ФК Єврокредит подали до суду

• Автор теми Автор теми Валентина14
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 3K
В Монобанке сделала цыфр подпись, но на е- суде выдает ошибку. Как еще можно сделать эту подпись? Привата у меня давно уж нет кабинета, разве что Дие завтра плстараюсь улыбаться как раньше)) но непонянсть оч волнует..((

Расписала себе до уонца года закрыть все гэ, и тут вот это...суд...по забытому)

Хорошая цель.
Главное чтоб 💰 хватило, на все хотелки мфошек
Мне по плану, хватало))( договаривалась с 2мя, Афк и ШГ). А тут вот, в суд подал банк( кстати, в нет ли у него рус бенефициаров?)

Такие уже мысли.

И еще, Е суд- зарегестрироваться -кринж. Завтра попробую еще раз, Дие не нравится морда, Монобанк- ошибка у него сделать подпись.

Цікаво, а хтось з форумчан з ними судився, чи то я перша буду по Мегабанку мати це щастя?

Ну що, як у вас справи. Сьогодні теж в діі чисто випадково побачила, що Еврокредит подав на мене в суд. Теж за Мега банк, але ніякі сповіщення від них раніше я не получила.

Призначено суд на 15.12..почитала судові рішення по них, і щось повішала носа, якісь всі програшні (1-ша інстанція), але судитися буду. А що з вас хочуть?

З 10 тис хочуть 27, та 13 за їх судібні расходи. Суд на завтра, а я тільки позавчора про це взагалі узнала. Жду що скаже адвокат.
А вони вам к ухвалі присилали паспорт позивача в діі?

З 10 тис хочуть 27, та 13 за їх судібні расходи. Суд на завтра, а я тільки позавчора про це взагалі узнала. Жду що скаже адвокат.
А вони вам к ухвалі присилали паспорт позивача в діі?
В е судi позовну 30.09 прислали, i на пошту все дублюють, так само, картка була на 10тис, хочуть 28 та 11 за iх судовi расходи.
Напишiть, що ваш адвокат радить, i чи будете судитись.

Про паспорт позивача, не знаю, що це, прислали позовну та додатки

Була в суді. Написала що хочу перенести суд, щоб адвокат мав змогу ознайомитись з справою. Перенесли суд на 14.01.
До речі, коли я приїхала до суду в назначений день, ні кого з їх сторони, ні судді не було. Просто сказали мені що суда сьогодні не буде.
Навіть якщо б я не писала заяву, що хочу перенести суд, його б все одно б перенесли

Очікую що буде у вас 15- ого числа. Тримайте мене в курсі будь ласка.

Була в суді. Написала що хочу перенести суд, щоб адвокат мав змогу ознайомитись з справою. Перенесли суд на 14.01.
До речі, коли я приїхала до суду в назначений день, ні кого з їх сторони, ні судді не було. Просто сказали мені що суда сьогодні не буде.
Навіть якщо б я не писала заяву, що хочу перенести суд, його б все одно б перенесли

Очікую що буде у вас 15- ого числа. Тримайте мене в курсі будь ласка.
Відпишу, страшновато поки що, якщо програю, буде не ок )

Добрий вечір. А якщо я з ними зв'язалася і сплатила їм борг до закінчення суду, вони надали мені довідку про сплату, але суд все одно ухвалив рішення. Що тепер знову скажуть платити?

Добрий вечір. А якщо я з ними зв'язалася і сплатила їм борг до закінчення суду, вони надали мені довідку про сплату, але суд все одно ухвалив рішення. Що тепер знову скажуть платити?
доброго вечора.
так треба ж було про це суд повідомити.
тепер, теоретично, вони можуть звернуться до суду за отриманням виконавчого листа, а потім передати його до виконавця.
і ви будете довго і нудно пояснювати, що борг вже сплачено.

Добрий вечір. А якщо я зв'язалася з ними і сплатила їм до рішення суду, і вони надали мені довідку про погашення боргу. Та ще вони подали до суду заяву про відмову від позову, але суд чогось не розглянув цю заяву і ухвалив рішення, що тепер знов платити треба буде?

доброго вечора.
так треба ж було про це суд повідомити.
тепер, теоретично, вони можуть звернуться до суду за отриманням виконавчого листа, а потім передати його до виконавця.
і ви будете довго і нудно пояснювати, що борг вже сплачено.
А я і не знала, що треба повідомити суд(( Але я їм телефонувала і сказала, що ухвалили рішення і щож мені знову їм платити, а вони сказали, що типу не збираються подавати у виконавчу службу, я ж все сплатила як домовились.

Назад
Угорі