Фінфорс хоче подати в суд...

• Автор теми Автор теми Lana2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 3K
І мені прийшло, в мене там 5000, принципово не плачу, бо колись говорила з ними по телефону, вони неадекватні, написала всюди скарги на їх методи і вони мовчали півтора року, тепер от знов взялися

І мені прийшло, в мене там 5000, принципово не плачу, бо колись говорила з ними по телефону, вони неадекватні, написала всюди скарги на їх методи і вони мовчали півтора року, тепер от знов взялися
Как давно у них ваш долг?

колись говорила з ними по телефону, вони неадекватн
Да, помню и я их. В 2018 году имел честь беседовать с весьма интеллектуально недоразвитым Георгием Мамедовым. Явно имя и фамилия выдуманы.

Как давно у них ваш долг?

Да, помню и я их. В 2018 году имел честь беседовать с весьма интеллектуально недоразвитым Георгием Мамедовым. Явно имя и фамилия выдуманы.
Они там все такие😂

Я их с перепугу лонгировала-лонгировала,аж руки тряслись...а потом как подщитала ..с 3500 займа отдала им 31000...Написала на них жалобу в НБУ и они пропали где-то...сейчас не могу найти ..в убки написано что продан долг,а кому - неизвестно
Ой,это я про е-кеш ...

Останнє редагування:
Пришло такое сообщение , это они пугают или что ?
Позовна заява до суду за місцем Вашої реєстрації може бути готова до 24.01. Сума позову за дог. з СС ЛОУН т.0800753775
Не лякають.Я також думав,що лякають, але ж ні, подали.Можливо вас пронесе.Залишається моніторити

Не лякають.Я також думав,що лякають, але ж ні, подали.Можливо вас пронесе.Залишається моніторити
Вам теж приходили в січні попередження? За січень пару позовів , на всіх точно не подають. Всеодно якщо не платити колись подадуть, це всім зрозуміло.

Вам теж приходили в січні попередження? За січень пару позовів , на всіх точно не подають. Всеодно якщо не платити колись подадуть, це всім зрозуміло.
В мене інші контори,я чесно незнаю за які мфо.По звичці моніторю судову владу. І в грудні, опа є 2 суда.Кредити 17 і 21 років.

Побачимо, що воно буде. В планах закрить їх у мене є, але не зараз і так в цьому місяці закрив факторинг партнерс+укрпозика розбито тіло на платежі,ще 2 залишилося і на роботі кошти винні
minister Доброго дня, як домовлялися з факторинг партнерс чи йдуть на тіло?

minister Доброго дня, як домовлялися з факторинг партнерс чи йдуть на тіло?
Добрий день. У мене ні в яку не йшли на тіло, сказали, що за тіло тільки військовослужбовцям, а мені сказали мінімум два тіла. Не вигідно звичайно, але вирішив все ж таки закрити

Добрий день. У мене ні в яку не йшли на тіло, сказали, що за тіло тільки військовослужбовцям, а мені сказали мінімум два тіла. Не вигідно звичайно, але вирішив все ж таки закрити
minister наскільки розбили платежі? Бо в мене з тіла 24 хочуть 99тис і пропонують весь кредит розбити на 60 місяців це аж 5 років

minister наскільки розбили платежі? Бо в мене з тіла 24 хочуть 99тис і пропонують весь кредит розбити на 60 місяців це аж 5 років
З тіла 5 хотіли 10 на 3 платижі кажу давайте на 6, а вони якщо на 6 то 12к. Вніс один платіж у грудні, а у січні залишились кошти із подарунків і закрив повністю.

Та в такому випадку я краще чекав суд і захищався

Останнє редагування модератором:
З тіла 5 хотіли 10 на 3 платижі кажу давайте на 6, а вони якщо на 6 то 12к. Вніс один платіж у грудні, а у січні залишились кошти із подарунків і закрив повністю.

Та в такому випадку я краще чекав суд і захищався
В їх мало програшних справ, і в суд ходять активно (

Кожного тижня ці листи , що в суд і тд, дістали вже, ще хто пише ці придуркуваті фінфорс, роками назад таке влаштовували , зараз не знаю як, хай краще в суд чим з ними зв'язуватися з домовленістю.
Добрий день, ну як Ваші справи з ними? Мені теж присилають що будуть подавати.

Доброго дня. Вони писали два місяці що подадуть , поки я все-таки не вийшла на зв'язок, написала їм, що хочу закрити але частинами і що ви думали, вони не відповіли , почали телефонувати по рідним , розказувати все що знають , входять у довіру так сказати. Суди їм не цікаві , авжеж , хто б сумнівався

Доброго дня. Вони писали два місяці що подадуть , поки я все-таки не вийшла на зв'язок, написала їм, що хочу закрити але частинами і що ви думали, вони не відповіли , почали телефонувати по рідним , розказувати все що знають , входять у довіру так сказати. Суди їм не цікаві , авжеж , хто б сумнівався
От тому,маючи вже 5й рік прострочок,не сприймаю їхні лякалки про суд.Такий лякалок мені приходить стабільно 3-4 на місяць.Але я не реагую,на зв'язок нах треба.Єдине,це моніторю судову владу і раз в тиждень заходжу в електронний суд.

Розумію, в мене з відсотками зараз 53к+ не хотілося, щоб зараз подали, в принципі я б і не проти їх закрити ,але як буде ясно все з роботою бо поки що не дуже стабільно. +Програв суд з ШГ, +суд з юнітами не хотілося ще б один
Вы с адвокатам проиграли суд с ШГ?Какое у Вас было тело кредита?

После суда, если заёмщик проиграл, исполнитель открывает производство и взыскивает назначенную судом сумму
А могут они эту сумму разбить на не сколько платежей?Или надо сразу всю сумму оплатить?Бывает такое,что и денег нет.

А могут они эту сумму разбить на не сколько платежей?Или надо сразу всю сумму оплатить?Бывает такое,что и денег нет.
Наверное могут. Надо уже с исполнителем разговаривать

⚠️⚠️⚠️
Тема о Финфорсе, а не о ШГ и пр

Назад
Угорі