад з країни в якій я перебуваю вони не можуть сказати тобто наша переписка якось йде просто по колу Я не знаю що мені з цим всім робити на даний момент я стараюся позакривати ті хвости які я маю деякі кредити мені вдалося закрити вже деякі кредити я поставила на очікування можливо мені запропонують якісь кращі умови і так як писала в попередніх своїх доказах наприклад монобанк погодився на реструктуризацію а банк погодився на РЕ структуризацію боргу і сенс банк колишній альфа-банк також погодився на реструктуризацію боргу на більш вигідніших умовах і на більш низьких ставках тобто якщо мої обов'язкові платежі складали в цих банках від там наприклад 1000 грн до 3000 грн то на даний момент я плачу цим банкам ось ці власне частини приблизно від 300 грн до 800 грн за один платіж що я вважаю наприклад реальним зменшенням фінансового навантаження на мою родину.
Я розумію що дуже багато мною є написано що дуже багато я тут написала і я щиро дякую за те що ви не полінилися і дочитали мій допис до саме цього моменту і я буду дуже вдячна за вашу підтримку та за поради можливо в когось був досвід з цим банком