Гарантийний лист про списання частини заборгованості по кредиту

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 3K
Давно не было паники. А тут чё то опять все пошло по новой . Не откажусь от любой помощи. Спасибо.(

Та опять переживаю . Страшные цифры пишут . Только начал скажем так спокойно жить. И расхлёбывать долги . А тут такое(
Таке ще неодноразово буде
Якась шарага все ж дістане в той момент, коли все спокійно буде

Тому дихайте і думайте про план дій
Вже завтра цей лист не буде таким страшним

Та опять переживаю . Страшные цифры пишут . Только начал скажем так спокойно жить. И расхлёбывать долги . А тут такое(
Здорова.
Чё хоть написали?
Показывай.
Буду успокаивать

Давно не было паники. А тут чё то опять все пошло по новой . Не откажусь от любой помощи. Спасибо.(
Так а в чому паніка. Є два виходи - перший, оплачувати. З Кредит капітал дуже просто домовитися на тіло і розбити на платежі. Пишіть їм на почту, вони погодять. Ну може з якимось мінімальним процентом зверху. Я так через них уже декілька різних позик закривала, і зараз одна на реструктуризації. Другий вихід - не платити. Якщо платити не хочете, то тоді про що говорити. Тоді чекати суду, котрий буде, або котрого не буде. Все) панікувати до чого? Треба вирішувати питання. Або не вирішувати, але тоді бути морально стабільним.

Чому відразу програний? Не захищались?
Ви такий цікавий 😏 В мене вже два суди програних,захищався.Тільки чомусь ніхто не каже,що навіть з захистом з 100 судових справ виграних 5-7 наприклад.Ну мені так здається..😒 Це якщо дуже якісь бока в шарагі,тоді ,якщо суддя норм ,то є шанс виграти.А в основній масі : смс підписи суди визнають,як доказ отримання коштів,перевіряють рахунки в банку (дають запит) і все. А з ваших слів,можно ввестись в оману,нібито захист з юр.допомогою в суді це найімовірніше перемога..А це далеко не так,ой далеко 😑😭 Дай Бог щоб суди хоч проценти зменшували,хоч якась користь судитись..А виграти справу,щоб повна відмова шаражці була,як на мене,це як джекпот в лотореї виграти.Звісно ж,я поки що не вигравав цей омріяний джекпот 😔😒

Reward, отставить панику
Хорошо,простите,просто очередной проигранный суд 😔 Банк по запросу суда выслал выписку со счета,где указана сумма и назначение платежа (кредит)..Так я и так расстроен.Простите 😔

Хорошо,простите,просто очередной проигранный суд 😔 Банк по запросу суда выслал выписку со счета,где указана сумма и назначение платежа (кредит)..Так я и так расстроен.Простите 😔
А подробности?
Что за банк?
Что назначил суд?

Назад
Угорі