FinStep хтось закрив?

• Автор теми Автор теми frozen20
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 102

frozen20

Форумчанин
Дописи
16
Реакції
0
Бали
846
frozen20 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт,хтось закрив FinStep?Мене з бітів перекинуло на Fin Step,хочу закрити а немає адресу для закриття!Підримка тупо д*ибіли якісь😬😱

Привіт. Підтримка там справді повністю відсталі))
Подзвонив на гарячу лінію,дізнався номер договору і по ньому через сайт закрив,пройшло більше місяця,все гаразд

Привіт. Підтримка там справді повністю відсталі))
Подзвонив на гарячу лінію,дізнався номер договору і по ньому через сайт закрив,пройшло більше місяця,все гаразд
Яким чином?Через який сайт?Як проводив оплату?

Сьогодні був останній день сплати, зробила 3 платежі на криптогаманець, 2 з них були зараховані, а один ні. Пообіцяли розібратися, але якщо до завтра не встигнуть, то відсотки нараховуватися за прострочення не будуть, і тероризувати близьких і знайомих не будуть. Чи варто вірити? Тому що більше всього не хочу щоб якось контактували з моїми знайомими. Як у вас було? Телефонували/писали?

Сьогодні був останній день сплати, зробила 3 платежі на криптогаманець, 2 з них були зараховані, а один ні. Пообіцяли розібратися, але якщо до завтра не встигнуть, то відсотки нараховуватися за прострочення не будуть, і тероризувати близьких і знайомих не будуть. Чи варто вірити? Тому що більше всього не хочу щоб якось контактували з моїми знайомими. Як у вас було? Телефонували/писали?
варто
я закривав то також не зарахувався весь платіж
писав і дзвонив, надсилав всі докази
в перший день протермінування все закрили вручну

варто
я закривав то також не зарахувався весь платіж
писав і дзвонив, надсилав всі докази
в перший день протермінування все закрили вручну
І нікому вони не телефонували?

та не думаю шо встигли би
тому що в 11 ранку вже закрито було

там головне щоб зафіксував це або оператор по телефону, або особисто менеджер
бо писати в їх бота немає сенсу, там спочатку ШІ дає відповіді а потім перемикають на якогось бідолагу шо нічого зробити не може
якщо платили з крипти, є хеш, є вся інформація по тронскану, все мають закрити

Останнє редагування:
Назад
Угорі