Газ для авто в Украине. Цена

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 3K
Дизель то трактор.
Це і в їзді видно. Він повільніше набирає, але добре пре. І вмирає він дуже довго. Навіть якщо залити сечі гірського барана.
Можна міняти прошивки. Є в мене знайомий з програматором. Але сенсу не бачу. Їде і гуд. Нехай і далі буде завод. Може ще 700 проїде.

В твоєму ж випадку.. я б мабуть купив гольфа. Третього. Або четвертого. Дизельного.
Не дарма Шторм собі обрав саме його)

P.s. пишу це, а вничку згадую вкладки з а6 з двигуном 2.0 дизель десь 2000-х років... Та колись я її все ж оформлю на себе...
В мене гольф 4 1999 р.в., хетчбек, 1.1т ваги.
Хотів універсала, з наворотами і т.д. але що знайшов...
Паливна у гольф4 така як і на гольф 3, але...
Тільки у 90 і 110 к.с.
На 101, 115, 130 - стоять вже електричне управління форсунками. Дорожчий в ремонті
Бро, чтобы купить гольфа, нужно продать Бентли. Как оказалось, она сейчас не особо спросом пользуется)). Или провалить за копейки. Но на доплату бабла нема🤷.
Вот такой парадокс - на газ по 30 бабло есть, а на гольф на доплату нема).
Я давно на дизеля засматриваюсь. Вообще идеально, чтобы без мозгов, на чистой механике. Я вообще недавно помышлял в свою Бентлю впереть 601 двиг, мерсовский. Он на дизеле, расход вообще смешной. Есть переходные плиты в продаже под коробку ГАЗ, вварить крепления мотора - вообще не проблема. Мотор отдавали за 400$. С гарантией на 2 месяца после установки.
Но как-то не очень целесообразно...
Короче, я немного в тупике в этом плане.
Я шукав саме з механічними форсунками і по максимуму простий двигун і т.д.
Варіанти гольф3 не дивився. Дуже старі авто. Згнили.
З більш менш надійних - Октавія 90/110 к.с., гольф 4 90/110 к.с. мерс "кабан" і перший "очкарик". Там 2.0 дизелі з механічною паливною. Можливо є варіації, не перевіряв. У брата "кабан" - там механічні. Салон шкіра, дерево... Повний фарш. В минулому році такий можна було 2000го р.в. взяти за 3-4 тис
Ха!
У меня 406 мотор и этим все сказано 🤣🤣🤣
Расход был под 20л газа. Сейчас сложно сказать, но около 13 литров на 100 по городу. По трассе существенно меньше.
Просто ещё в 2021 году переделал чуток систему управления двигателем. Выкинул в мусорку ДМРВ, поставил ДАД и теперь прошивки можно лить, какие хочешь. Ну, и редактировать тоже. Дале подогнали прошу для онлайн-откатки, чтобы собрать максимально точные показания и потом их внести в прошивку. Тогда расход будет ещё меньше, а приёмистость лучше. Но это надо лямбду вварить в приемную трубу. А мне лень.
Ну, зараз волгу важко продати за норм ціну... Тому хіба збирати і копити...

Останнє редагування:
Ну, зараз волгу важко продати за норм ціну... Тому хіба збирати і копити...
Увы...
Да и смысла продавать нет. Собирать? Можно. Можно было бы))
В общем, пока эта идея отложена. Наверное, куплю велосипед)

4066145_95263767_big.jpg

В мене ось такого типу чухачка.
Якщо тисяч 6-7 зібрати, можна привезти і розмитнити 1.8 турбований дизель мітсубісі асх 2010-1013 років. Але деняжек таких немає поки що

Останнє редагування:
Сегодня.
Б-сеть.
33 грн за литр

Сегодня.
Б-сеть.
33 грн за литр
Вог 32.38
+ В них є знижки постійні (Я користуюсь паливною картою. На неї знижок немає... Зате не плачу 43.5% податку на витрати), доволі непогані ціни для заправки

А подробнее? Или это простым обывателям недоступно?)

[POSTS=500]ЗП АК зберігається на депозитному рахунку. Коли справа доведена до кінця, вона сплачується на рахунок АК. АК в кінці року зобов'язаний сплатити ЄСВ, ПДФО, пенсійний, військовий податки. Ітого 43.5%.

Але сума до розрахунку береться з доходу, а не обороту.

Грубо кажучи зайшло 100 тис за рік, з них треба заплатити 43.5 тис податків.

Але якщо зі 100 тис заплатити 60 тис оренду офіса, 40 тис на паливну картку, то податкова може йти лісом.

Якщо зайшло 200, то ще 100 тис буде ремонт офісу[/POSTS]

Гетьманцев вирішив добратись до автогазу.
Зараз 50 євро мито на 1000л.
Буде - 160 євро.
Це дасть приріст цін 4.51 грн на літрі.
Враховуючи бариго-перекупів, нарахування НДС на все що можна, фактично буде ріст на 6-7 грн
Реально ця тварина дограється, що йому на голову кирпич впаде. А потім на "випадково" він не доїде до травпункту...

Реально ця тварина дограється, що йому на голову кирпич впаде. А потім на "випадково" він не доїде до травпункту...
Оффтоп
ото хоч раз таке було? хіба шо лисий догрався, і то сьогодні. і то не чиновник

"Гетманцев заявив, що дискусія щодо росту цін на автогаз внаслідок його ініціативи не має значення через розвиток електрокарів"
🤬
Чекати газ по 50-100?

"Гетманцев заявив, що дискусія щодо росту цін на автогаз внаслідок його ініціативи не має значення через розвиток електрокарів"
🤬
Чекати газ по 50-100?
Дизель по 55 нагадають? При робочих нпз

Назад
Угорі