Форза.ответ.нацком

• Автор теми Автор теми Cats
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 131
  • Перегляди Перегляди 12K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мой ответ Screenshot_20190117-214257.webpИ что дальше?

Michael, Мені Форза прислали договір в письмовому вигляді,а також всю інформацію про попередні кредити. Так що договора в них є.
Покажите,какие доки.

Michael, Мені Форза прислали договір в письмовому вигляді,а також всю інформацію про попередні кредити. Так що договора в них є.
Да я вчера как раз таки составлял письмо человеку по Форзе. в одной только страховке куча текста))) И куча нарушений.(только по переуступке страховой)..и т.д. Так что распечатать то с сайта можно, только вот будет ли он соответствовать правовым нормам- большой вопрось!))

Michael, Договір не дуже. Написала в ЛС.

Michael, Не дуже договір відповідає вимогам чинного законодавства України.

Michael, Щось про страховку не зрозуміла ?

У меня тоже самое по форзе ,непонятно как они работают ,но проверяла в лк так были сначало насчитаны 18000 тело 8000 ,а сейчас 11с копейками
Коли змінилась сума в кабінеті? Коли вже прийшло рішення від нацком а?

Karolina, Ні ,компанії по документах офіційно різні ,але юрид. адреса однакова і засновники одні і ті ж .
Висновок я думаю зрозумілий .

Karolina, Я написала в Нацкомфінпослуг і на Форзу і на КФ чекаю відповідь .Але в мене суми там не маленькі .
Прийшло вам рішення по кф і форзі?

Karolina, 3-го січня.Трохи у вайбері погрожували.Але підключилася "важка артилерія" подзвонила їм на гарячу лінію ,нагнула їм гарно, поки що мовчать.Але в мене там тіло переплачено.

Переп
Karolina, 3-го січня.Трохи у вайбері погрожували.Але підключилася "важка артилерія" подзвонила їм на гарячу лінію ,нагнула їм гарно, поки що мовчать.Але в мене там тіло переплачено.
переплачено попередніми пролонгаціями і оплатами відсотків?

Кому такое слали?

На какой номер звонили? Я месяц не могу дозвониться, и мне никто не звонит не перезванивает?

Вкладення

• BB38847B-6D71-41FB-89AE-8EE89D502D15.webp
    BB38847B-6D71-41FB-89AE-8EE89D502D15.webp
    29.2 Кб · Перегляди: 95
Займайтеся пошуком суми до повного погашення кредиту за адресою реєстрації.Дату виїзду Вам повідомлять після формування маршрутного листа....
:кофе::кофе::кофе::кофе:

Мне вот пришло от форзы:dntknw:

Займайтеся пошуком суми до повного погашення кредиту за адресою реєстрації.Дату виїзду Вам повідомлять після формування маршрутного листа....

И мне такое пришло только что

Контроль рахунку проведено.Оплати мінімальної суми боргу не зафіксовано.Вас внесли в списки боржників на примусове стягнення з виїздом співробітників! А мне вот так прислали!!!

Контроль рахунку проведено.Оплати мінімальної суми боргу не зафіксовано.Вас внесли в списки боржників на примусове стягнення з виїздом співробітників! А мне вот так прислали!!!
И что может быть?

Контроль рахунку проведено.Оплати мінімальної суми боргу не зафіксовано.Вас внесли в списки боржників на примусове стягнення з виїздом співробітників! И мне сегодня прислали смс. И что с ними дальше делать?

Mango, Да ничего,и у меня такое присылали...

Контроль рахунку проведено.Оплати мінімальної суми боргу не зафіксовано.Вас внесли в списки боржників на примусове стягнення з виїздом співробітників! И мне сегодня прислали смс. И что с ними дальше делать?
Да ничего, а что они могут!

Mango, мені те ж таке прислали

ко мне тоже,думаю паляну накрывать или сразу на х...й послать!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі