Moshennik
Форумчанин
- Дописи
- 47
- Реакції
- 30
- Бали
- 158
Moshennik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене ще року немаПроссрочка 2 года
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У мене ще року немаПроссрочка 2 года
Они назойливые очень ,но я с ними беседу не веду давно ,так как сменила номер ,на работу звонили долгое времяУ мене ще року нема
У мене також на роботу звонять, ну там розмова коротка, не знаю як далі буде, але поки що все добре. Я своїх всих попереджувала що так буде за пару днів до просрочки, але звонити почали лише місяць назад.Они назойливые очень ,но я с ними беседу не веду давно ,так как сменила номер ,на работу звонили долгое время
В мене вже два дні мовчать,аж дивноЯ думаю що попереджувать вони про напис не будуть, а зроблять по тихому.

У меня тоже не сразу нашли родных,наверное где то через год или полтораУ мене також на роботу звонять, ну там розмова коротка, не знаю як далі буде, але поки що все добре. Я своїх всих попереджувала що так буде за пару днів до просрочки, але звонити почали лише місяць назад.
У меня неделю молчали ,а потом надпись влепилиВ мене вже два дні мовчать,аж дивно![]()
А у мене ці два дні дзвонять як не нормальні. Але в мене блок стоїть. Іноді приходить голосове там бот говорить таким грозним голосом що потрібно платити .В мене вже два дні мовчать,аж дивно![]()
ВН роблять чорні нотаріуси...Мені адвокат сказав що у нашій області нема часних виконавців які роблять ін
А чорні злючі юрИсти форума зносять їх к іпєнямВН роблять чорні нотаріуси...
А чорні приватні виконавці їх виконують, закриваючи очі на явну протизаконну їх суть
...А сумма какая у вас тела?В моем случае,то они мне сказали ,что будут клепать ее,но в какой срок нет,где то через месяц и прилетела потом мне
9700,а хотят 30А сумма какая у вас тела?
Вы указывали место работы в анкете?Они назойливые очень ,но я с ними беседу не веду давно ,так как сменила номер ,на работу звонили долгое время
Если они у Вас вымогают деньги, то заявлять надо в другое место - в полицию.Хочу пожаловаться через финскаргу на Фактор, но в перечне есть только профит капитал и оптима, это, так понимаю, все одна шарага? Без разницы, на кого жаловаться?
Соре, не нашла больше в какую тему написать
Да, указывалаВы указывали место работы в анкете?
Очень редко клепают.Они гамнистые,и надоедливые ,но надпись клепают
Редко ,но метко )))тоже не ожидала от них такогоОчень редко клепают.
ВН роблять чорні нотаріуси...
А чорні приватні виконавці їх виконують, закриваючи очі на явну протизаконну їх суть
Технически (по закону),то оно так, а практически?исполнитель не имеет полномочий устанавливать законность ИНН, не несите чушь