І все-таки,як довго дістають?

• Автор теми Автор теми Yanochkka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 4K
І то вже щось.А то з 8:30 і до 22:00 кожних пів години.Вони до мене стільки не дзвонять)
Кожних півгодини - це ще й не так страшно. Коли мені й моєму оточенню Кредитпромінвест треш чинив, то дзвінки були рівно через 1 хвилину три доби, навіть вночі. Ні я, ніхто навіть зателефонувати нікому не міг, лінія весь час була зайнята. Я тоді навіть витягала сімку і залишала іншу, бо працювати нормально не могла. А сестра хай шле їх - раз, другий, третій. А ще краще - встановіть їй антиспам. То й все заспокоїться.

Кожних півгодини - це ще й не так страшно. Коли мені й моєму оточенню Кредитпромінвест треш чинив, то дзвінки були рівно через 1 хвилину три доби, навіть вночі. Ні я, ніхто навіть зателефонувати нікому не міг, лінія весь час була зайнята. Я тоді навіть витягала сімку і залишала іншу, бо працювати нормально не могла. А сестра хай шле їх - раз, другий, третій. А ще краще - встановіть їй антиспам. То й все заспокоїться.
Та яке там-встановіть.Я з чоловіковими родичами до того толком і не спілкувалась.А тут таке

В смысле, знают где вы были? Не переоценивайте их возможности) это ж не Моссад какой-то)
Та ні,комусь дурному дзвонять,з ближчого оточення)Знають,що на підзаробіток їздила,що чоловік з заробітків повернувся.Що на роботі сьогодні була.Думаю,до когось такого наярюють,кому жити нудно.От і розважаються)

Та ні,комусь дурному дзвонять,з ближчого оточення)Знають,що на підзаробіток їздила,що чоловік з заробітків повернувся.Що на роботі сьогодні була.Думаю,до когось такого наярюють,кому жити нудно.От і розважаються)
Ааааа... Ну тогда это другое дело. Алгоритм дозвона у них так построен, что если кто-то из окружения с ними общается, то софт ваше дело поднимает в верхнюю половину списка для обзвона.

Ааааа... Ну тогда это другое дело. Алгоритм дозвона у них так построен, что если кто-то из окружения с ними общается, то софт ваше дело поднимает в верхнюю половину списка для обзвона.
Так і я щось таке думала.Ще от думаю,як скоро зрозуміють,що то їм не поможе,і чи тоді "звонарі" і далі будуть лояльні до того,хто так гарно балакає?

Так і я щось таке думала.Ще от думаю,як скоро зрозуміють,що то їм не поможе,і чи тоді "звонарі" і далі будуть лояльні до того,хто так гарно балакає?
Не знаю. Мне на обзвон было как-то все равно и я не переживал на этот счёт.

Та вже півтора тижні дзвонять.Все ніяк не меншає
ждите, всегда со временем меньше. ну, бывают времена, когда они резко вспоминают о вас, опять пару дней треша, потом опять резко меньше. но алгоритм такой - чем меньше общаетесь, тем меньше звонят. хотя на первом месяце просрочки такого вроде не бывает. первый месяц самый трешовый

А я трохи злюсь.І ще й на того,хто так багато говорить.
я Вас понимаю))) я тоже злюсь и часто очень подмывает все таки снять трубку и ответить им по существу их вранья.. но знаю,что это вообще бесполезно. там не интересуют никого наши ответы. вообще. поэтому бью себя по рукам в такие моменты

я Вас понимаю))) я тоже злюсь и часто очень подмывает все таки снять трубку и ответить им по существу их вранья.. но знаю,что это вообще бесполезно. там не интересуют никого наши ответы. вообще. поэтому бью себя по рукам в такие моменты
Я по руках себе не б'ю,і говорити з ними не хочеться.Тошнить просто від того всього

2 тижні був жосткий прозвон, потім затихли і звонив тільки робот з сигналізацією розказував, що мене розшукують і суму боргу десь через 2-3 тижні й це закінчилось і через місяць запропонували тіло

В мене прострочка рівно тиждень,за цей час заколупали чоловікових родичів,прямо до сказу.Правда ті їх пробували розпитати щось на початку,переписувались з ними,балакали.В той же день до жіночки з села набрали,та їх послала,більш не дзвонять.В мене-блок,і прострочок вже багато,то я незнаю,як часто до мене наярюють.Мені цікаво,як довго триває терор,якщо з ними взагалі на зв'язок не виходити?В кого як з ними було,і чи можна їх якось трохи"заспокоїти".До чоловікової сестри що пів години дзвонять.Пишуть на вайбер.
Очень долго, у меня год просрочки, первые 2 месяца звонили очень активно несколько раз в день,потом уже несколько раз в неделю где-то за пол года продали талиону и теперь он звонит 2-4 раз в неделю и письма иногда шлют

Ага....а алурія вже півтора місяця на прозвоні тримає.....і начальство ...і мене...і кого ще хз....а кому платити?прийшла смс про перехід форзи до сіроко а звонить алурія по форзі.Ох і мошенніків розвелося.....

Ага....а алурія вже півтора місяця на прозвоні тримає.....і начальство ...і мене...і кого ще хз....а кому платити?прийшла смс про перехід форзи до сіроко а звонить алурія по форзі.Ох і мошенніків розвелося.....
Хоч плач.Певно треба квартиру шукати,бо думаю,мама мене виставить на раз.Їй ці клопоти точно не потрібні

Хоч плач.Певно треба квартиру шукати,бо думаю,мама мене виставить на раз.Їй ці клопоти точно не потрібні
Різні є родичі.В мене теж на перших місяцях видавали перли.Але я іх розумію.Вже 11 місяців прострочки.Нічого не забрали.Ну є своі ньюанси.Але жити можна.

Назад
Угорі