Фінтраст подали до суду

Зареєструйтесь в Електронному суді. Для цього потрібен КЕП
Нет возможности зарегистрироваться так как для получения КЕП нужен паспорт нового образца. А у меня образца 1992 года

Нет возможности зарегистрироваться так как для получения КЕП нужен паспорт нового образца. А у меня образца 1992 года
То для Дія підпис. Через приват 24 КЕП можна зробити за пару хвилин

То для Дія підпис. Через приват 24 КЕП можна зробити за пару хвилин
Не знаєте чи з фінтрастом якось можна домовитись в досудовому порядку? Я готовий би платити, але якби хоч розбили на 3-4 місяці, але вони вже в суд подали(
Я навіть і не знав, що кредит плюс продали їм

Не знаєте чи з фінтрастом якось можна домовитись в досудовому порядку? Я готовий би платити, але якби хоч розбили на 3-4 місяці, але вони вже в суд подали(
Я навіть і не знав, що кредит плюс продали їм
По большому счету, можно договориться с любой шарагой. Даже самой бронелобой. Все зависит от настойчивости и умения вести переговоры

По большому счету, можно договориться с любой шарагой. Даже самой бронелобой. Все зависит от настойчивости и умения вести переговоры
просто маю інформацію, що суди з ними йдуть важко, особливо якщо авентус 365, тому думаю якось би просто домовитись, бо в суді й судовий збір треба платити, і послуги їхнього адвоката оплатити, також якщо я з адвокатом буду пробувати захищатись, то і своєму адвокату потрібно
Але чи не пізно, якщо суд вже призначений на 10 грудня?

IMG_20241128_133202.webp

Вкладення

• IMG_20241128_133100.webp
    IMG_20241128_133100.webp
    264.5 Кб · Перегляди: 33
Теж отримав позов до суду від них. Адвокати не беруться(

Доброго вечора
Фін трас подали до суду
Суд призначив засіданя з викликом сторін,змоги прийти немає взагалі
Що буде якщо не зʼявитись у суд?

Доброго вечора
Фін трас подали до суду
Суд призначив засіданя з викликом сторін,змоги прийти немає взагалі
Що буде якщо не зʼявитись у суд?
Доброго вечора! ✨
Нічого не буде, якщо не з'явитесь на перше засідання, то розгляд справи перенесуть. А якщо не з'являтиметесь й надалі, то розглянуть без Вас і винесуть заочне рішення. Сварити і розшукувати Вас ніхто не буде. :)
Але є сенс захищатись, працюючи з адвокатом дистанційно.
Або проконсультуватись з адвокатом щодо подальшої можливості оскарження заочного рішення чи подання апеляції, якщо з якихось причин вирішите все ж на даному етапі не захищатись.

В мене також з ними був суд, захищалась з юристом, загальну всю суму з їхніми хотілками 35 тис ( судовий збір, моральний ущерб 10000,)суд задовольнив позов повністю, подали апеляцію, чекаємо що далі буде.

Я б на вашому місці звернулась з форума до юристів
Чи була вже відпопо апеляції? Не знаю що робити чи вартує подавати

Назад
Угорі