Фінтраст подали до суду

Всім доброго вечора знаю що можливо не по темі але цікавить сильно одне питання. В мене суд з Фінтраст, мало бути засідання 3 місяці тому назад, його через відзив перенесли на 08.05.2024 року на 8.20 ранку. Від того дня в судовій владі не змінилось нічого, документів ніяких не було, знаю що роблю тупость що питаю тут людей, але коли буде яке рішення? Замучилась чекати, кожного дня по паро разів відстежую себе на судовій владі чи нічого не змінилось, все як було так і є. Розумію що число таке маленьке від коли пройшло часу, але бентежить це все. Хоча адвокат якого я найняла, писав що все гаразд але тривожність очікування саме найгірше. Підскажіть в кого як було через скільки днів рішення приходило ?

Всім доброго вечора знаю що можливо не по темі але цікавить сильно одне питання. В мене суд з Фінтраст, мало бути засідання 3 місяці тому назад, його через відзив перенесли на 08.05.2024 року на 8.20 ранку. Від того дня в судовій владі не змінилось нічого, документів ніяких не було, знаю що роблю тупость що питаю тут людей, але коли буде яке рішення? Замучилась чекати, кожного дня по паро разів відстежую себе на судовій владі чи нічого не змінилось, все як було так і є. Розумію що число таке маленьке від коли пройшло часу, але бентежить це все. Хоча адвокат якого я найняла, писав що все гаразд але тривожність очікування саме найгірше. Підскажіть в кого як було через скільки днів рішення приходило ?
Доброго вечора.
Все добре, заспокійтесь)
Буде рішення. Якщо ви дивитесь на судовій владі, то там може з'явитись і через тиждень заднім числом.

Доброго вечора.
Все добре, заспокійтесь)
Буде рішення. Якщо ви дивитесь на судовій владі, то там може з'явитись і через тиждень заднім числом.
Дякую за вашу щиру відповідь, Тарас так само казав😀

Мабуть суд в м.Києві (Печерський або інші).

Добрый день! Завтра состоится суд с компанией Финтраст (продал Кредит Плюс), муж поедет, а я нет. В принципе, платить мы не против, а можно даже сказать "за", но запросы, конечно, у них... С 25 тысяч хотят 74. Темы на форуме я внимательно перечитала, поняла, откуда они эту цифру рисуют. В общем, есть несколько вопросов, возможно, здесь мне подскажут:
1. Есть ли смысл ехать на суд без адвоката?
2. Как узнать после суда, кто исполнитель?
3. Блокируют счета сразу после суда?
4. На каком этапе писать заявление на использование двух минималок?
5. У мужа официальная работа, я правильно понимаю, что на работу придет исполнительный лист и будут вычитать 20 процентов? Если есть земля в аренде, её не будут трогать (кроме ареста), пока он платит?
6. Ну и немного обо мне) Как же ж будет взыскивать исполнитель с меня, если из доходов только социалка (вроде её нельзя трогать исполнителям?), с ним надо как-то договариваться или забить просто? Из имущества - единственное жильё, где прописаны трое несовершеннолетних. Нет ни транспорта, ни ценностей... Разве что рваные перчатки на аукцион выставить, такого добра хватает🙃

Жодного без розуміння "як це працює".
До речі адвокати і юристи теж в суд якщо і їздять то дууууже рідко)
Все дистанційно зазвичай вирішується.
Як мінімум через 30 днів після проголошення рішення.
Коли відкриється провадження виконавцем. Саме йому пишеться заява.
5. У мужа официальная работа, я правильно понимаю, что на работу придет исполнительный лист и будут вычитать 20 процентов? Если есть земля в аренде, её не будут трогать (кроме ареста), пока он платит?
Не факт. Хоча про випадок що претензії висунуті на реалізацію здається пая я особисто за всі роки бачив лиш раз.
6. Ну и немного обо мне) Как же ж будет взыскивать исполнитель с меня, если из доходов только социалка (вроде её нельзя трогать исполнителям?), с ним надо как-то договариваться или забить просто? Из имущества - единственное жильё, где прописаны трое несовершеннолетних. Нет ни транспорта, ни ценностей... Разве что рваные перчатки на аукцион выставить, такого добра хватает🙃
Не все життя ви будете "ні кола ні двора". А у ВП немає термінів, хоч все життя)

Дід, спасибо!
Не все життя ви будете "ні кола ні двора"
Всё может быть) Но ведь исполнитель не будет ждать, а захочет струсить хоть что-то вотпрямщас? Как мне с ним лучше взаимодействовать? Искать встречи с ним или он сам меня найдет?

Дід, спасибо!

Всё может быть) Но ведь исполнитель не будет ждать, а захочет струсить хоть что-то вотпрямщас? Как мне с ним лучше взаимодействовать? Искать встречи с ним или он сам меня найдет?
Все залежить від ваших фінансів і бажання закрити проблему.
Звісно може трапитись нормальний виконавець з яким як я чув ( правда поодинокі випадки ) можно домовитись припустим що "я плачу стабільно певну суму а ти не трогай моїх карток"... але це не факт що так буде.
Зазвичай вони використовують максимально свої доступні можливості примусового стягнення.

Все залежить від ваших фінансів і бажання закрити проблему.
Звісно може трапитись нормальний виконавець з яким як я чув ( правда поодинокі випадки ) можно домовитись припустим що "я плачу стабільно певну суму а ти не трогай моїх карток"... але це не факт що так буде.
Зазвичай вони використовують максимально свої доступні можливості примусового стягнення.
С финансами, мягко говоря, негусто (кредиты эти с 2021 года), блокировка карт меня не пугает при условии дальнейшего разблокирования ибо карта у меня одна и та социальная. 13400 на той карте и близко не бывает) Лишь бы к дому не прицепились🤔
А как вообще исполнители общаются обычно? Он может мне, допустим, угрожать? И если будут угрозы, как на них реагировать?

карта у меня одна и та социальная. 13400 на той карте и близко не бывает)
14200)
Та й соціальний рахунок є цільовим. Його взагалі не мають права арештовувти.
Хоча виконавці блочать все без розбору, а ти потім доказуєш що не можна :pardon:
Лишь бы к дому не прицепились🤔
Можуть накласти арешт в межах провадження.
Реалізація дуже і дуже навряд.
Он может мне, допустим, угрожать?
:oops:
Звісно ні!
Якщо він в адекваті і не боїться полетіти з роботи як мінімум.
И если будут угрозы, как на них реагировать?
Від виконавця не мають бути.
Все в межах його службових можливостей.

Vikachau, Чому ви не хочете захищатись?
Финансы не позволяют🤷 услуги адвоката недешево обойдутся, а ведь гарантий никаких нет. Будем выплачивать потихонечку... Лишь бы нервы не трепали. Пришло время собирать камни)

Добрый день! Завтра состоится суд с компанией Финтраст (продал Кредит Плюс), муж поедет, а я нет. В принципе, платить мы не против, а можно даже сказать "за", но запросы, конечно, у них... С 25 тысяч хотят 74. Темы на форуме я внимательно перечитала, поняла, откуда они эту цифру рисуют. В общем, есть несколько вопросов, возможно, здесь мне подскажут:
Ничего не понятно, суд у кого, у мужа или у вас?

Ничего не понятно, суд у кого, у мужа или у вас?
Суд у обоих) И на нём , и на мне висит по одинаковому кредиту в 25 000, взятые у КредитПлюс, и проданные Финтрасту. Два суда, в один день друг за другом назначены. Муж планирует ехать, я - нет.

Суд у обоих) И на нём , и на мне висит по одинаковому кредиту в 25 000, взятые у КредитПлюс, и проданные Финтрасту. Два суда, в один день друг за другом назначены. Муж планирует ехать, я - нет.
Не переживайте, жилье никто не заберет, со временем выплатите потихоньку.
А у вас договор на 360 дней или на 30? Если с 21 года, то скорее всего на 30, значит есть хорошие шансы отбиться с юристом.

В мене також з ними був суд, захищалась з юристом, загальну всю суму з їхніми хотілками 35 тис ( судовий збір, моральний ущерб 10000,)суд задовольнив позов повністю, подали апеляцію, чекаємо що далі буде.
Я б на вашому місці звернулась з форума до юристів

Финансы не позволяют🤷 услуги адвоката недешево обойдутся, а ведь гарантий никаких нет. Будем выплачивать потихонечку... Лишь бы нервы не трепали. Пришло время собирать камни)
З форумними юристами розмовляли? Не все так страшно як Ви думаєте

Назад
Угорі