І все-таки,як довго дістають?

• Автор теми Автор теми Yanochkka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 4K
Різні є родичі.В мене теж на перших місяцях видавали перли.Але я іх розумію.Вже 11 місяців прострочки.Нічого не забрали.Ну є своі ньюанси.Але жити можна.
Та ні.Я свою і так дістала.Двоє дітей,все роблю не так,живу в її будинку...Я як тільки влізла,хотіла в Польщу на заробітки,перекрити і забути.Мама не схотіла з дітьми бути,хоча вони в мене вже й не малі,та й поки що безпроблемно.А тут містечко мале,толкової роботи мало,якщо й є,то там черга наперед розписана.А тут ще й ці борги.Так що я абсолютно не оправдала надій і очікувань.Почнуть ще більше діставати,ніхто мене й слухати не стане.

Та ні.Я свою і так дістала.Двоє дітей,все роблю не так,живу в її будинку...Я як тільки влізла,хотіла в Польщу на заробітки,перекрити і забути.Мама не схотіла з дітьми бути,хоча вони в мене вже й не малі,та й поки що безпроблемно.А тут містечко мале,толкової роботи мало,якщо й є,то там черга наперед розписана.А тут ще й ці борги.Так що я абсолютно не оправдала надій і очікувань.Почнуть ще більше діставати,ніхто мене й слухати не стане.
Я вам побажаю терпіння.Повірте.Є люди які в таких ситуаціях опинилися...і ці мфо здаються просто пустишка...

Доставать перестанут спустя несколько месяцев. А детки вырастут и оглянуться не успеете.
Просто так обидно за женщин, когда лучшие годы проходят в тревоге и страхе. Вы разгребете это все, вот увидите.

Доставать перестанут спустя несколько месяцев. А детки вырастут и оглянуться не успеете.
Просто так обидно за женщин, когда лучшие годы проходят в тревоге и страхе. Вы разгребете это все, вот увидите.
Мушу розгребти.Якось воно буде,то просто зараз якийсь такий період.Я знаю,що колись все мине.Просто дожити б скоріше до того
Хоча,може все воно і на краще.Давно пора було в своєму болоті щось міняти.І з мамою,і з ситуацією і взагалі.

Останнє редагування:
Хоч плач.Певно треба квартиру шукати,бо думаю,мама мене виставить на раз.Їй ці клопоти точно не потрібні
может будет и грубо звучать но скажу, когда-то мы все умрем, и этот день будет плохим только для вас и вашей семьи, для всех остальных ничего не изменится
так что забейте на все и всех, маме напомните и промойте мозг что это все пыль и не стоит никакого внимания, решается все и везде))
ну а если все очень сложно то опять же забейте, внушите себе что есть только вы и дети, простите все долги МФО и пускай идут в лес ))

Я вон почти бомж уже даже с дома выписали через суд, но б** веселый бомж)) может с ума сошел может нет, но как-то резко стало так наплевать на все и всех, прям аж страшно))

может будет и грубо звучать но скажу, когда-то мы все умрем, и этот день будет плохим только для вас и вашей семьи, для всех остальных ничего не изменится
так что забейте на все и всех, маме напомните и промойте мозг что это все пыль и не стоит никакого внимания, решается все и везде))
ну а если все очень сложно то опять же забейте, внушите себе что есть только вы и дети, простите все долги МФО и пускай идут в лес ))

Я вон почти бомж уже даже с дома выписали через суд, но б** веселый бомж)) может с ума сошел может нет, но как-то резко стало так наплевать на все и всех, прям аж страшно))
Не грубо.Все я розумію.Просто все життя старалась бути зручною,допомогти і т.д.А воно якось виходить що чим більше стараєшся догодити іншим,тим більше потерпаєш сам

Не грубо.Все я розумію.Просто все життя старалась бути зручною,допомогти і т.д.А воно якось виходить що чим більше стараєшся догодити іншим,тим більше потерпаєш сам
Длч всіх хорошою не будеш....будь для себе хорошою

понимаю, такая же ситуация, я даже умудрился имея долги в МФО помогать деньгами другим, а теперь когда наступила полная жoпa, рядом почти никого нет, даже никто не звонит кроме калов.
так что чхать на остальных, звонят им? ну так развлекайтесь если ума нет. критикуете? обсуждаете? так не благодарите за то что есть вам чем заняться.
если никто не может предложить ничего полезного, поддержку, помощь и тд, так идите нафиг ))
берите за девиз, по**й и нафиг ))

2 тижні був жосткий прозвон, потім затихли і звонив тільки робот з сигналізацією розказував, що мене розшукують і суму боргу десь через 2-3 тижні й це закінчилось і через місяць запропонували тіло
Це ви про Мани4ю?Тіло запропонували?В мне 5,5 тіло,неділю просрочки, прозвон не просто жосткий,навіть є-гроші якісь тихі проти них,з грошима за тіло я через недію домовилась,двома платежами,а у цих, навіть на дзвінок відповідати боюсь, там якась трохи хвора жіночка, оре....навіть не розберу що говорить. ..

Це ви про Мани4ю?Тіло запропонували?В мне 5,5 тіло,неділю просрочки, прозвон не просто жосткий,навіть є-гроші якісь тихі проти них,з грошима за тіло я через недію домовилась,двома платежами,а у цих, навіть на дзвінок відповідати боюсь, там якась трохи хвора жіночка, оре....навіть не розберу що говорить. ..
Та й не говоріть з ними, мені від них телефонував мужик п‘яний таааке ніс ( вуха в трубочку) прозвон ставив на цілу ніч. НО я реально хотіла домовитись тіло в мене 2800 хотів він 8600, сказала шо можу заплатить 5000, сказав НЄ... ну йо-ма-йо вони самі відмовились від грошей... а я в ігнор...но як я сміялась коли побачила смс закрийте за 2800

Они предлагают тело, но далеко не сразу. Сначала мозги длительно всем выносят.

Я вже зрозуміла,що там працюючи хворі на всю голову люди,адже я не проти віддати кредит,але ж навіщо знущатись?

Я вже зрозуміла,що там працюючи хворі на всю голову люди,адже я не проти віддати кредит,але ж навіщо знущатись?

Как зачем, чтобы больше выбить со своими хотелками.

Кожних півгодини - це ще й не так страшно. Коли мені й моєму оточенню Кредитпромінвест треш чинив, то дзвінки були рівно через 1 хвилину три доби, навіть вночі. Ні я, ніхто навіть зателефонувати нікому не міг, лінія весь час була зайнята. Я тоді навіть витягала сімку і залишала іншу, бо працювати нормально не могла. А сестра хай шле їх - раз, другий, третій. А ще краще - встановіть їй антиспам. То й все заспокоїться.
5 місяців прострочки, лист 1-2 в місяць, дзвінки і смс лише з банків...мфо призабули мене тільки мікрокеш коден день строчать нагадування на пошту, помістила в спам і не читаю

Назад
Угорі