Zorro89
Форумчанин
- Дописи
- 779
- Рішення
- 1
- Реакції
- 322
- Бали
- 1138
Zorro89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Платити требаДобрый вечер. Данная шарага прислала домой вот такое письмо . Как реагировать? Или чего ожидать от них ?
І як?На мене ці утирки в суд подали колись.
е*ть с*ка щедрыеДобрый вечер. Данная шарага прислала домой вот такое письмо . Как реагировать? Или чего ожидать от них ?
могут в суд подать, эти любятИли чего ожидать от них ?
Ти би акуратніше якосьмогут в суд подать, эти любят
все буде добреТи би акуратніше якось

Можу не погодитись
А, ну так... ви ж мля "братья по оружию"Можу не погодитись
ПорівнявА, ну так... ви ж мля "братья по оружию"![]()
Хоч десь я не першийВибач.
Ти трохи зовсім не дотягуєш до нього![]()
Вчора , погасив провадження)
Все заєпісь серед бігущих, немає перших і відстающихХоч десь я не перший
Змістовна відповідь. Програли суд?Вчора , погасив провадження)
Через сколько подали ?На мене ці утирки в суд подали колись.
По 15 (е*ть с*ка щедрые
могут в суд подать, эти любят
там что, тела тысяч по 20, что такие суммы?
Ну да , тільки вони болт забили провадження відкривати. Рік часу прошов і бацЗмістовна відповідь. Програли суд?
Кстаті не довго ,спочатку напис вліпили, потім в суд подали. Меньше року пройшло на це все. Но зараз фіг знає що в них там.Через сколько подали ?
По 15 (
Для інформації : на форумі був мінімум один випадок, який потрапив особисто мені в поле зору, коли людина програла суд і побігла домовлятись, заплатила по домовленості, а на неї провадження відкрили.Ну да , тільки вони болт забили провадження відкривати. Рік часу прошов і бац
Цікаво , я хотів з єпаб договоритись так. Це випадково не вони?Для інформації : на форумі був мінімум один випадок, який потрапив особисто мені в поле зору, коли людина програла суд і побігла домовлятись, заплатила по домовленості, а на неї провадження відкрили.