FinStep хтось закрив?

• Автор теми Автор теми frozen20
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 472

frozen20

Форумчанин
Дописи
16
Реакції
0
Бали
846
frozen20 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт,хтось закрив FinStep?Мене з бітів перекинуло на Fin Step,хочу закрити а немає адресу для закриття!Підримка тупо д*ибіли якісь😬😱

Привіт. Підтримка там справді повністю відсталі))
Подзвонив на гарячу лінію,дізнався номер договору і по ньому через сайт закрив,пройшло більше місяця,все гаразд

Привіт. Підтримка там справді повністю відсталі))
Подзвонив на гарячу лінію,дізнався номер договору і по ньому через сайт закрив,пройшло більше місяця,все гаразд
Яким чином?Через який сайт?Як проводив оплату?

Сьогодні був останній день сплати, зробила 3 платежі на криптогаманець, 2 з них були зараховані, а один ні. Пообіцяли розібратися, але якщо до завтра не встигнуть, то відсотки нараховуватися за прострочення не будуть, і тероризувати близьких і знайомих не будуть. Чи варто вірити? Тому що більше всього не хочу щоб якось контактували з моїми знайомими. Як у вас було? Телефонували/писали?

Сьогодні був останній день сплати, зробила 3 платежі на криптогаманець, 2 з них були зараховані, а один ні. Пообіцяли розібратися, але якщо до завтра не встигнуть, то відсотки нараховуватися за прострочення не будуть, і тероризувати близьких і знайомих не будуть. Чи варто вірити? Тому що більше всього не хочу щоб якось контактували з моїми знайомими. Як у вас було? Телефонували/писали?
варто
я закривав то також не зарахувався весь платіж
писав і дзвонив, надсилав всі докази
в перший день протермінування все закрили вручну

варто
я закривав то також не зарахувався весь платіж
писав і дзвонив, надсилав всі докази
в перший день протермінування все закрили вручну
І нікому вони не телефонували?

та не думаю шо встигли би
тому що в 11 ранку вже закрито було

там головне щоб зафіксував це або оператор по телефону, або особисто менеджер
бо писати в їх бота немає сенсу, там спочатку ШІ дає відповіді а потім перемикають на якогось бідолагу шо нічого зробити не може
якщо платили з крипти, є хеш, є вся інформація по тронскану, все мають закрити

Останнє редагування:
З самого ранку пише менеджер по стягненню заборгованості, погрожує, якщо я не сплачу протягом двох годин, то будуть підключати оточення. Скинула ще і йому скріни оплати, і що вчора менеджер обіцяв закрити позику та не підключати оточення. Сказав, що передав чеки у відділ зарахувань. На питання коли буде закрито позику, отримую відповідь «не від мене залежить, очікуйте»

Можете порадити як мені добитися, щоб закрили позику?

xola, може ви підкажете
Вчора оператор зафіксував, що одна проплата не пройшла і обіцяла що максимум сьогодні позику буде закрито. Зранку написав менеджер по стягненню заборгованості, що якщо за дві години не буде оплати, то буде тероризувати оточення. Я надіслала йому також скріни, результату погашення немає, але і нікому не телефонували. Дочекалася коли пройде доба, зателефонувала знову оператору, говорить, що тех.відділ все закриє, тільки тепер знову потрібно чекати до завтра. Так же можно дуже довго «завтраками» годувати.
Поділіться своїм досвідом, і може можете щось порадити

xola, може ви підкажете
Вчора оператор зафіксував, що одна проплата не пройшла і обіцяла що максимум сьогодні позику буде закрито. Зранку написав менеджер по стягненню заборгованості, що якщо за дві години не буде оплати, то буде тероризувати оточення. Я надіслала йому також скріни, результату погашення немає, але і нікому не телефонували. Дочекалася коли пройде доба, зателефонувала знову оператору, говорить, що тех.відділ все закриє, тільки тепер знову потрібно чекати до завтра. Так же можно дуже довго «завтраками» годувати.
Поділіться своїм досвідом, і може можете щось порадити
мені закрили за 1 день, комусь три дні тут на форумі закривали
якщо криптою була оплата то платіж точно найдуть, бо є хеш транзакції, що стосується часу обробки то не підскажу
проблема масова як я бачу ( не проходить оплата ), тому і кількість запитів там підвищена

xola, то все ще є надія, що закриють? То я вже думаю якось домовлятись на «повторне» закриття

xola, то все ще є надія, що закриють? То я вже думаю якось домовлятись на «повторне» закриття
не знаю, ваша справа
я з 150 баксів платити 500 не особо хотів, хоча і думав другий раз сплатити щоб не було терору,а потім подумав і зрозумів шо вони йдуть лісом

не знаю, ваша справа
я з 150 баксів платити 500 не особо хотів, хоча і думав другий раз сплатити щоб не було терору,а потім подумав і зрозумів шо вони йдуть лісом
xola, ну у вас то закрито було наступного дня, і ніхто оточуючих не турбував, а в мене завтра другий день «прострочення» і я не знаю що очікувати

це криптошарага, вони не подають в суд, там або платити на свій страх і ризик, або накуй, подавати на них немає сенсу
у нього скрипт в любій темі про суд писати

xola, ну у вас то закрито було наступного дня, і ніхто оточуючих не турбував, а в мене завтра другий день «прострочення» і я не знаю що очікувати
зранку в 9 підтримка починає роботу і одразу на гарячу лінію телефонувати і питати коли закриють
довбати, довбати, довбати
тільки так, по іншому не вийде
Там в порядку черги закривають все, за останніх три тижні вже тричі побачив шо конкретно у них не закриваються позики при сплаті криптою, тому проблема масова, не думаю шо будуть виносити оточення, враховуючи що там в штаті по відчутті 3 каліки працюють. Я коли за свою позику довбав одного то він один і на дзвінки цілий день по гарячій лінії відповідав, і в тг також відписував
тому не думаю шо в них є ресурс на якийсь терор, та й думаю шо все таки раз інформація зафіксована то все має бути окей

Назад
Угорі