Lana2023
Форумчанин
- Дописи
- 275
- Реакції
- 94
- Бали
- 2625
Lana2023 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
справи такі, якщо є можливість погасити за тіло + невеликий процент, намагайтеся домовитися..якщо ні то суд + адвокат з форумуКожного тижня ці листи , що в суд і тд, дістали вже, ще хто пише ці придуркуваті фінфорс, роками назад таке влаштовували , зараз не знаю як, хай краще в суд чим з ними зв'язуватися з домовленістю.
Для меня это нонсенс)намагайтеся домовитися
После суда, если заёмщик проиграл, исполнитель открывает производство и взыскивает назначенную судом суммуА что происходит после суда ?Они приходят домой ?![]()
Времена когда приходили пацаны в норке с бритыми затылками прошли...успокойтесь и не накручивайте себя.А что происходит после суда ?Они приходят домой ?![]()
С огромным трудом,в свое время это закончилось( кто-то ушел в бизнес,кого-то при задержании...а кто-то еще досиживает и и ни ничто не прендует)А что происходит после суда ?Они приходят домой ?![]()
А исполнитель по месту жительства может приходить ?После суда, если заёмщик проиграл, исполнитель открывает производство и взыскивает назначенную судом сумму
Еделена успокойтесь,ни какой.... к Вам не прийдет.А исполнитель по месту жительства может приходить ?
Не будет он приходить.А исполнитель по месту жительства может приходить ?
Доброї ночі, ну що як ваші справи з ними, подали до суду?Доброго вечора. Прийшов лист на електронну адресу, що хочуть продати в суд, якщо не сплачу тіло кредиту, срок був один день. Раніше були пропозиції сплатити частинами тіло, честно кажучи,я не хочу з ними домовлятися, бо "зачепи гімно буде смердіти ", не хочу цих дзвінків сусідам і тд, краще вже суд. Договора Сс лоун і містер кеш 2022 року. Чи реально виграти суд? Чи краще зараз домовлятися, щоб надали час для сплати тіла кредиту?хто мав досвід з ними?
Ви про євакеш?Добрый день всім)І є-кеш також їм продає ?
Ні...про є-кешВи про євакеш?
Екеш раньше продавал финпротекту. В принципе, это одно и то же с фонфорсом, одинаковые методы.Добрый день всім)І є-кеш також їм продає ?
В мене всім кредитам +/- шість років вже....з'явилась можливість їх позбутися і не можу їх познаходитиЕкеш раньше продавал финпротекту. В принципе, это одно и то же с фонфорсом, одинаковые методы.
Вот, если бы кредиторы это прочитали)))В мене всім кредитам +/- шість років вже....з'явилась можливість їх позбутися і не можу їх познаходити![]()
Як же вони люблять "вимагати".Прийшов лист на електронну адресу, що хочуть продати в суд, якщо не сплачу тіло кредиту, срок був один день.
То нехай подають.хочуть продати в суд
Можна в убкі подивитися. Там повинна бути інформація, кому продано.В мене всім кредитам +/- шість років вже....з'явилась можливість їх позбутися і не можу їх познаходити![]()
Та дивилась...Де була інформація то понаписувала їм листи...хто відповів - закрила...хто не відповів - чекаю,а в є-кеш написано тільки що продано...а кому?хз...Як же вони люблять "вимагати".
В потім буде ще місяць, а через місяць буде ще "терміново закрийте кредит, у вас час до 18:00". Нехай ідуть лісом.
То нехай подають.
Можна в убкі подивитися. Там повинна бути інформація, кому продано.
Кожен тиждень листи на ел.пошту, що буде на цьому тижні завтра буде видно. Щось кожен раз лист залякування, типу що після суду обмеження виїзду за кордон і тд. Треба запитати чи у кого є ВП чи є проблеми на кордоні? Хоча мені всеодноДоброї ночі, ну що як ваші справи з ними, подали до суду?