- Дописи
- 37331
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96120
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну, да, в таких пределах. Может 70.газ 40 - значит бенз 80
перебор
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну, да, в таких пределах. Может 70.газ 40 - значит бенз 80
перебор
О ,а Ти мрійницяГаз по гривне, думаю многие удивляться))
Ага, блин. И городская 7 копеек, и 16 круглый хлеб ... И за 11 калачик, и батон за двадцать двеГаз по гривне, думаю многие удивляться))
Фентезі ))Ага, блин. И городская 7 копеек, и 16 круглый хлеб ... И за 11 калачик, и батон за двадцать две
Тип того)))Фентезі ))
Ціни ростуть на все ...Їжа,одяг взагалі то скоро теж розкіш буде.,будуть як Адам і Єва,з листочками..Дитячий одяг то .....Сумно це все ,росте ціна на паливо - ростуть ціни на все ,ніби і добавили зп ,але толкового купити не можеш ні чого (((
Ну якщо ви в країні де йде війна дивитесь на будматеріали, значить не все так поганоА ціни на стройматеріали ....Пластикове вікно
А нет тут оффтопа. Подорожание топлива потянет или уже тянет за собой все остальные цены.Ну якщо ви в країні де йде війна дивитесь на будматеріали, значить не все так погано
Адмін сорян за оффтоп
Це завжди було. Кожен рік. І без війни і подорожчення відповідно бакса. Починалась жнива чи зборка буряка і паливо догори.А нет тут оффтопа. Подорожание топлива потянет или уже тянет за собой все остальные цены.
Так обещали гривны две ещё с августа. За это время четыре раза на 2 гривны газ подорожал))Хоча по темі, то десь читав якраз за газ, що аналітики не прогнозують великого подорожчення. Гривня дві.
"Какой-то неправильный мёд"Так обещали гривны две ещё с августа. За это время четыре раза на 2 гривны газ подорожал))
В мене окремих план по закупках:дитячий одяг-супермаркет-аптека...Ремонти відклала на кращі часі,а це прийшли двоє пару днів тому і оруть на весь ,Хозяйка замовляємо вікна і двері....vitek здається фірма,то як видали суму,то я вирішила,що нових вікон я не хочу...Ціни ростуть на все ...Їжа,одяг взагалі то скоро теж розкіш буде.,будуть як Адам і Єва,з листочками..Дитячий одяг то .....ну і тд...А ціни на стройматеріали ....Пластикове вікно без відкривання 75*95 коштує 4200....
Правильно говорят. Украина доя богатых людей. У меня киловатт в офисе уже 10.70. Сколько можно, блин и это ж не финал. Плюс топливо. Езжу на общ.транспорте, бо это ж капец в 2 стороны 28 км., 95й, 170-180 грн на проезд, чтобы героически заработать 100 гривен.. такое, конечноА нет тут оффтопа. Подорожание топлива потянет или уже тянет за собой все остальные цены.
Їзжу на 1.9тді т5. Той самий мотор по суті. Жре все. Але економії не густо. Розхід 9-10 при 130км/год. Газом було б в половину від ціни дизеля з двигуном 2.0 бензин.Я в минулому році як шукав собі корча робочого, саме з цієї причини придивлявся до дизельного авто. В результаті взяв Гольф4 на старій механічній паливній системі. Можна лити будь який дизельний шмурдяк. Паливна з'їсть все.
І ремонт у випадку таки проблем коштує в межах 3-4 тис грн.
9-10 по місту?)Їзжу на 1.9тді т5. Той самий мотор по суті. Жре все. Але економії не густо. Розхід 9-10 при 130км/год. Газом було б в половину від ціни дизеля з двигуном 2.0 бензин.
Але там ресурс не лям+
В мене вага 2300. Тому і розхід такий... Ну і 130 в мене ближче до 3к обертів.9-10 по місту?)
Бо в мене 90 к.с., на трасі 5.5-6.
Місто 7.5--8
Ха!9-10 по місту?)
Бо в мене 90 к.с., на трасі 5.5-6.
Місто 7.5--8
Дизель то трактор.Ха!
У меня 406 мотор и этим все сказано
Расход был под 20л газа. Сейчас сложно сказать, но около 13 литров на 100 по городу. По трассе существенно меньше.
Просто ещё в 2021 году переделал чуток систему управления двигателем. Выкинул в мусорку ДМРВ, поставил ДАД и теперь прошивки можно лить, какие хочешь. Ну, и редактировать тоже. Дале подогнали прошу для онлайн-откатки, чтобы собрать максимально точные показания и потом их внести в прошивку. Тогда расход будет ещё меньше, а приёмистость лучше. Но это надо лямбду вварить в приемную трубу. А мне лень.
Бро, чтобы купить гольфа, нужно продать Бентли. Как оказалось, она сейчас не особо спросом пользуется)). Или провалить за копейки. Но на доплату бабла немаВ твоєму ж випадку.. я б мабуть купив гольфа. Третього. Або четвертого. Дизельного.
Не дарма Шторм собі обрав саме його)