Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Покажите,какие доки.Michael, Мені Форза прислали договір в письмовому вигляді,а також всю інформацію про попередні кредити. Так що договора в них є.
Да я вчера как раз таки составлял письмо человеку по Форзе. в одной только страховке куча текста))) И куча нарушений.(только по переуступке страховой)..и т.д. Так что распечатать то с сайта можно, только вот будет ли он соответствовать правовым нормам- большой вопрось!))Michael, Мені Форза прислали договір в письмовому вигляді,а також всю інформацію про попередні кредити. Так що договора в них є.
Коли змінилась сума в кабінеті? Коли вже прийшло рішення від нацком а?У меня тоже самое по форзе ,непонятно как они работают ,но проверяла в лк так были сначало насчитаны 18000 тело 8000 ,а сейчас 11с копейками
Прийшло вам рішення по кф і форзі?
переплачено попередніми пролонгаціями і оплатами відсотків?Karolina, 3-го січня.Трохи у вайбері погрожували.Але підключилася "важка артилерія" подзвонила їм на гарячу лінію ,нагнула їм гарно, поки що мовчать.Але в мене там тіло переплачено.
На какой номер звонили? Я месяц не могу дозвониться, и мне никто не звонит не перезванивает?Karolina, 3-го січня.Трохи у вайбері погрожували.Але підключилася "важка артилерія" подзвонила їм на гарячу лінію ,нагнула їм гарно, поки що мовчать.Але в мене там тіло переплачено.
И мне такое пришло только чтоЗаймайтеся пошуком суми до повного погашення кредиту за адресою реєстрації.Дату виїзду Вам повідомлять після формування маршрутного листа....
Мне вот пришло от форзы![]()
И что может быть?Контроль рахунку проведено.Оплати мінімальної суми боргу не зафіксовано.Вас внесли в списки боржників на примусове стягнення з виїздом співробітників! А мне вот так прислали!!!
Да ничего, а что они могут!Контроль рахунку проведено.Оплати мінімальної суми боргу не зафіксовано.Вас внесли в списки боржників на примусове стягнення з виїздом співробітників! И мне сегодня прислали смс. И что с ними дальше делать?
ко мне тоже,думаю паляну накрывать или сразу на х...й послать!Займайтеся пошуком суми до повного погашення кредиту за адресою реєстрації.Дату виїзду Вам повідомлять після формування маршрутного листа....
Мне вот пришло от форзы![]()