Фінфорс хоче подати в суд...

• Автор теми Автор теми Lana2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 3K
Кожного тижня ці листи , що в суд і тд, дістали вже, ще хто пише ці придуркуваті фінфорс, роками назад таке влаштовували , зараз не знаю як, хай краще в суд чим з ними зв'язуватися з домовленістю.

Кожного тижня ці листи , що в суд і тд, дістали вже, ще хто пише ці придуркуваті фінфорс, роками назад таке влаштовували , зараз не знаю як, хай краще в суд чим з ними зв'язуватися з домовленістю.
справи такі, якщо є можливість погасити за тіло + невеликий процент, намагайтеся домовитися..якщо ні то суд + адвокат з форуму

А что происходит после суда ?Они приходят домой ?🤔
Времена когда приходили пацаны в норке с бритыми затылками прошли...успокойтесь и не накручивайте себя.

А что происходит после суда ?Они приходят домой ?🤔
С огромным трудом,в свое время это закончилось( кто-то ушел в бизнес,кого-то при задержании...а кто-то еще досиживает и и ни ничто не прендует)

Доброго вечора. Прийшов лист на електронну адресу, що хочуть продати в суд, якщо не сплачу тіло кредиту, срок був один день. Раніше були пропозиції сплатити частинами тіло, честно кажучи,я не хочу з ними домовлятися, бо "зачепи гімно буде смердіти ", не хочу цих дзвінків сусідам і тд, краще вже суд. Договора Сс лоун і містер кеш 2022 року. Чи реально виграти суд? Чи краще зараз домовлятися, щоб надали час для сплати тіла кредиту?хто мав досвід з ними?
Доброї ночі, ну що як ваші справи з ними, подали до суду?

Екеш раньше продавал финпротекту. В принципе, это одно и то же с фонфорсом, одинаковые методы.
В мене всім кредитам +/- шість років вже....з'явилась можливість їх позбутися і не можу їх познаходити😂

В мене всім кредитам +/- шість років вже....з'явилась можливість їх позбутися і не можу їх познаходити😂
Вот, если бы кредиторы это прочитали)))
Поняли бы, что есть и ответственные заёмщики))

Прийшов лист на електронну адресу, що хочуть продати в суд, якщо не сплачу тіло кредиту, срок був один день.
Як же вони люблять "вимагати".
В потім буде ще місяць, а через місяць буде ще "терміново закрийте кредит, у вас час до 18:00". Нехай ідуть лісом.
хочуть продати в суд
То нехай подають.

Можна в убкі подивитися. Там повинна бути інформація, кому продано.

Як же вони люблять "вимагати".
В потім буде ще місяць, а через місяць буде ще "терміново закрийте кредит, у вас час до 18:00". Нехай ідуть лісом.

То нехай подають.

Можна в убкі подивитися. Там повинна бути інформація, кому продано.
Та дивилась...Де була інформація то понаписувала їм листи...хто відповів - закрила...хто не відповів - чекаю,а в є-кеш написано тільки що продано...а кому?хз...😂

Доброї ночі, ну що як ваші справи з ними, подали до суду?
Кожен тиждень листи на ел.пошту, що буде на цьому тижні завтра буде видно. Щось кожен раз лист залякування, типу що після суду обмеження виїзду за кордон і тд. Треба запитати чи у кого є ВП чи є проблеми на кордоні? Хоча мені всеодно

Сьогодні прислали листа,що документи для позову вже готові. Чи то всім таке,чи вибірково...

Назад
Угорі