- Дописи
- 37274
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96049
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
але термiн позовноi не аргумент зараз, так?

50/50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
але термiн позовноi не аргумент зараз, так?

В Монобанке сделала цыфр подпись, но на е- суде выдает ошибку. Как еще можно сделать эту подпись? Привата у меня давно уж нет кабинета, разве что Дие завтра плстараюсь улыбаться как раньше)) но непонянсть оч волнует..((
Хорошая цель.Расписала себе до уонца года закрыть все гэ,
Мне по плану, хватало))( договаривалась с 2мя, Афк и ШГ). А тут вот, в суд подал банк( кстати, в нет ли у него рус бенефициаров?)Хорошая цель.
Главное чтобхватило, на все хотелки мфошек
Как-то звёзды складываются против васИ еще, Е суд- зарегестрироваться -кринж. Завтра попробую еще раз, Дие не нравится морда, Монобанк- ошибка у него сделать подпись.
По богатому прям.З 10 тис хочуть 28 та 11 їх юристу....
Угу )По богатому прям.
Надо консультироваться с юристом и потом уже решать, что делать дпльше
Тобто може можно спробувати ?
В е судi позовну 30.09 прислали, i на пошту все дублюють, так само, картка була на 10тис, хочуть 28 та 11 за iх судовi расходи.З 10 тис хочуть 27, та 13 за їх судібні расходи. Суд на завтра, а я тільки позавчора про це взагалі узнала. Жду що скаже адвокат.
А вони вам к ухвалі присилали паспорт позивача в діі?
Відпишу, страшновато поки що, якщо програю, буде не ок )Була в суді. Написала що хочу перенести суд, щоб адвокат мав змогу ознайомитись з справою. Перенесли суд на 14.01.
До речі, коли я приїхала до суду в назначений день, ні кого з їх сторони, ні судді не було. Просто сказали мені що суда сьогодні не буде.
Навіть якщо б я не писала заяву, що хочу перенести суд, його б все одно б перенесли
Очікую що буде у вас 15- ого числа. Тримайте мене в курсі будь ласка.
Добрий вечір. А якщо я з ними зв'язалася і сплатила їм борг до закінчення суду, вони надали мені довідку про сплату, але суд все одно ухвалив рішення. Що тепер знову скажуть платити?Мегабанк)))
доброго вечора.Добрий вечір. А якщо я з ними зв'язалася і сплатила їм борг до закінчення суду, вони надали мені довідку про сплату, але суд все одно ухвалив рішення. Що тепер знову скажуть платити?
Добрий вечір. А якщо я зв'язалася з ними і сплатила їм до рішення суду, і вони надали мені довідку про погашення боргу. Та ще вони подали до суду заяву про відмову від позову, але суд чогось не розглянув цю заяву і ухвалив рішення, що тепер знов платити треба буде?Мегабанк)))
А я і не знала, що треба повідомити суд(( Але я їм телефонувала і сказала, що ухвалили рішення і щож мені знову їм платити, а вони сказали, що типу не збираються подавати у виконавчу службу, я ж все сплатила як домовились.доброго вечора.
так треба ж було про це суд повідомити.
тепер, теоретично, вони можуть звернуться до суду за отриманням виконавчого листа, а потім передати його до виконавця.
і ви будете довго і нудно пояснювати, що борг вже сплачено.