Finmobile нова контора криптозаймів

• Автор теми Автор теми Flax
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 8K
Не дуже якісний фотошоп ліцензії. Дуже схоже на довідки від бітів і кріпсунів, вони не дуже намагаються зробити відмінності у своїх недоконторах. Власник знову якийсь Вольдемар мабуть. Це треш, воно розвивається як зараза

І відео дзвінок записують, щоб вийти на новий рівень відео колажів 💯
На даний час знайомий перевіряв і біти і крипсі уже так роблять

Репутація і мфо, це впринципі несумісні поняття. :)
Всі вважають що мфо це помийка, але все одно користуються їх послугами)
Скільки щоденників зявляється на форумі, де люди залазять в страшні борги бо... просто хотіли добре пожити. То до чого тут вина мфо?

Хочу звернути увагу - на головній сторінці можливо вибрати позику в гривнях. А це вже може підпадати під регулювання НБУ та, в принципі, законодавства. Можливо, при реєстрації картина вже інша, але спробувати не захотів)
P.S. Ліцензуючі документи до болю знайомі та перестають подавати надію)))

Останнє редагування:
Всі вважають що мфо це помийка, але все одно користуються їх послугами)
Скільки щоденників зявляється на форумі, де люди залазять в страшні борги бо... просто хотіли добре пожити. То до чого тут вина мфо?
Вина МФО в тому що вони видають гроші на ліво і направо не дивлячись ні на доходи людини ,ні на кількість відкритих позик і т. д
Вони можуть перевірити платоспроможність і відмовляти так що вина є їхня я вважаю.
А те що їм пофіг на це і вони в своїх відсотках враховують ці ризики ,їм навіть вигадано заганяти людей в ярмо,то вже інше питання.

Вина МФО в тому що вони видають гроші на ліво і направо не дивлячись ні на доходи людини ,ні на кількість відкритих позик і т. д
Вони можуть перевірити платоспроможність і відмовляти так що вина є їхня я вважаю.
А те що їм пофіг на це і вони в своїх відсотках враховують ці ризики ,їм навіть вигадано заганяти людей в ярмо,то вже інше питання.
Перевіряти платоспроможність повинні не мфо, а людина яка їх оформлює

Перевіряти платоспроможність повинні не мфо, а людина яка їх оформлює
😂😂😂
Зрозуміло
Ви перевірили свою платоспроможність коли набирали?)

Людина бере відповідальність за те що повинна віддати ,мфчмо беруть ризики от і вся математика)

Останнє редагування:
Нашли новое болото, лезут туда ножкой. Хлюпают и радуются)))
Нет, я, всё-таки, когда мне станет скучно и будет не хватать адреналина, возьму у них денег и не отдам хДДДДД

Нашли новое болото, лезут туда ножкой. Хлюпают и радуются)))
Нет, я, всё-таки, когда мне станет скучно и будет не хватать адреналина, возьму у них денег и не отдам хДДДДД
🤣

У мене протермінування у бітів то крипсі і ці не дають 😂😂пробувала раді цікавості
А мені чомусь Крипсуни не давали, навіть коли бітів декілька разів закривав без протермінувань. Навіть 100 усдт не давали😏

В мене десь була реалістична маска на лице, нафотошопити ще документи... :D
Фотку переклеїти можна якщо книжка паспорт🤫

Останнє редагування:
Саме гірше ,що люди під страхом і на це підуть точно !

Там є номер кантори ,давайте подзвонимо всі до них наприклад в 14.00,заспамимо)
Так не працює)
Просто дзвінки в чергу впадуть і все

Так не працює)
Так можна подзвонити і почати про якусь фігню з ними базарити)) Але може образяться і повішають ще якийсь кредит на тебе)
Я то в цілому планую щось подібне зробити вже коли закінчу зі всіма і мені буде нудно, візьму собі сімку якусь нову і буду прозвонювати всі контори задовбувати їх безглуздими речами)))

Так можна подзвонити і почати про якусь фігню з ними базарити)) Але може образяться і повішають ще якийсь кредит на тебе)
Я то в цілому планую щось подібне зробити вже коли закінчу зі всіма і мені буде нудно, візьму собі сімку якусь нову і буду прозвонювати всі контори задовбувати їх безглуздими речами)))
😂😂😂😂 ну краще з іншого номера і справді )Мене так ЄГроші замахували,я в той день який хотіла закрити його і мала кошти вже на карті ,говорила з менеджером і думала може спише щось ,то він не хотів і погрожував ще,я оплатила і така була зла ,що одразу дзвонила їм і просто залишала телефон ,займалася справами по дому,а вони говорити і виключалися самі )))

Так не працює)
Тоді давайте говорити одинаковими фразами 😂

Назад
Угорі