Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вопрос только - до каких пределов? 35-40-50-70?Вважаю що ціна буде тільки рости ,до нового року ,а потім ще весною
А тут вгадати ,все прив'язано до валюти і тих подій які зараз у нас ( війна )Вопрос только - до каких пределов? 35-40-50-70?
Вважаю що вони всі скотиняки штучно завищують ціну на газ.Сегодня проезжал, видел на стелле цену газа 31,90 за литр. Какие у кого прогнозы, товарищи автомобилисты?
Ви не зовсім праві.А тут вгадати ,все прив'язано до валюти і тих подій які зараз у нас ( війна )
Я не є експертом ,то моє припущення )Ви не зовсім праві.
До валюти? Так.
Але ціну на газ завжди тримали на рівні 40-50% від ціни на 95-ий. Тому що авто на газу споживає +30% кількості газу.
Якщо авто 10л 95-го по місту їло, то газу буде 13.
Наче воно і вигідно, але фактично це змова компаній імпортерів
Та все, поздняк метатьсяЯ не є експертом ,то моє припущення )
Скажу ,так наш роз...ний нпз ,один і з .,досих пір під приціломЭто вчера.
Ещё 29 грн за литр.
Сегодня уже на заправках 30-32,90
Постепенно автомобиль становится роскошью))
![]()
Та все, поздняк метаться
Я в минулому році як шукав собі корча робочого, саме з цієї причини придивлявся до дизельного авто. В результаті взяв Гольф4 на старій механічній паливній системі. Можна лити будь який дизельний шмурдяк. Паливна з'їсть все.Это вчера.
Ещё 29 грн за литр.
Сегодня уже на заправках 30-32,90
Постепенно автомобиль становится роскошью))
![]()
Та все, поздняк метаться
Чем?до 40 возможно, выше уже будет опасно
В нашій країні ?до 40 возможно, выше уже будет опасно
Авторитетно солидаренЯ в минулому році як шукав собі корча робочого, саме з цієї причини придивлявся до дизельного авто. В результаті взяв Гольф4 на старій механічній паливній системі. Можна лити будь який дизельний шмурдяк. Паливна з'їсть все.
І ремонт у випадку таки проблем коштує в межах 3-4 тис грн.
перекрытием дорог
Та не, блин, в Германии))В нашій країні ?
Друже, сомневаюсь. Я вот только написал пост, как газ стоил 58. Ща фотку найдуперекрытием дорог
І ,я про що ! Що нас може здивуватиТа не, блин, в Германии))
Помню, как в апреле 22го в селе за 100 км от Харькова наз стоил 58 грн. Я приехал, он стоил около 35. И каждый день на 2 грн дорожал. И так до 58)
Газ по гривне, думаю многие удивляться))І ,я про що ! Що нас може здивувати