Марічка
Форумчанин
- Дописи
- 514
- Реакції
- 263
- Бали
- 1013
Марічка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Який з того результат?Писпла
Писала в кіберполіцію
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Який з того результат?Писпла
Писала в кіберполіцію
Ведуть досудове розслідування! А як там даліЯкий з того результат?
А топ вам зараз дзвонить чи пише?після того?Ведуть досудове розслідування! А як там далі
Ні але я їм не повідомляла! А дзвонили на роботу і на автодозвін всіх на роботі ставилиА топ вам зараз дзвонить чи пише?після того?
А з самим кредитом що у вас?Ні але я їм не повідомляла! А дзвонили на роботу і на автодозвін всіх на роботі ставили
Капєц простоА з самим кредитом що у вас?
Сума росте?Чи зверталися ви до нац кому?Капєц просто
Сума росте?Чи зверталися ви до нац кому?[/QUOTEросте
Да. Ответили: топ кредит не надає документівА ви писали лист в НАЦКОМФІН?
І як боротися?Да. Ответили: топ кредит не надає документів
ИгнорируюІ як боротися?
Да. Ответили: топ кредит не надає документів
І ви нікому не платитеребятки! забейте на всех! живите для себя и семьи. Звонили мне и близким долго. Мать послала на юг их, контактное лицо так же, а шеф сказал им - еще раз позвоните, спущу юристов. Все, как рукой сняло. Бывает иногда кто то позвонит, но редко. p. s 26 мфо
Топ кредит ето и есть джоберА вы в нацком писали только на топ кредит? Или и на джобер тоже?
Потому что я писала в одном обращении и на того и на того. Жду, что ответит нацком.
І на форзу писала. Тот же ответ "не надають документи"А вы в нацком писали только на топ кредит? Или и на джобер тоже?
Потому что я писала в одном обращении и на того и на того. Жду, что ответит нацком.
Топ кредит ето и есть джобер
Нет. Теперь топ работает уже под другим названиемДа, но договор с топ кредит, а только потом переуступка джобер.
Это вопрос?І ви нікому не платите
ТпкЭто вопрос?
Что такое тпк?