Гидко на душі,не хочеться жити

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 168
  • Перегляди Перегляди 6K
Чому,Ви???Це,Ви їм треш влаштовуєте?
Ні звичайно але як їм це донести
Ось,я тебе точно піддержу ? :luboff:
А за подруг... То такі подруги...всяке в житті буває, не відомо що ще їх чекає
Не засмучуйтеся !!
Дякую,можливо ви і праві аби моя сім'я здорова була

А вони є взірцем людяності, якщо дозволяють собі такі вердикти, може й німби сяють в них над головами?)
Не знаю,сказали мені шо вони би так не поступили
А хто ж такий треш влаштував?
Як ніби є гроші ось ном тел. 0931896190​

Девушка, милая, не переживайте! Вы такая не одна! Таких должников по всей стране огромное кол-во. Вашим подругам потом даже стыдно будет, что они так поступили. Проверено лично! От меня тоже некоторые отвернулись, ещё и хамили мне, а потом ... потом даже извинялись, а осадок то остался, я их простила, но в подруги к себе обратно ни за что не заберу. Особенно смешно вышло, когда у одной подруги проблема с мфо случилась с её родным братом и каллы обзвонили всех соседей и меня в том числе.

Вони сказали шо я поступаю не по людьськи
Ага, канЕШна! )) А вони тіпа "по-людськи" - замість реальної допомоги - ніж в спину.
Маючи таких подруг - ворогів вже й не потрібно.
Женіть їх від себе подалі.

Лучше потерять друзей, коллег и тд. Чем доверие близких, сам жалею что наступил на эти грабли не один раз.

Історія моя ,другий день називається продовження. Втратила я дві подруги,через ці довбані кредити ,сказали шо я їх підставила,шо так з подругами не робиться . Зробили повний треш по їхнім сім'ям. Я заявила на урядову,як думаєте якись буде толк?
Это, не "потеряла", а "естественный отбор"?

віддавай гроші які взяла і все
Наче вони не розуміють, що це не вирішить проблеми... Коли береш 10 тис, а нараховано вже 30-50-100, то віддати 10 як би ніфіга не допоможе)
Вони сказали шо я поступаю не по людьськи
Щонайменше, не Ви телефонуєте і не Ви розголошуєте їх дані.
Вина в тому, що не змогли розрахуватись за кредитом? Ось моя думка з цього питання: Страх мфо берет свое
Ти,можеж навіть мене контактною зробити ?
В певний момент я сказав знайомим - якщо хто має намір взяти кредит у банку чи МФО, можете вказувати мене в якості контактної особи ?

Наче вони не розуміють, що це не вирішить проблеми... Коли береш 10 тис, а нараховано вже 30-50-100, то віддати 10 як би ніфіга не допоможе)

Щонайменше, не Ви телефонуєте і не Ви розголошуєте їх дані.
Вина в тому, що не змогли розрахуватись за кредитом? Ось моя думка з цього питання: Страх мфо берет свое

В певний момент я сказав знайомим - якщо хто має намір взяти кредит у банку чи МФО, можете вказувати мене в якості контактної особи ?
Конкуренція,да??? :sorry:

Девушка, милая, не переживайте! Вы такая не одна! Таких должников по всей стране огромное кол-во. Вашим подругам потом даже стыдно будет, что они так поступили. Проверено лично! От меня тоже некоторые отвернулись, ещё и хамили мне, а потом ... потом даже извинялись, а осадок то остался, я их простила, но в подруги к себе обратно ни за что не заберу. Особенно смешно вышло, когда у одной подруги проблема с мфо случилась с её родным братом и каллы обзвонили всех соседей и меня в том числе.
Дякую вам,надіюсь шо так і буде просто от зараз важко,я розумію шо гірше ніж смерть в цьому житті бути не може. Але вони мабуть дійсно себе ідеальними рахують
Ага, канЕШна! )) А вони тіпа "по-людськи" - замість реальної допомоги - ніж в спину.
Маючи таких подруг - ворогів вже й не потрібно.
Женіть їх від себе подалі.
Дякую,вони рахують можливо себе ідеалами я не знаю

Останнє редагування:
Історія моя ,другий день називається продовження. Втратила я дві подруги,через ці довбані кредити ,сказали шо я їх підставила,шо так з подругами не робиться . Зробили повний треш по їхнім сім'ям. Я заявила на урядову,як думаєте якись буде толк?
Подруги це таке, мене чоловік залишив, але якось живемо, краще нехай зараз відсіються ті хто був несправжнім

Так він нас покинув розповів всім про кредити мої,ледь вживаємо, але нічого може воно й на краще
Думаю, що не через кредити. Це просто був для нього привід. Назва таким одна - чмошнік.
І добре щоб ви це зрозуміли і перетравили...

Назад
Угорі