Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Цікаво одне, фото її чи ні?Сьогодні скинули на вайбер. Знову лякають. Обіцяних документів чекаю уже другий тиждень.
Це дійсно важливо в контексті темиЦікаво одне, фото її чи ні?

Мне тоже с этого же номера писали, еще и доброго утра пожелалиСьогодні скинули на вайбер. Знову лякають. Обіцяних документів чекаю уже другий тиждень.
А за 2 недели до этого с такого +380990598597. Те же гаврикиМне тоже с этого же номера писали, еще и доброго утра пожелали
Обещанного три года ждут...Сьогодні скинули на вайбер. Знову лякають. Обіцяних документів чекаю уже другий тиждень.
Они гамнистые,и надоедливые ,но надпись клепаютСьогодні скинули на вайбер. Знову лякають. Обіцяних документів чекаю уже другий тиждень.
Я думаю що попереджувать вони про напис не будуть, а зроблять по тихому.Они гамнистые,и надоедливые ,но надпись клепают
В моем случае,то они мне сказали ,что будут клепать ее,но в какой срок нет,где то через месяц и прилетела потом мнеЯ думаю що попереджувать вони про напис не будуть, а зроблять по тихому.
Завжди цікаво було бачити тоготхто пише ці текстиЦе дійсно важливо в контексті теми![]()
В мене 2 вже пройшлоВ моем случае,то они мне сказали ,что будут клепать ее,но в какой срок нет,где то через месяц и прилетела потом мне
Наверное надеятся,что вы одумаетесь))))Завжди цікаво було бачити тоготхто пише ці тексти
В мене 2 вже пройшло
Мені адвокат сказав що у нашій області нема часних виконавців які роблять інНаверное надеятся,что вы одумаетесь))))
Мне кажется,они уже везде расплодились ((Мені адвокат сказав що у нашій області нема часних виконавців які роблять ін
Можливо. Я з фактором розмовляю десь раз на місяць. З самого початку просили одним платежем, уже говорять що возьмуть за два рази і менше тіла, але там платить по 4000 виходить. Знаю точно що не зможу так виплачувать. Або ж є пропозиція заплатить 12к по 2000 в місяцьМне кажется,они уже везде расплодились ((
Я с ними тоже вела беседе перед тем как влепили ВП,предлагала им закрыть за тело,то не согласилисьМожливо. Я з фактором розмовляю десь раз на місяць. З самого початку просили одним платежем, уже говорять що возьмуть за два рази і менше тіла, але там платить по 4000 виходить. Знаю точно що не зможу так виплачувать. Або ж є пропозиція заплатить 12к по 2000 в місяць
У мене спочатку також не погоджувались. Тепер самі просять. Хто Вас їм продав?Я с ними тоже вела беседе перед тем как влепили ВП,предлагала им закрыть за тело,то не согласились
От люблять вони по веселити народ.?Сьогодні скинули на вайбер. Знову лякають. Обіцяних документів чекаю уже другий тиждень.
КФ ЮАУ мене спочатку також не погоджувались. Тепер самі просять. Хто Вас їм продав?
Мені просто цікаво, дзвонять, домовляються, а потім пропадають десь на тиждень, і знову починають заново дзвонити і несуть усі одне і теж. Говорю що мені обіцяли документи і не вислали, а звонілка починає переводити все на іншу, і говорить що "я вам такого не казала" мені здається що їм зарплату платять не за вибиті борги, а за те скільки в день вони на балакають?От люблять вони по веселити народ.?
У мене Майкредіт скільки у Вас просрочка?
Проссрочка 2 годаМені просто цікаво, дзвонять, домовляються, а потім пропадають десь на тиждень, і знову починають заново дзвонити і несуть усі одне і теж. Говорю що мені обіцяли документи і не вислали, а звонілка починає переводити все на іншу, і говорить що "я вам такого не казала" мені здається що їм зарплату платять не за вибиті борги, а за те скільки в день вони на балакають?
У мене Майкредіт скільки у Вас просрочка?