Фінсфера. Кредит. Хто з ними стикався?

• Автор теми Автор теми Tusi4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 16K
Если были продонгации, а потом перерасчет после просрочки, могут ли предложить списание до просрочки или реструктуризацию?
Так мені ще в перший місяць пропонували, реструктуризації ні, а закрити те що було до просрочки так

Мені сьогодні написали в телеграм, що готові запропонувати лояльні умови для закриття позики, зі значним списанням. Зацікавило, відповів йм, до цього був повний ігнор з мого боку. Написали що лише сьогодні готові мені запропонувати закриття за 3000 грн, Відсотків нараховано вже 5946,8 грн, тіло 2000грн просрочка 30 днів. Я запропонував їм свої неймовірні умови закрити за 2500 грн з гарантійним листом від них. Відмовились))))

Всім привіт! Взагалі борзі якісь, у мене 13 день прострочки, якесь ***** Олександр починає виписувати в вайбер, що хоче місце проживання, прийде у гості, за хамство пішов у бан, будуть чекати поки не навчаться нормально чути та спілкуватися

Всім привіт! Взагалі борзі якісь, у мене 13 день прострочки, якесь ***** Олександр починає виписувати в вайбер, що хоче місце проживання, прийде у гості, за хамство пішов у бан, будуть чекати поки не навчаться нормально чути та спілкуватися
Удалите вайбер и будет вам счастье

Я так и думала сделать, но из за одного придурка не очень хочется. Реально неадекват))

Я так и думала сделать, но из за одного придурка не очень хочется. Реально неадекват))
Это основное место, где калососы пасутся.
А в телеграме поставьте в настройках, чтобы не могли найти по номеру. И все, вам никто из таких не допишется даже.

Пришло сообщение, что будут обращаться к третьим лицам... сильно достают?

Мені сьогодні зранку написали, що хочуть прийти в гості. Через кілька хвилин - що будуть подавати до суду..... Якісь непослідовні....

Мені сьогодні зранку написали, що хочуть прийти в гості. Через кілька хвилин - що будуть подавати до суду..... Якісь непослідовні....
Чому?
Зразу принесуть рішення суду.
Не звертайте увагу, пишуть по трафарету. Навіть не цікаво.

Закриєте за тіло через певний час. Я їх півроку ігнорила. І віддала те, що брала

Місяць просрочки , наярювали писали смс . Було весело, особливо сповіщення по типу за вами виїхала група , і ваша справа вже в суді) але закінчилось просто тілом ще й доволі швидко !

Місяць просрочки , наярювали писали смс . Було весело, особливо сповіщення по типу за вами виїхала група , і ваша справа вже в суді) але закінчилось просто тілом ще й доволі швидко !
Супер

Але в них від мене був повний ігнор , загалом всі кого я ігнорив через деякий час запропонували тіло ( це фінсфера кредит 7 слон кредит ) а з ким спілкувався то списання 50% максимум що пропонували ...

Але в них від мене був повний ігнор , загалом всі кого я ігнорив через деякий час запропонували тіло ( це фінсфера кредит 7 слон кредит ) а з ким спілкувався то списання 50% максимум що пропонували ...
Чергове підтвердження того, що не треба з ними спілкуватись, тоді вони розуміють, що нічого не капне і швидше йдуть на поступки. Моя Фінсфера поки мовчить, але я на початках з ними активно спілкувався. До речі, щодо спілкування - все було досить спокійно, без погроз, тиску і тп. Рідним не звонили.

Чергове підтвердження того, що не треба з ними спілкуватись, тоді вони розуміють, що нічого не капне і швидше йдуть на поступки. Моя Фінсфера поки мовчить, але я на початках з ними активно спілкувався. До речі, щодо спілкування - все було досить спокійно, без погроз, тиску і тп. Рідним не звонили.
Треш починається якщо ви на повну ігнорите , при взаємодії вони намагаються адекватно крутити вас на бабки )

Треш починається якщо ви на повну ігнорите , при взаємодії вони намагаються адекватно крутити вас на бабки )
Байки. Їм не розмови потрібні, а гроші. Ігнор - єдиний поки спосіб їх змусити переглянути своє відношення до клієнта і нарахування відсотків.

Назад
Угорі