Finmobile нова контора криптозаймів

• Автор теми Автор теми Flax
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 8K
В якому сенсі відеозвінок записують?
Ну вам дзвонять на відеопідтвердження. То якщо до тепер лякали фоткрю боржника з паспортом, то тепер буде по сусідах розлітатися відео , що ви дійсно берете в них кредит

Ну вам дзвонять на відеопідтвердження. То якщо до тепер лякали фоткрю боржника з паспортом, то тепер буде по сусідах розлітатися відео , що ви дійсно берете в них кредит
Одного разу на мою адресу,моїй мамі,яка вже не живе тут 18 років, листом прийшло повідомлення що сусідка повинна віддати кредит ,і її роздруковане фото на А4!Не памʼятаю назву компанії вже ,років так 3 тому було це!

Одного разу на мою адресу,моїй мамі,яка вже не живе тут 18 років, листом прийшло повідомлення що сусідка повинна віддати кредит ,і її роздруковане фото на А4!Не памʼятаю назву компанії вже ,років так 3 тому було це!
Я думаю це на той момент ще робили, тепер більше до телефонного терору схиляються, залучаючи максимальну кількість людей

Я думаю це на той момент ще робили, тепер більше до телефонного терору схиляються, залучаючи максимальну кількість людей
Звідкіля вони находять номера?
Читаю і розумію,що це ср*ка повна…
І що чекає мене ,не знаю

Звідкіля вони находять номера?
Читаю і розумію,що це ср*ка повна…
І що чекає мене ,не знаю
Всі вони зв'язані. Приват, сім-ператори, убкі, і т.д. 21 століття, що там мафії знайти контакти.

не можу знайти цю контору??

Finmobile.app нова контора криптопозики, а навіть на карту так по айбану можна отримати кошти.😂

Скоріше за все це знов біткепітал, дуже багато орфографічних помилок на сайті, а саме цікаве, це після подання заявки вам дзвонять по відео у вайбер або телеграм для підтвердження 😂
де знайти цю контору???

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Назад
Угорі