Гарантийний лист про списання частини заборгованості по кредиту

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 3K
А подробности?
Что за банк?
Что назначил суд?
Расскажу через пару дней.Решения ещё нет,но факты не на моей стороне к сожалению,добил банк,прислав выписку в суд о зачислении кредитных средств 😑

частіше часткова
Часткова так,ну це ж не виграш всеодно,ну самої судової справи..Так,це для нас,хто опинився в боротьбі з цими звірями в схватці може і є виграш,але ж юридично це програш 😁 Виграш це повна відмова шаражці 😁 Я саме це мав на увазі 🙄

А виграти справу,щоб повна відмова шаражці була,як на мене,це як джекпот в лотореї виграти.
То наші юристи картьожники?
Не знав кншн...

[POSTS=1000]Ну і особисто для тебе Reward - не можно взяти щось в когось, будь в кого, не віддавати і спіхувати все на неспроможність чи непрофесійність юристів, куйовий настрій суддів чи що навколо тебе всесвітній заколот. Все має свою ціну. І так чи інакше ти її сплатиш. Тож не ний ( без образ ) вчергово, а реально подякуй що Бог взяв грошима лиш. [/POSTS]
Ну тоді ніч'я 😁 Якщо суд пише в рішенні (задовільнити позов частково) 😁
Знайди тему юристки нашої і почитай. Де позов був більше за мільйон гривень. Вона в суді списала 600 тис клієнту. Напиши тому клієнту що він програв.

Знайди тему юристки нашої і почитай. Де позов був більше за мільйон гривень. Вона в суді списала 600 тис клієнту. Напиши тому клієнту що він програв.
Чи як в мене.
Хотіли 148000, отримали 15000. І ще й мені трошки заборгували))
Я програв?) Чи нічия?)

А якщо хотіли 40 присудили 30 , з юр .послугами і суд зборами вийде всі 40 . Це тоже можна рахувати перемогою?))
1. І мабуть саме основне - беручі ЗАЙМ треба розуміти наслідки. А вони так чи інакше будуть.
2. 40 на 30 - так, перемога. Якщо тіло 29.
3. Для цього є адвокати/юристи. Якщо вони беруться за справу, то попереджують про ймовірність виграшу і про наслідки програшу.
Вас під кнутом тягнуть в суд?
4.Суд - це не про суму в еквіваленті віддачі. Нехай це буде хоч 100тис... Суд - це зрізання дурноватих відсотків і неправомірних нарахувань.
5. Можно виплачувати по 2.26.
В мене все.

То наші юристи картьожники?
Не знав кншн...

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***

Ти чого злий такий,Дідусь 🙄
Ні в якому разі не картьожники,я поважаю та пишаюсь нашими юристами.Просто кажу про те,що це зовсім не легка справа виграти в суді,та не завжди захист є гарантованою перемогою,це навіть юристи кажуть,коли до них звертаєшся 🙄
А ти хочеш сказати що якщо захищається людина в суді це 100 відсотків перемога?😏
По різному буває..Може в мене так,в когось інакше..Доречі не потрібно списувати з рахунку,що я дуже "фартовий",може тому саме в мене так 😁

тіло+відсотки скільки?
Да це я в загальному написав) в мене є і з тіла 4500 , виплачую 28000 тисяч) і є з 14 тіла 45000 .
1. І мабуть саме основне - беручі ЗАЙМ треба розуміти наслідки. А вони так чи інакше будуть.
2. 40 на 30 - так, перемога. Якщо тіло 29.
3. Для цього є адвокати/юристи. Якщо вони беруться за справу, то попереджують про ймовірність виграшу і про наслідки програшу.
Вас під кнутом тягнуть в суд?
4.Суд - це не про суму в еквіваленті віддачі. Нехай це буде хоч 100тис... Суд - це зрізання дурноватих відсотків і неправомірних нарахувань.
5. Можно виплачувати по 2.26.
В мене все.
Так можна і не виплачувати, якщо нема нічого. А якщо в тебе зарплата на карту, то ніхто питати не буде)))

Ти чого злий такий,Дідусь 🙄
Перестань... чого мені злитись)
не завжди захист є гарантованою перемогою,це навіть юристи кажуть,коли до них звертаєшся 🙄
Звичайно. А чому? Тому що предмет спору є. Отже є причина. В нашому випадку - це взяті займи. І тут як не крути, якщо вже пішов в протермінування - будь готовий до суду. І до того зокрема, що прийдеться витягнути гаманець і розстатись з купкою купюр. Проте особисто я навіть при розкладі як вище написав форумчанин про 30/40 ... я віддам радше тих 10 юристу ніж тим гімнюхам. Дам людині заробити а не падлам підвальним.
А ти хочеш сказати що якщо захищається людина в суді це 100 відсотків перемога?😏
Ніколи такого не писав. Такого не існує.
По різному буває..Може в мене так,в когось інакше..Доречі не потрібно списувати з рахунку,що я дуже "фартовий",може тому саме в мене так 😁
Бінго. Саме так. І все ж є фартові і є навпаки. І ми з тобою цьому якраз гарний приклад, і це не стєбусь а пишу факти.

Назад
Угорі