Фінсфера. Кредит. Хто з ними стикався?

• Автор теми Автор теми Tusi4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 16K
Як ваші справи з Костиком з Фінсфери?
У мене дописався до того, що пішов в блок в, лояльні у мови у них є, якщо ти мать героїня та ВСУ, так і написав, я посміялася з нього, ще той лакальщик ???? Пише, що треба платити, бо все буде по закону ?
поки без прогресу.
каже, що розуміє мене, але не євласником компанії і нічого не рішає, звонить раз в кілька днів, бо це його робота, після слів у мене нічо не змінилося - ставить слухавку...
вчора листа їм на електронку написав, яекатиму на відповідь....
в будь якому разі, в мене ні цього, ні наступного тижня на них коштів не буде взагалі, жодної гривні

поки без прогресу.
каже, що розуміє мене, але не євласником компанії і нічого не рішає, звонить раз в кілька днів, бо це його робота, після слів у мене нічо не змінилося - ставить слухавку...
вчора листа їм на електронку написав, яекатиму на відповідь....
в будь якому разі, в мене ні цього, ні наступного тижня на них коштів не буде взагалі, жодної гривні
Та не переживайте ви за ті гроші, вони ще довго будуть думати, а у вас буде час, багато часу щоб розбагатіти ?

В мене в них просрочка 3 місяць пішла з 6 хочуть з процентами вже 20, на другій місяць пропонували за закрити за тіло +% до просрочки вислали гарантійку, але грошей не було, не оплатив дзвонити перестали.

В мене в них просрочка 3 місяць пішла з 6 хочуть з процентами вже 20, на другій місяць пропонували за закрити за тіло +% до просрочки вислали гарантійку, але грошей не було, не оплатив дзвонити перестали.
Ну нормальні новини, доказ того що час все розставить на свої місця.

не навчені ще...
але вже Костік і на мене обідився сьогодні. кинув трубку
У вас і так з ним довгі відносини були, у мене з ним ще на початку не заладилося, значить не судьба ???.
А от листів на мило від цієї контори немає ніяких, тільки цього Костика під танки кинули ?

У вас і так з ним довгі відносини були, у мене з ним ще на початку не заладилося, значить не судьба ???.
А от листів на мило від цієї контори немає ніяких, тільки цього Костика під танки кинули ?
нема, навіть на мій запит не відповіли, він сказав, що відмова, але на пошті нічо нема...
Ладно. значить з мого списку навіть на кінець цього місяця по оплаті ,вони відпадають...
є й крім них кого в черзі посувати

Прострочка 3 тижні, як домовитися з ними ?телефонує такий собі Владислав і кричить як дурний, після його розмови оплачувати бажання зовсім немає .

Прострочка 3 тижні, як домовитися з ними ?телефонує такий собі Владислав і кричить як дурний, після його розмови оплачувати бажання зовсім немає .
на пам'ятаю людини з таким іменем у них.
Був Костя, за пару тижнів адекватного спілкування в один день сильно обідився, коли йому сказав, що буду спілкуватись виключно з людиною, яка має вповноваження і компетенцію щось вирішувати, а не просто дзвонити, писати і язиком тріпати.
То образився і наступного дня вже інший звонив.

Але з ними криків ні від кого не чув

P.S. Згадав, який дурачок був ше до Костіка, можливо також Владиславом представлявся, але звонив суто в перший тиждень просрочки, тупе створіння абсолютно, але також обідився, коли я йому сказав, що з тими які просто дзвонять і говорять дурниці, а ніч не здатні вирішувати розмовляти не буду, було таке...

35 днів просрочки, писали в телеграм, просять сплатити суму яка була до протермінування, не плачу звісно, від Костика осадочек остався, в перші неділі писав що льготи по закриттю тільки якщо я мать герояня, або воюю, дуже хотілося йому самому такі льготи оформити, хай ще покрутяться на своїй сфері далі)

Скільки лікувалася сама. Операцій скільки. Ніхто не допомагав. А тепер....ні грошей, ні ....Сил немає. Ще добре що звернулася вчасно))). Ридала як белуга. Двоє дітей. От і поїду щоб вижити і щось дітям дати. І не осуджуйте

Скільки лікувалася сама. Операцій скільки. Ніхто не допомагав. А тепер....ні грошей, ні ....Сил немає. Ще добре що звернулася вчасно))). Ридала як белуга. Двоє дітей. От і поїду щоб вижити і щось дітям дати. І не осуджуйте
Не осуждаю, но ход мыслей не понимаю. Вы едете или не едите?) А в одной теме написали что не едете, в этой что едете.

Назад
Угорі