Сашкаааа
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1233
- Реакції
- 741
- Бали
- 2805
Сашкаааа не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
а тоді нормально, я думав десь знайшлиТак, ну вона погодилася
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
а тоді нормально, я думав десь знайшлиТак, ну вона погодилася
Ще хтось дзвонив до однокласниці, а вона забула як назвалисяа тоді нормально, я думав десь знайшли
Ви не одинока, сьогодні виходжу на просрочку у них, подивлюся, що будеЩе хтось дзвонив до однокласниці, а вона забула як назвалися
Доброго дня, як ваші справи с фінсферою, у мене тиша написав один від них тіп, запитав мене як будемо вирішувати питання, я проморозилася, нічого не відповіла, буду чекати, що вони запропонують, це ж вони від мене грошей хочуть ?Ще хтось дзвонив до однокласниці, а вона забула як назвалися
Добрий вечір. Взагалі тиша. Не пише ніхто, не дзвонить. Хоча може й дзвонять, але в мене труколер. Раз у 2 неділі приходить смс від них і все.Доброго дня, як ваші справи с фінсферою, у мене тиша написав один від них тіп, запитав мене як будемо вирішувати питання, я проморозилася, нічого не відповіла, буду чекати, що вони запропонують, це ж вони від мене грошей хочуть ?
цього тижня вже наче інший,але пише, а не звонить, я йому написав, що їх суми не платитиму, і пролонгація це явно не є лояльним підходом до клієнта, мовчить ше почекаю до завтра, може щось відпишеДоброго дня, як ваші справи с фінсферою, у мене тиша написав один від них тіп, запитав мене як будемо вирішувати питання, я проморозилася, нічого не відповіла, буду чекати, що вони запропонують, це ж вони від мене грошей хочуть ?
Та щоб у всіх так ?Добрий вечір. Взагалі тиша. Не пише ніхто, не дзвонить. Хоча може й дзвонять, але в мене труколер. Раз у 2 неділі приходить смс від них і все.
Також писав, але проморозила йогоцього тижня вже наче інший,але пише, а не звонить, я йому написав, що їх суми не платитиму, і пролонгація це явно не є лояльним підходом до клієнта, мовчить ше почекаю до завтра, може щось відпише
Так їх і по кругу пускають, знаючи їхні методи роботи ???фінкуля, блд
Ааа, а він мені в вайбері просто знак питання відправив, сором'язливий хлопчинаДоброго вечора.
Досить цікаві вони. Коротше подзвонили сьогодні, сказали, що реструктуризації нема, списання нема,за тіло нема, я пояснив свою ситуацію, людина мене зрозуміла, і відповіла, що я не власник компанії. лише передаю інформцію від керівництва.
на що я відповів, що ви видно дуже молода компанія, і ще не маєте досвід вирішуванню таких питань - він погодився.
Абсолютно культурно розмовляли, просто в кінці казав, що я буду змушений час від час телефонувати Вам цікавитись,як у вас ситуація.
То я не проти - будем спілкуватись, рано чи пізно про шось домовимось
я не відстоюю нічиї і інтереси і не покриваю нічо, але я не можу нічо поганого скзаати про нього, в нас не було жодної суперчки чи наїзду, мою історію, правдиву історію, він зрозумів.Ааа, а він мені в вайбері просто знак питання відправив, сором'язливий хлопчина
Я також нічого не кажу про нього поганого, але ці переписки в вайбері ні до чого не приводять, а листів на імейл фінсфера не відправляє думаю рішення від них потрібно буде довго чекатия не відстоюю нічиї і інтереси і не покриваю нічо, але я не можу нічо поганого скзаати про нього, в нас не було жодної суперчки чи наїзду, мою історію, правдиву історію, він зрозумів.
тепер буду далі чекати, з молодою конторою будем боротись )
На жаль, він нічо не рішає,принаймні зараз.Я також нічого не кажу про нього поганого, але ці переписки в вайбері ні до чого не приводять, а листів на імейл фінсфера не відправляє думаю рішення від них потрібно буде довго чекати
до чого тут це?Вам нема з ким поговорити?
Я поставив особисте питання. Вже далеко не перший опис Вашої розмови з гарнітуроголовими.Цікаво про що і навіщо.Який результат цієї безглуздої втрати часу?до чого тут це?
можу з вами теж розмовляти, якщо вам нудно.
я просто описую реальну картину своєї історіїякшо вам щось не подобається - то це ваші особисті питання
А у вас це остання шарага до очистки від МФО? просто на форумі ви спеціалістом числитеся, але методи у вас зовсім інші, чи вам подобається з ними спілкуватися, я не розумію, в мене як починають телефонувати шараги, то там дзвінків я за місяць стільки не зроблю ніколи, я щоб від кожного трубку взяла, то мабуть би стала німою отримала довідку, і змусилаб їз тільки листуватися зі мною, бо клієнт став німим ???На жаль, він нічо не рішає,принаймні зараз.
якщо колись буде рішати, то сам запропонує..
а так,я так само чекаю, як і ви...
іншого негативу не маю поки що...смс нема, робот теж перестав дзвонити
знову таки,це станом на зараз, що буде далі - я не з
Як ваші справи з Костиком з Фінсфери?На жаль, він нічо не рішає,принаймні зараз.
якщо колись буде рішати, то сам запропонує..
а так,я так само чекаю, як і ви...
іншого негативу не маю поки що...смс нема, робот теж перестав дзвонити
знову таки,це станом на зараз, що буде далі - я не знаю