Готовятся принудительно взыскать

• Автор теми Автор теми Moshennik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 3K

Moshennik

Форумчанин
Дописи
47
Реакції
30
Бали
158
Moshennik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні скинули на вайбер. Знову лякають. Обіцяних документів чекаю уже другий тиждень.

Вкладення

• 20210302_162604.webp
    20210302_162604.webp
    96.1 Кб · Перегляди: 292
Сьогодні скинули на вайбер. Знову лякають. Обіцяних документів чекаю уже другий тиждень.
Мне тоже с этого же номера писали, еще и доброго утра пожелали
Мне тоже с этого же номера писали, еще и доброго утра пожелали
А за 2 недели до этого с такого +380990598597. Те же гаврики

Я думаю що попереджувать вони про напис не будуть, а зроблять по тихому.
В моем случае,то они мне сказали ,что будут клепать ее,но в какой срок нет,где то через месяц и прилетела потом мне

Це дійсно важливо в контексті теми :lol:
Завжди цікаво було бачити тоготхто пише ці тексти
В моем случае,то они мне сказали ,что будут клепать ее,но в какой срок нет,где то через месяц и прилетела потом мне
В мене 2 вже пройшло

Мне кажется,они уже везде расплодились ((
Можливо. Я з фактором розмовляю десь раз на місяць. З самого початку просили одним платежем, уже говорять що возьмуть за два рази і менше тіла, але там платить по 4000 виходить. Знаю точно що не зможу так виплачувать. Або ж є пропозиція заплатить 12к по 2000 в місяць

Можливо. Я з фактором розмовляю десь раз на місяць. З самого початку просили одним платежем, уже говорять що возьмуть за два рази і менше тіла, але там платить по 4000 виходить. Знаю точно що не зможу так виплачувать. Або ж є пропозиція заплатить 12к по 2000 в місяць
Я с ними тоже вела беседе перед тем как влепили ВП,предлагала им закрыть за тело,то не согласились

От люблять вони по веселити народ.?
Мені просто цікаво, дзвонять, домовляються, а потім пропадають десь на тиждень, і знову починають заново дзвонити і несуть усі одне і теж. Говорю що мені обіцяли документи і не вислали, а звонілка починає переводити все на іншу, і говорить що "я вам такого не казала" мені здається що їм зарплату платять не за вибиті борги, а за те скільки в день вони на балакають?
У мене Майкредіт скільки у Вас просрочка?

Мені просто цікаво, дзвонять, домовляються, а потім пропадають десь на тиждень, і знову починають заново дзвонити і несуть усі одне і теж. Говорю що мені обіцяли документи і не вислали, а звонілка починає переводити все на іншу, і говорить що "я вам такого не казала" мені здається що їм зарплату платять не за вибиті борги, а за те скільки в день вони на балакають?

У мене Майкредіт скільки у Вас просрочка?
Проссрочка 2 года

Назад
Угорі