Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Яким чином?Через який сайт?Як проводив оплату?Привіт. Підтримка там справді повністю відсталі))
Подзвонив на гарячу лінію,дізнався номер договору і по ньому через сайт закрив,пройшло більше місяця,все гаразд
А брав у них позику?Вони кошти надсилають?Через сайт фінстеп,оплачував криптою
вартоСьогодні був останній день сплати, зробила 3 платежі на криптогаманець, 2 з них були зараховані, а один ні. Пообіцяли розібратися, але якщо до завтра не встигнуть, то відсотки нараховуватися за прострочення не будуть, і тероризувати близьких і знайомих не будуть. Чи варто вірити? Тому що більше всього не хочу щоб якось контактували з моїми знайомими. Як у вас було? Телефонували/писали?
І нікому вони не телефонували?варто
я закривав то також не зарахувався весь платіж
писав і дзвонив, надсилав всі докази
в перший день протермінування все закрили вручну
та не думаю шо встигли биІ нікому вони не телефонували?
там головне щоб зафіксував це або оператор по телефону, або особисто менеджерІ нікому вони не телефонували?
Універсальна порада в таких випадках - вирішити в судовому порядкуМожете порадити як мені добитися, щоб закрили позику?
мені закрили за 1 день, комусь три дні тут на форумі закривалиxola, може ви підкажете
Вчора оператор зафіксував, що одна проплата не пройшла і обіцяла що максимум сьогодні позику буде закрито. Зранку написав менеджер по стягненню заборгованості, що якщо за дві години не буде оплати, то буде тероризувати оточення. Я надіслала йому також скріни, результату погашення немає, але і нікому не телефонували. Дочекалася коли пройде доба, зателефонувала знову оператору, говорить, що тех.відділ все закриє, тільки тепер знову потрібно чекати до завтра. Так же можно дуже довго «завтраками» годувати.
Поділіться своїм досвідом, і може можете щось порадити
не знаю, ваша справаxola, то все ще є надія, що закриють? То я вже думаю якось домовлятись на «повторне» закриття
xola, ну у вас то закрито було наступного дня, і ніхто оточуючих не турбував, а в мене завтра другий день «прострочення» і я не знаю що очікуватине знаю, ваша справа
я з 150 баксів платити 500 не особо хотів, хоча і думав другий раз сплатити щоб не було терору,а потім подумав і зрозумів шо вони йдуть лісом
це криптошарага, вони не подають в суд, там або платити на свій страх і ризик, або накуй, подавати на них немає сенсуУніверсальна порада в таких випадках - вирішити в судовому порядку
у нього скрипт в любій темі про суд писатице криптошарага, вони не подають в суд, там або платити на свій страх і ризик, або накуй, подавати на них немає сенсу
зранку в 9 підтримка починає роботу і одразу на гарячу лінію телефонувати і питати коли закриютьxola, ну у вас то закрито було наступного дня, і ніхто оточуючих не турбував, а в мене завтра другий день «прострочення» і я не знаю що очікувати