В мене гольф 4 1999 р.в., хетчбек, 1.1т ваги.Дизель то трактор.
Це і в їзді видно. Він повільніше набирає, але добре пре. І вмирає він дуже довго. Навіть якщо залити сечі гірського барана.
Можна міняти прошивки. Є в мене знайомий з програматором. Але сенсу не бачу. Їде і гуд. Нехай і далі буде завод. Може ще 700 проїде.
В твоєму ж випадку.. я б мабуть купив гольфа. Третього. Або четвертого. Дизельного.
Не дарма Шторм собі обрав саме його)
P.s. пишу це, а вничку згадую вкладки з а6 з двигуном 2.0 дизель десь 2000-х років... Та колись я її все ж оформлю на себе...
Хотів універсала, з наворотами і т.д. але що знайшов...
Паливна у гольф4 така як і на гольф 3, але...
Тільки у 90 і 110 к.с.
На 101, 115, 130 - стоять вже електричне управління форсунками. Дорожчий в ремонті
Я шукав саме з механічними форсунками і по максимуму простий двигун і т.д.Бро, чтобы купить гольфа, нужно продать Бентли. Как оказалось, она сейчас не особо спросом пользуется)). Или провалить за копейки. Но на доплату бабла нема.
Вот такой парадокс - на газ по 30 бабло есть, а на гольф на доплату нема).
Я давно на дизеля засматриваюсь. Вообще идеально, чтобы без мозгов, на чистой механике. Я вообще недавно помышлял в свою Бентлю впереть 601 двиг, мерсовский. Он на дизеле, расход вообще смешной. Есть переходные плиты в продаже под коробку ГАЗ, вварить крепления мотора - вообще не проблема. Мотор отдавали за 400$. С гарантией на 2 месяца после установки.
Но как-то не очень целесообразно...
Короче, я немного в тупике в этом плане.
Варіанти гольф3 не дивився. Дуже старі авто. Згнили.
З більш менш надійних - Октавія 90/110 к.с., гольф 4 90/110 к.с. мерс "кабан" і перший "очкарик". Там 2.0 дизелі з механічною паливною. Можливо є варіації, не перевіряв. У брата "кабан" - там механічні. Салон шкіра, дерево... Повний фарш. В минулому році такий можна було 2000го р.в. взяти за 3-4 тис
Ну, зараз волгу важко продати за норм ціну... Тому хіба збирати і копити...Ха!
У меня 406 мотор и этим все сказано
Расход был под 20л газа. Сейчас сложно сказать, но около 13 литров на 100 по городу. По трассе существенно меньше.
Просто ещё в 2021 году переделал чуток систему управления двигателем. Выкинул в мусорку ДМРВ, поставил ДАД и теперь прошивки можно лить, какие хочешь. Ну, и редактировать тоже. Дале подогнали прошу для онлайн-откатки, чтобы собрать максимально точные показания и потом их внести в прошивку. Тогда расход будет ещё меньше, а приёмистость лучше. Но это надо лямбду вварить в приемную трубу. А мне лень.
Останнє редагування: