Газ для авто в Украине. Цена

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 3K
Сумно це все ,росте ціна на паливо - ростуть ціни на все ,ніби і добавили зп ,але толкового купити не можеш ні чого (((

Сумно це все ,росте ціна на паливо - ростуть ціни на все ,ніби і добавили зп ,але толкового купити не можеш ні чого (((
Ціни ростуть на все ...Їжа,одяг взагалі то скоро теж розкіш буде.,будуть як Адам і Єва,з листочками..Дитячий одяг то .....o_O:(ну і тд...А ціни на стройматеріали ....Пластикове вікно без відкривання 75*95 коштує 4200....

Ну якщо ви в країні де йде війна дивитесь на будматеріали, значить не все так погано
Адмін сорян за оффтоп
А нет тут оффтопа. Подорожание топлива потянет или уже тянет за собой все остальные цены.

А нет тут оффтопа. Подорожание топлива потянет или уже тянет за собой все остальные цены.
Це завжди було. Кожен рік. І без війни і подорожчення відповідно бакса. Починалась жнива чи зборка буряка і паливо догори.
Але взагальному все взаємопов"язане так чи інакше.
Хоча по темі, то десь читав якраз за газ, що аналітики не прогнозують великого подорожчення. Гривня дві.

Хоча по темі, то десь читав якраз за газ, що аналітики не прогнозують великого подорожчення. Гривня дві.
Так обещали гривны две ещё с августа. За это время четыре раза на 2 гривны газ подорожал))

Ціни ростуть на все ...Їжа,одяг взагалі то скоро теж розкіш буде.,будуть як Адам і Єва,з листочками..Дитячий одяг то .....o_O:(ну і тд...А ціни на стройматеріали ....Пластикове вікно без відкривання 75*95 коштує 4200....
В мене окремих план по закупках:дитячий одяг-супермаркет-аптека...Ремонти відклала на кращі часі,а це прийшли двоє пару днів тому і оруть на весь ,Хозяйка замовляємо вікна і двері....vitek здається фірма,то як видали суму,то я вирішила,що нових вікон я не хочу...🤣🤣🤣

Правильно говорят. Украина доя богатых людей. У меня киловатт в офисе уже 10.70. Сколько можно, блин и это ж не финал. Плюс топливо. Езжу на общ.транспорте, бо это ж капец в 2 стороны 28 км., 95й, 170-180 грн на проезд, чтобы героически заработать 100 гривен.. такое, конечно

Я в минулому році як шукав собі корча робочого, саме з цієї причини придивлявся до дизельного авто. В результаті взяв Гольф4 на старій механічній паливній системі. Можна лити будь який дизельний шмурдяк. Паливна з'їсть все.
І ремонт у випадку таки проблем коштує в межах 3-4 тис грн.
Їзжу на 1.9тді т5. Той самий мотор по суті. Жре все. Але економії не густо. Розхід 9-10 при 130км/год. Газом було б в половину від ціни дизеля з двигуном 2.0 бензин.
Але там ресурс не лям+

Їзжу на 1.9тді т5. Той самий мотор по суті. Жре все. Але економії не густо. Розхід 9-10 при 130км/год. Газом було б в половину від ціни дизеля з двигуном 2.0 бензин.
Але там ресурс не лям+
9-10 по місту?)
Бо в мене 90 к.с., на трасі 5.5-6.
Місто 7.5--8

9-10 по місту?)
Бо в мене 90 к.с., на трасі 5.5-6.
Місто 7.5--8
Ха!
У меня 406 мотор и этим все сказано 🤣🤣🤣
Расход был под 20л газа. Сейчас сложно сказать, но около 13 литров на 100 по городу. По трассе существенно меньше.
Просто ещё в 2021 году переделал чуток систему управления двигателем. Выкинул в мусорку ДМРВ, поставил ДАД и теперь прошивки можно лить, какие хочешь. Ну, и редактировать тоже. Дале подогнали прошу для онлайн-откатки, чтобы собрать максимально точные показания и потом их внести в прошивку. Тогда расход будет ещё меньше, а приёмистость лучше. Но это надо лямбду вварить в приемную трубу. А мне лень.

Ха!
У меня 406 мотор и этим все сказано 🤣🤣🤣
Расход был под 20л газа. Сейчас сложно сказать, но около 13 литров на 100 по городу. По трассе существенно меньше.
Просто ещё в 2021 году переделал чуток систему управления двигателем. Выкинул в мусорку ДМРВ, поставил ДАД и теперь прошивки можно лить, какие хочешь. Ну, и редактировать тоже. Дале подогнали прошу для онлайн-откатки, чтобы собрать максимально точные показания и потом их внести в прошивку. Тогда расход будет ещё меньше, а приёмистость лучше. Но это надо лямбду вварить в приемную трубу. А мне лень.
Дизель то трактор.
Це і в їзді видно. Він повільніше набирає, але добре пре. І вмирає він дуже довго. Навіть якщо залити сечі гірського барана.
Можна міняти прошивки. Є в мене знайомий з програматором. Але сенсу не бачу. Їде і гуд. Нехай і далі буде завод. Може ще 700 проїде.

В твоєму ж випадку.. я б мабуть купив гольфа. Третього. Або четвертого. Дизельного.
Не дарма Шторм собі обрав саме його)

P.s. пишу це, а вничку згадую вкладки з а6 з двигуном 2.0 дизель десь 2000-х років... Та колись я її все ж оформлю на себе...

В твоєму ж випадку.. я б мабуть купив гольфа. Третього. Або четвертого. Дизельного.
Не дарма Шторм собі обрав саме його)
Бро, чтобы купить гольфа, нужно продать Бентли. Как оказалось, она сейчас не особо спросом пользуется)). Или провалить за копейки. Но на доплату бабла нема🤷.
Вот такой парадокс - на газ по 30 бабло есть, а на гольф на доплату нема).
Я давно на дизеля засматриваюсь. Вообще идеально, чтобы без мозгов, на чистой механике. Я вообще недавно помышлял в свою Бентлю впереть 601 двиг, мерсовский. Он на дизеле, расход вообще смешной. Есть переходные плиты в продаже под коробку ГАЗ, вварить крепления мотора - вообще не проблема. Мотор отдавали за 400$. С гарантией на 2 месяца после установки.
Но как-то не очень целесообразно...
Короче, я немного в тупике в этом плане.

Назад
Угорі