Гидко на душі,не хочеться жити

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 168
  • Перегляди Перегляди 6K
так может закрыть за тело те мфо,или там таких акций нету?
Не знаю може і якісь акції і є,тільки в мене немає на ці акції ,у мене дуже багато коштів іде на лікуваня
Подруги це таке, мене чоловік залишив, але якось живемо, краще нехай зараз відсіються ті хто був несправжнім
Можливо

Так він нас покинув розповів всім про кредити мої,ледь вживаємо, але нічого може воно й на краще
Я вас умоляю.
Бедный и несчастный ушёл из за кредитов..
Та не муж он, а чм0.
Тьфу на него.

Так він нас покинув розповів всім про кредити мої,ледь вживаємо, але нічого може воно й на краще
Нас покинув... Это, значит, ушел и оставил Вас с детьми и кредитами, так получается? Значит, любит Вас Бог, раз отвёл такое г.вно!

Думаю, що не через кредити. Це просто був для нього привід. Назва таким одна - чмошнік.
І добре щоб ви це зрозуміли і перетравили...
можливо ви і праві
Нас покинув... Это, значит, ушел и оставил Вас с детьми и кредитами, так получается? Значит, любит Вас Бог, раз отвёл такое г.вно!
З донечкою

Кразе
Нас із сином і без мфо кинув.було важко дуже,але зрозуміла,що найдорожчий спокій,дитині потрібна здорова мама це для мене закон.
краще зараз іх відсіяти чим з такими іхать в одному напрямку..

Кразе
краще зараз іх відсіяти чим з такими іхать в одному напрямку..
Конечно!! Столько лет потратила! Развелась!И....как оказалось что я могу быть счастливой!!!И не без помощи мфо!!

Гидко на душі,не хочеться жити
Не марнуйте життя на гидкі моменти. пам'ятайте, що після чорної смуги піде біла(життя-зебра). все налагодиться!!! пособі знаю. Життя буде в кайффф, обов'язково.

Наче вони не розуміють, що це не вирішить проблеми... Коли береш 10 тис, а нараховано вже 30-50-100, то віддати 10 як би ніфіга не допоможе)

Щонайменше, не Ви телефонуєте і не Ви розголошуєте їх дані.
Вина в тому, що не змогли розрахуватись за кредитом? Ось моя думка з цього питання: Страх мфо берет свое

В певний момент я сказав знайомим - якщо хто має намір взяти кредит у банку чи МФО, можете вказувати мене в якості контактної особи ?
Я даже поручителем готов выступить если кому надо

Я даже поручителем готов выступить если кому надо
Ну, лично я - не прям "кому надо" (ибо на кой мне в случае чего зазря бодаться с судами и исполнителями), а вот ради близких - вполне. Если конечно речь о реальном поручительстве, а не о том что МФО рассказывает ? в таких "поручителях" я уже у десятка человек наверное.

Історія моя ,другий день називається продовження. Втратила я дві подруги,через ці довбані кредити ,сказали шо я їх підставила,шо так з подругами не робиться . Зробили повний треш по їхнім сім'ям. Я заявила на урядову,як думаєте якись буде толк?
Вы знаете, долг в МФО - это отличный способ проверки родных и близких. Я с их помощь в очередной раз убедилась, кто есть кто. Я уже писала как-то,что кума - она крестила нашу старшую дочь, слила всю инфу коллекторам о семье.....А ее считала очень порядочным человеком, а оказалась двуличным. Не огорчайтесь, значит это не подруги...

Історія моя ,другий день називається продовження. Втратила я дві подруги,через ці довбані кредити ,сказали шо я їх підставила,шо так з подругами не робиться . Зробили повний треш по їхнім сім'ям. Я заявила на урядову,як думаєте якись буде толк?
Это не гидко на душе а радоваться надо что вы узнали кто ваши подруги,и живите,и кредиты это всё фuгня,

Знайшовши цей форум я почала жити нормально, прострочки вже більше року, деяким подругам дзвонили але вони зразу посилали нах... всіх, був продзвон всіх і вся,колажі. Були дзвінки родичам з якими роками неспілкуюся і тут заяви від них шо за мене гроші віддавати небудуть, моя відповідь : роками неспілкувалися можем і дальше так робити а якшо від когось щось вимагають то в поліцію звертайтеся. Друзі невідмовилися,був фільтр рідні.... З мфо я майже 3роки, рік в прострочці, сплю нормально(деколи накриває але захожу сюди і все добре стає),і за цей рік я зрозуміла що мфо це ху...ня, Головне що мої діти та батьки здорові, з чоловіком все ок бо разом в мфо сидимо, синові 7років в нього епілепсія і дякувати богу цього року в лікарні небули, вони дзвонять постійно але все почало вставати на свої місця коли перестали їх годувати... Від себе вам хочу побажати радіти життю, все налагоджується з часом просто треба зробити висновки і почати жити для себе...

Знайшовши цей форум я почала жити нормально, прострочки вже більше року, деяким подругам дзвонили але вони зразу посилали нах... всіх, був продзвон всіх і вся,колажі. Були дзвінки родичам з якими роками неспілкуюся і тут заяви від них шо за мене гроші віддавати небудуть, моя відповідь : роками неспілкувалися можем і дальше так робити а якшо від когось щось вимагають то в поліцію звертайтеся. Друзі невідмовилися,був фільтр рідні.... З мфо я майже 3роки, рік в прострочці, сплю нормально(деколи накриває але захожу сюди і все добре стає),і за цей рік я зрозуміла що мфо це ху...ня, Головне що мої діти та батьки здорові, з чоловіком все ок бо разом в мфо сидимо, синові 7років в нього епілепсія і дякувати богу цього року в лікарні небули, вони дзвонять постійно але все почало вставати на свої місця коли перестали їх годувати... Від себе вам хочу побажати радіти життю, все налагоджується з часом просто треба зробити висновки і почати жити для себе...
Дуже дякую за такі щирі і емоційні слова,тут дійсно просто космічна пітримка,в мене все наоборот з рідних як то кажуть залишились всі,от з здрузів не дуже. Але то таке аби моя сім'я була жива здорова.

Назад
Угорі