Маришуня
Форумчанин
- Дописи
- 287
- Реакції
- 412
- Бали
- 5225
Маришуня не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
банк кредит днепр лично мне дал кредит с плохой кредитной историей. я им очень благодарна! А МФО банк перекредитує, але якщо нема прострочок....якщо треба я гляну візитку і напишу назву
не буде у вас і мфо і кредит, тому що банк не дасть вам на руки цих грошей... він їх одразу перерахує на мфо і закриє їх і лише якщо ви хочете взяти більше ніж винні -- то вам на руки дадуть лише отой лиок і відсотки там хороші.....це Банк інвестицій і заощаджень. я зараз схиляюсь до банків. вони у вайбері моє фото з паспортом точно розсилать не будуть....
Ну те, що банки не псують нерви, я з Вами категорично не згодна - і додому прилазять і калів наймають. Я це проходила. Але якщо порівняти з МФО, дійсно це небо і земля. Бо там хоча останні труси з тебе не знімають відсотками. Ви забули додати, що банки перекредитовують МФО за наявності договорів з мокрими печатками, у більшості МФО їх навіть для суду не можливо вибити. Це варіант для тих, хто брав мікропозики через відділення. а манівео дінеро банки навіть не сприймають