Гидко на душі,не хочеться жити

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 168
  • Перегляди Перегляди 6K

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Історія моя ,другий день називається продовження. Втратила я дві подруги,через ці довбані кредити ,сказали шо я їх підставила,шо так з подругами не робиться . Зробили повний треш по їхнім сім'ям. Я заявила на урядову,як думаєте якись буде толк?

Barabashka, с подруг не будет. С обращения может и будет.
Не самое плохое из того что могло произойти)

Barabashka, такие подруги значит. Это только начало, позже вам станет понятно, кто действительно вас поддержит в любой ситуации, а кто нет. Вы ничего плохого не сделали, поэтому не нервничайте и думайте о своей семье и близких.

Історія моя ,другий день називається продовження. Втратила я дві подруги,через ці довбані кредити ,сказали шо я їх підставила,шо так з подругами не робиться . Зробили повний треш по їхнім сім'ям. Я заявила на урядову,як думаєте якись буде толк?
duJCWeY3t-w.webp

Якщо втратили,то це були не подруги

Значить їх і не було,у мене за тиждень дзвінками розбомбили три області ,від тих ,що не очікувала такого наслухалась ,а от єдина подруга навіть не сказала ,що до неї дзвонять ,тому і називається подруга .

Barabashka, такие подруги значит. Это только начало, позже вам станет понятно, кто действительно вас поддержит в любой ситуации, а кто нет. Вы ничего плохого не сделали, поэтому не нервничайте и думайте о своей семье и близких.
Ви розумієте це вже пройшов рік часу,я вже все пережила і вони так як би теж не звертали на це все уваги. А от цих останіх два дні це повний капец,звонить по їхнім сім'ях погрози і т.д ,і вони до мене роби шось ,віддавай гроші які взяла і все

Ви розумієте це вже пройшов рік часу,я вже все пережила і вони так як би теж не звертали на це все уваги. А от цих останіх два дні це повний капец,звонить по їхнім сім'ях погрози і т.д ,і вони до мене роби шось ,віддавай гроші які взяла і все
Пошліть їх.Якщо їм заважають,нехай самі йдуть і віддають кошти шахраям

Может присядут немного.....
А на подруг забейте,неприятно?...да.
Значит не на столько они вас понимают.
Тогда зачем они вам....Они должны были вас поддержать....В таких обстоятельствах и проверяються друзья и родня....Форум вас поддержит!Выше нос!

Пошліть їх.Якщо їм заважають,нехай самі йдуть і віддають кошти шахраям
Вони сказали шо я поступаю не по людьськи
Тогда зачем они вам....Они должны были вас поддержать....В таких обстоятельствах и проверяються друзья и родня....Форум вас поддержит!Выше нос!
Дякую вам велике,пишу вам і так плачу тут така велика підримка

Чому,Ви???Це,Ви їм треш влаштовуєте?
Ось,я тебе точно піддержу ? :luboff:

Слезы в сторону,вы что?
Все наладиться и будет хорошо....Нужно пережить и это....Старайтесь смотреть на все с улыбкой(может это бред,но иногда помогает)??

А вони є взірцем людяності, якщо дозволяють собі такі вердикти, може й німби сяють в них над головами?)

Урядова ж зараз цими питаннями не займається наскільки я знаю?
Ви залишили у них заявку на поведінку МФО?
В мене не прийняли, сказали 102 звоніть))

Не потрібно плакати. Ви ні в чому не винні. Неприємно,я розумію,але не смертельно.Тому, вище носа,любіть себе і не очікуйте нічого від оточуючих.
FB_IMG_1588080165980.webp

А за подруг... То такі подруги...всяке в житті буває, не відомо що ще їх чекає
Не засмучуйтеся !!

А за подруг... То такі подруги...всяке в житті буває, не відомо що ще їх чекає
Не засмучуйтеся !!
Я,два роки назад,теж не думала,що стану мілліонершою.А,життя зробило крутий поворот
З моїм багажем,з мого життя в чорний список пішли дві подруги.І не вони мене туда кинули,а я, їх.

Назад
Угорі