Я вже рік їх посилаю навіть не дзвоНять забудьт
50/50... тут або писати в такому алгоритмі: запит до МФО -> отримання відповіді, аналіз її -> скарга до НБУ
Треба якось аргументувати свої претензії.
Через юриста
Бо самостійно це дуже важко, але теж можливо. Поки Ви новачок, ознайомтесь з юридичними розділами, почитайте.
Дзвінки, смс, залякування, дзвінки рідним.
Можуть ВНН (виконавчий напис нотаріуса) здійснити. Прийдеться зносити в суді.
Один раз можете подзвонити, але це навряд чи зробить погоду.
Можуть почати ще більше доставати.
НКФП вже не працює з МФО, тепер тільки НБУ. Про це я писав на початку цього повідомлення
Наскільки мені відомо згідно "Закону про соц захист військовослужбовців " всі фінансові установи мають припинити нарахування процентів, пені та неустойки по кредиту, або позиці, якщо військовослужбовець звертається з заявою до них та, надае необхідні документи про проходження служби. По факту вони мають мені заморозити тіло позики та надіслати гарантійний лист з перераховано сумою, "доречі 3 мфо, так і зробили " вони відповіли тільки на ел пошту, проте сума позики в кабінетах дійсно заморожена, а проценти списані.
Кредиткаса просто забрала лист, та не відповідає на електронку, натомість дзвонить, і питае коли я буду вносити платіж, я відповідаю, що після офіційної відповіді компанії, вони задать одні й ті ж самі питання, а в кінці починають зачитувати скрипт..., ну з цим я знайомий))
По факту,якщо через 30 днів вони не нададуть відповідь я маю звернутись до НБУ з заявою оцінити дії компанії, та повідомити проневиконання моїх законних вимог??
Про Нот. Напис я знаю.
Можу помилятися але, наче
Е нюанси відізвати його самим нотаріусом який подав напис виконавцям, на основі доказів незаконності, це теж може бути перелік документівпро проходження служби.
Ще написав їм що пропозиції та відповіді у вигляді смс, та листів на ел пошту, які не закріплені гарантійними листами з мокрою печаткою та підписом кредитора, не розглядаю, Оскільки вони не мають юридичного фундаменту, номери телефонів приймаю тільки зареєстровані на офіц сайті кредит каси.
Ще написав їм що пропозиції та відповіді у вигляді смс, та листів на ел пошту, які не закріплені гарантійними листами з мокрою печаткою та підписом кредитора, не розглядаю, Оскільки вони не мають юридичного фундаменту, номери телефонів приймаю тільки зареєстровані на офіц сайті кредит каси.
Я думаю що у разі ненадання відповіді варто все-таки готувати позов до суду.