Netore
Форумчанин
- Дописи
- 11
- Реакції
- 1
- Бали
- 278
Netore не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
так. Зараз в телеграм скину файлиУ Вас є можливість зайти в Електронний суд?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
так. Зараз в телеграм скину файлиУ Вас є можливість зайти в Електронний суд?
Доброго вечора.Всім доброго вечора знаю що можливо не по темі але цікавить сильно одне питання. В мене суд з Фінтраст, мало бути засідання 3 місяці тому назад, його через відзив перенесли на 08.05.2024 року на 8.20 ранку. Від того дня в судовій владі не змінилось нічого, документів ніяких не було, знаю що роблю тупость що питаю тут людей, але коли буде яке рішення? Замучилась чекати, кожного дня по паро разів відстежую себе на судовій владі чи нічого не змінилось, все як було так і є. Розумію що число таке маленьке від коли пройшло часу, але бентежить це все. Хоча адвокат якого я найняла, писав що все гаразд але тривожність очікування саме найгірше. Підскажіть в кого як було через скільки днів рішення приходило ?
Дякую за вашу щиру відповідь, Тарас так само казавДоброго вечора.
Все добре, заспокійтесь)
Буде рішення. Якщо ви дивитесь на судовій владі, то там може з'явитись і через тиждень заднім числом.
Мабуть суд в м.Києві (Печерський або інші).Всім доброго вечора знаю що можливо не по темі але цікавить сильно одне питання. В мене суд з Фінтраст, мало бути засідання 3 місяці тому назад, його через відзив перенесли на 08.05.2024 року на 8.20 ранку. Від того дня в судовій владі не змінилось нічого, документів ніяких не було, знаю що роблю тупость що питаю тут людей, але коли буде яке рішення? Замучилась чекати, кожного дня по паро разів відстежую себе на судовій владі чи нічого не змінилось, все як було так і є. Розумію що число таке маленьке від коли пройшло часу, але бентежить це все. Хоча адвокат якого я найняла, писав що все гаразд але тривожність очікування саме найгірше. Підскажіть в кого як було через скільки днів рішення приходило ?
Ні суд по місцю пропискиМабуть суд в м.Києві (Печерський або інші).
можливо перенос знову...але б тоді вам сказали..коли буде яке рішення
Жодного без розуміння "як це працює".1. Есть ли смысл ехать на суд без адвоката?
2. Как узнать после суда, кто исполнитель?
asvpweb.minjust.gov.ua
erb.minjust.gov.ua
Як мінімум через 30 днів після проголошення рішення.3. Блокируют счета сразу после суда?
Коли відкриється провадження виконавцем. Саме йому пишеться заява.4. На каком этапе писать заявление на использование двух минималок?
Не факт. Хоча про випадок що претензії висунуті на реалізацію здається пая я особисто за всі роки бачив лиш раз.5. У мужа официальная работа, я правильно понимаю, что на работу придет исполнительный лист и будут вычитать 20 процентов? Если есть земля в аренде, её не будут трогать (кроме ареста), пока он платит?
Не все життя ви будете "ні кола ні двора". А у ВП немає термінів, хоч все життя)6. Ну и немного обо мне) Как же ж будет взыскивать исполнитель с меня, если из доходов только социалка (вроде её нельзя трогать исполнителям?), с ним надо как-то договариваться или забить просто? Из имущества - единственное жильё, где прописаны трое несовершеннолетних. Нет ни транспорта, ни ценностей... Разве что рваные перчатки на аукцион выставить, такого добра хватает![]()
Всё может быть) Но ведь исполнитель не будет ждать, а захочет струсить хоть что-то вотпрямщас? Как мне с ним лучше взаимодействовать? Искать встречи с ним или он сам меня найдет?Не все життя ви будете "ні кола ні двора"
Все залежить від ваших фінансів і бажання закрити проблему.Дід, спасибо!
Всё может быть) Но ведь исполнитель не будет ждать, а захочет струсить хоть что-то вотпрямщас? Как мне с ним лучше взаимодействовать? Искать встречи с ним или он сам меня найдет?
С финансами, мягко говоря, негусто (кредиты эти с 2021 года), блокировка карт меня не пугает при условии дальнейшего разблокирования ибо карта у меня одна и та социальная. 13400 на той карте и близко не бывает) Лишь бы к дому не прицепилисьВсе залежить від ваших фінансів і бажання закрити проблему.
Звісно може трапитись нормальний виконавець з яким як я чув ( правда поодинокі випадки ) можно домовитись припустим що "я плачу стабільно певну суму а ти не трогай моїх карток"... але це не факт що так буде.
Зазвичай вони використовують максимально свої доступні можливості примусового стягнення.
14200)карта у меня одна и та социальная. 13400 на той карте и близко не бывает)

Можуть накласти арешт в межах провадження.Лишь бы к дому не прицепились![]()
Он может мне, допустим, угрожать?
Від виконавця не мають бути.И если будут угрозы, как на них реагировать?
Финансы не позволяютVikachau, Чому ви не хочете захищатись?
Ничего не понятно, суд у кого, у мужа или у вас?Добрый день! Завтра состоится суд с компанией Финтраст (продал Кредит Плюс), муж поедет, а я нет. В принципе, платить мы не против, а можно даже сказать "за", но запросы, конечно, у них... С 25 тысяч хотят 74. Темы на форуме я внимательно перечитала, поняла, откуда они эту цифру рисуют. В общем, есть несколько вопросов, возможно, здесь мне подскажут:
1. Есть ли смысл ехать на суд без адвоката?
2. Как узнать после суда, кто исполнитель?
3. Блокируют счета сразу после суда?
4. На каком этапе писать заявление на использование двух минималок?
5. У мужа официальная работа, я правильно понимаю, что на работу придет исполнительный лист и будут вычитать 20 процентов? Если есть земля в аренде, её не будут трогать (кроме ареста), пока он платит?
6. Ну и немного обо мне) Как же ж будет взыскивать исполнитель с меня, если из доходов только социалка (вроде её нельзя трогать исполнителям?), с ним надо как-то договариваться или забить просто? Из имущества - единственное жильё, где прописаны трое несовершеннолетних. Нет ни транспорта, ни ценностей... Разве что рваные перчатки на аукцион выставить, такого добра хватает![]()
Суд у обоих) И на нём , и на мне висит по одинаковому кредиту в 25 000, взятые у КредитПлюс, и проданные Финтрасту. Два суда, в один день друг за другом назначены. Муж планирует ехать, я - нет.Ничего не понятно, суд у кого, у мужа или у вас?
Не переживайте, жилье никто не заберет, со временем выплатите потихоньку.Суд у обоих) И на нём , и на мне висит по одинаковому кредиту в 25 000, взятые у КредитПлюс, и проданные Финтрасту. Два суда, в один день друг за другом назначены. Муж планирует ехать, я - нет.
Я б на вашому місці звернулась з форума до юристівСуд у обоих) И на нём , и на мне висит по одинаковому кредиту в 25 000, взятые у КредитПлюс, и проданные Финтрасту. Два суда, в один день друг за другом назначены. Муж планирует ехать, я - нет.
З форумними юристами розмовляли? Не все так страшно як Ви думаєтеФинансы не позволяютуслуги адвоката недешево обойдутся, а ведь гарантий никаких нет. Будем выплачивать потихонечку... Лишь бы нервы не трепали. Пришло время собирать камни)